0 oy
201 göst.
Aile kategorisinde (1,434 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
görümcem ve kayınpederim bir haftadır bize gelmişlerdi bugün gittiler. Kayınpederim bana 10 bin TL verecekti. Ben istemiştim biraz borcum var diye. Kayınpederim parayı görümceme vermiş ondan al parayı dedi. Ama görümcem bana 2 bin verdi. Bende Kayınpederime söyledim o verdi 5 bin TL daha. Gorumceme kızdı niye 10 vermedin diye bende az var dedi. 50 bin TL vermiş  Kayınpederim ona. Sonra 3 bin daha verdi görümcem zorla. Şimdi bu kız sinsi değil mi. Ben ona dün bileklik vermiştim giderken odada yere atmış. Nankör Ben asla lafını yapmam ama kendimi enayi gibi hissediyorum. Ben ona yeni şallar verdim annemin bana aldığı valizi verdim eşyaları sığmıyor diye. Trençkotumu verdim. Kayinpederim çok iyi insan öz babam gibi ona ayıp olmasın diye hicbisey demedim 

9 Cevaplar

+3 oy
(18,100 puan) tarafından
E heralde o sinsi. Emanet parayi yemiş galiba. Nasıl iş bu
(1,434 puan) tarafından
Yalan söylüyor aşkım vermemek için 50 bin vardı. Toplasan 5 bin 10 bin alışveriş yaptı.
(18,100 puan) tarafından
İstesene neden sana verilmek üzere ona verilmiş bı paraya el koyup kendi tasarrufuna göre azar azar veriyor. Bu resmen terbiyesizlik. Ben toplu alayım parayı verir misin de. Sana ulaştırılmak üzere ona vermis kayinbaban neticede
(1,434 puan) tarafından
Bana lazım diyor. Kayınpederim kızdı ona 3 bin verdi. Birde hesap soruyor ne yapacaksın diyor
-Reklam-
+3 oy
(62 puan) tarafından
Yalan konusuyor neresi hakli? Uzak dur boylelerinden
(1,434 puan) tarafından
Evet canım haklısın zaten burda oturmuyor konuşmam bir daha. Ona bileklik vermiştim dün giderken yere atmış ne kadar ayıp
+3 oy
(736 puan) tarafından
Onun adı görümce kanat taksada inanmaz sen paranın peşini bırakma ağlarsa ağlasın bebek gibi önümü avutcan bebeklerimizi avuttukda o kaldı amann
(1,434 puan) tarafından
Valla canım kendisini yüz yüze ilk defa gördüm çok değişik ya. Anneme gecen yemeğe gittik ablamlar görümcemi gördüler dediler çok sinsi sakın güvenme. Ben s.alak gibi ona bir sürü şal verdim bebek kıyafetleri verdim ablasına versin diye bir poşet dolu. Bebeğimin bir takımını verdim yeni çok kalın bir takımdı.
(736 puan) tarafından
Verdiğinin lafını etme sevap olur oona değmez allahkalbimi sınar sesizce uzaklasmuhattab olma yüz verme  görümce ounutma
(1,434 puan) tarafından
Yok lafını etmek değil ki enayilik yapmışım
(736 puan) tarafından
İnsanoğlu kazık yemeden anlamıyor yada benim gibi tilkiolmak lazm
(1,434 puan) tarafından
Öyle canım ben hep böyleyim herkesin zor zamanında en başta ben koşardım ama kimseden bir yardım göremedim
(736 puan) tarafından
Kusura bakma zordayken kim çay kasi verirse odur dostum annemde olsa ısıririm haksızlığa gelemem oyuzden genç gösteriyorum:)içine atma
(1,434 puan) tarafından
Çok haklısın canım
(736 puan) tarafından
Sende dikkat ed koca tarafinakanat taksalar temkinli yaklas
(1,434 puan) tarafından
Dikkat ederim sağol canım
(736 puan) tarafından
Ne demek:)
+2 oy
(1,349 puan) tarafından
Hiç bisey anlamadm :))
(1,434 puan) tarafından
Niye Arapça mı yazmışım
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Kuzu çok karışık anlatmışsın. Anladığım kadarıyla kız senin paranın üstüne mi yattı? 
(1,434 puan) tarafından
Biraz hızlı  yazmışım ya. Evet canım görümcem bana 10 bin verecekti sadece 2 bin verdi kayinpederimin parasıydı
0 oy
(775 puan) tarafından
Parayı neden sana değilde görümcene verdi ve eşin nerede ki canısı 
(1,434 puan) tarafından
23 canım
(775 puan) tarafından
Ohaa cidden ne diyim Allah yardımcın olsun onunla
(1,434 puan) tarafından
Amin canım çok şükür gitti yoksa kafayı yerdim
(775 puan) tarafından
Gözün aydın o zaman
(1,434 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Kayınpederin kızına nerde bu para niye vermedin eksik verdin demedi mi ?
(1,434 puan) tarafından
Dedi harcadım dedi tabiki yalan en fazla 10 bin harcamıştır. Vermemek için öyle diyor ben anlamayayım diye Kürtçe söylüyordu sinsi
tarafından
Benim babam olsa aynı şeyi ben yapsam ağzıma scardi senin kayınbabanda iş yokmuş canım
(1,434 puan) tarafından
Kayinpederim ona kızdı baya. Kayinpederime söylemeseydim bu defa ben zor durumda kalacaktım görümcem diyor annenden istersin o verir hiç aklıma gelmemişti benim zaten
0 oy
(130 puan) tarafından
Ay resmen paragöz kıskanç.  
(1,434 puan) tarafından
Hiç sorma canım ya. Birde diyorki 10 bin sana versek abim duyar kızar bize. Sen söylemesen kim söyleyecek abine.
0 oy
(593 puan) tarafından
Kız sinsinin önde kosani sana verilsin diye vermiş birde yalan söyle diyor oldu vermediği anda arayıp söyleyecektin ben olsam bir de yalan söyle babama dedi derdim birazda onun için aglasaydi
(1,434 puan) tarafından
Aşkım öyle yapsam gidip eşimi dolduruldu. Kayınpederim verdi kalan parayı.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 464 göst.
31 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 538 göst.
26 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,081 göst.
18 Ocak 2023 Aile kategorisinde Bir erkek annesi (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 105 göst.