0 oy
206 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (657 puan) tarafından
Kızlar güne girdim 13 kişiyiz benle beraber yani. 13 tan gram gelecek sizce onlarla ne yapabilirim eşim diyor üstünü tamamliyalim bilezik alalım bende fantazi bilezik pek sevmiyorum diğer bilezigimde fantazi burma istiyorum ama onuda busefer değiştirsem zararım var kararsız kaldim

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
6 çeyrek 1 gram kalıyor kolye yapabilirsin 

Ben sevmiyorim ama')
-Reklam-
0 oy
(163,665 puan) tarafından
sarılira yap tam altin falan yap biriktir ilerde verir 5ibi yerde alirsin
(657 puan) tarafından
Ya işte diyirum böyle kullanabileceğim birşey olsun istiyorum ama bilmiyorum işte
bacim yurekmi yedin ne kullancan su zamanda catir catur insan kesiyolar gasp kapkac yaralama ne ararsan var sokakta can guvenligi yokken ne cesaretle altin takcan bak ben asla takmam bi tektas bi alyans takatdim onlarida koydum kasaya yuzuk kupe hic bisi takmiyom tavsiye etmem kus gibi avlarlar seni
(1,674 puan) tarafından
Çok kıymetli canın varmış hajafsga
seninki kiymetsizmi
(657 puan) tarafından
Canım zaten 13 gramla pek abartli birşey geleceğini sanmıyorum. Onun yanı sıra zaten tam takir kuru bakirda olsan kesiyorlar öldürüyorlar. Hırsızlık şimdi lüks oldu. Kimse onu düşünmeden zaten birbirlerini kesip biciyorlar. Mesela geçen hafta İstanbul'da sokakda maskeli birisi 7 kişiyi rastgele bıçakladi hırsızlikmi yaptı yok hepsinin altını vs. Mi alında hayır. Rabbim kötülerden korusun iyileri masumları.
her turlu can guvenligimiz yok bunda hemfikirim ama şuda var taki olana trene bakan ö küz gibi bakiyolar

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 314 göst.
0 oy
7 cevap 302 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,948 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,032 göst.
4 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 357 göst.
2 Mart 2021 Diğer kategorisinde menda (193 puan) tarafından soruldu