0 oy
995 göst.
Diğer kategorisinde (12,015 puan) tarafından
Bir arkadaşım var.iyidir hoştur fakat bir huyu var ki bu yüzden arkadasligimi kesmek istiyorum.benim iki çocuğum var .herşeyi yanlız yapmaya çalışıyorum .ve aşırı yaramaz ve dagitkan cocuklarim.ne yazık ki babalarından kalma bir durum.babasi tasntoplatir dışarıdan evde oynatirdi.yapma derdim umru olmazdı.cocuk kağıt keserdi döke saça topla derdim o ufak sen topla derdi.haliyle çocukta öyle yetişti ve kişilik olarak zaten dagitkan .küçüğü 3 yaşında durdan yapmadan anlamıyor. Neyse bende ne yazık ki pis duramıyorum ve isim bitmiyor . Bu arkadaşımın da bir çocuğu var.benimkilerle aynı ve bu çocuk bize geldiğinde annesi yapma dur demiyor.cocuk bize geldiğinde afedersiniz ama içine şeytan kaçmış gibi davranıyor.yataklarda zıplıyor .tüm oyuncakları döküyor hatta dolabı acip istediğini bile yiyior.annesi yapma demiyor.Cocugun asla yemesinde değilim kimse yanlış anlamasın ama bizde çocuğa öğretilen birinci ayıptır gittiğin yerde hiç bir dolap açılmaz bakılmaz içinden birşey alınmaz diye.Neyse her seferinde bu arkadaşım gelince ev savaş alanı gibi oluyor .yemin olsun ki iki gün temizlik yapıyorum.ve de benimki gibi çocuklarla.Ve bu arkadaşım canı sikildikca bana gelmek istiyor.bir iki kere ben gideyim yeter artık onun evi dağılsın da benim ne hissettiğimi anlasın dedim.hep bahaneler ile kabul etmedi kaç defa .ama beni her gün arıyor kendisi gelelim diye.uc seferdir bahaneler ile red ettim.yok biraz önce gene aradı.cocuklar oynar biz de çay içeriz diyor.iyi hoş ama ben kabul etmek istemiyorum artık.kendisi de anlamıyor kaç defadır red etmemden.ben kalp kırmadan bunları yüzüne söylemeden nasıl arkadasligimi bitirebilirim ? 

26 Cevaplar

0 oy
(765 puan) tarafından
Ben olsam canım benim çocuklar zaten canavar çok yoruluyorum, seninkini görünce iyice zıvanadan çıkıyorlar, dışarıda görüşelimnde ben de hava alayım derdim
(12,015 puan) tarafından
Canım bu şekilde değil de dışarıyı teklif ettim .eşi izin vermiyormus
-Reklam-
0 oy
(8,691 puan) tarafından
Sohbet muhabbeti kes onun evine gitme o da gelmeyecektir 
0 oy
tarafından
Telefonunu açmazdım evde değilim derdim. Misafirim var derdim sonunda pes ederdi belki
0 oy
(1,857 puan) tarafından
Senin cocugu benim cocuklar görünce iyice azitiyorlar, valla kafam kaldırmıyor evde. İstersen disarda görüşelim de. Dışarı olmaz derse de , o zaman başka zaman ben gelirim de kapa teli. Her seferinde aynı cevabı ver bıkmadan. Evine kabul etmediğini anlayacak. 
0 oy
(942 puan) tarafından
bende sen gibiyim söylemekden çekinirim araya mesafe koymak en mantıklısı geliyor bana benim de tam tersi kızım 3 yaşında ama çok uslu bi çocuk oyuncaklarini asla hepsini bianda dökmez oynayacagini alır sıkılınca toplar başka alır gurbetteyim komşu falan bu ara çok açıldım anamm kız bi baktım geliyo elinde çikolata yemiş sevmemisse yere tükürmüş o çocuk odası var ya girsen kıçın kırılır kadın bişeyde demiyo aman ağlamasın ben rahat oturayım diye diye canım şunuda versen mi canım bunuda versen mi baktım yok olmuyo kendimi geri çektim gruba yazarlar bişey mi yapsak birinde toplanıp otursak ben sitenin bahcesinde yapalım en azından çocuklarda rahat  oynar diyorum oda işine gelmiyor 
0 oy
(528 puan) tarafından
Hayranım söyle rahatlara ya ben asla öyle olamıyorum kaynanmla ters düşüyoruz hep bu noktada ufak diyor evet ufak ama yanliş yaptına gülünce yapmaya devam ediyor 19 aylık kizim belli bir tutumda olucamki yapmasın eltimde tam tersi asla dur demez hatta dün akşam daha kayinbabam dedi yemeğe cagrmistm kızım hiç dur demiyor biz uyarınca o hassas bir çocuk hemen soğur sizden diyor dolabı açıyor istedgni bulmayjca kendini parçalıyor yatak odasını aç orayı aç hiç kimildamiyor eltimi severim ama bazi huyu kötü bn bekarken de ayniydim kız kardeşimle 16 yaş aramız var onada baktm hep böyleyim edepli dursun istedim çocuktur yapacak ama anne rahat olunca bende sartteler atıyor bn aksine kızıma ne alsam alır goturrm bizzat burdayken alıp getrrm sevdiklerini yapar yedrrm çok düşkünler bize onunkiler 8 yaşında diğeri 5 kizimada hayretmiyor asla ufak olan asla oralı olmaz kaynanm kenardan köşeden der kiizna sahip ol yada o dolanır egerki senin yakınlık yoksa mesafelen öyle öyle uzaklaş isini gucuu u çocuğu bahane et hastayız de öyle öyle uzaklaş ne bilim bilmedim kelin ilacı olsa başına sürer bacım :))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 340 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 376 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Asiiii (1,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 529 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (202 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,288 soru

23,677,785 cevap

310,030 kullanıcı

...