0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (1,899 puan) tarafından
Menü postarini usenmdeen okiyirum da herkes 3,4 çeşit yemek yapmış tek yemek yapan görmedim hiç gerçekten her akşam boylemisiniz ben değilim genelde tek yemek yaparım ha yanına çorba en fazla yada dünden kalanlr bazıları tatlıya kadar yapiuir ha belki maddi olarak iyierl ondan yapiyirlardir 

24 Cevaplar

0 oy
(762 puan) tarafından
Kimse her akşam 3-4 iş yemek yapamaz Bence ben bazen kuru fasulye ile pilav yapıyorum yanına bir salata olunca yemek oluyor bazen makarnaları gun geçiriyoruz.
(1,899 puan) tarafından
Afiyet olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
(7,545 puan) tarafından

:D

Bnm bazıları dünden kalma 

(1,899 puan) tarafından
Olsun ne olacak bende öyleyim

Afiyet olsun❤️
0 oy
(17,984 puan) tarafından
Herkes aynı şeyle doymuyor ben sulu yemeğin yanına pilav yaparım ama her zaman çorba yapmam kendim diyet yapıyorum diye salata mutlaka yapıyorum eşim tatlı seviyor ama her zaman yapmıyorum hele diyete başlayalı beri hiç yapmıyorum 
(1,899 puan) tarafından
E afiyet olsun o zaman ❤️
0 oy
tarafından
Bende onu merak ediyordum hep..ben sadece 1 yemek yapiyorum
(1,899 puan) tarafından
Bende bazen çorba yaparım o kadar
0 oy
(5,511 puan) tarafından
Maddi durumla ilgisi oldugunu dusunmuyorum. 

Bugun 2 cesit yaptim sebze ya da kurubaklagil yaoarsam yanina genelde pilav makarna yaparim. Ayran,yogurt,tursu veya salata olur bi de. Tatli sadece misafire yapiyorum. 

Biber dolmasi ,lahana sarmasi yapacagim mesela bu hafta. Onlari tek yeriz ayranla. 
(1,899 puan) tarafından
Afiyet olsun o zaman❤️
0 oy
(117 puan) tarafından

Bu maddi durumdan değilde biraz kültür meselesi galiba. Benim rahmetli annemde bir ana yemek, bir yan yemek, bir aparetif, bir çorba ve salata mutlaka yapardı. Ama eşim tam tersi yemeğin yanında çorba bile istemiyor :D bazen çorba ana yemek görevi görüyor, alışmam biraz zaman aldı :D

(1,899 puan) tarafından
Haklısın olabilir ❤️
0 oy
(4,168 puan) tarafından
Eşim gündüz vardiyasında olunca 3 çeşit rahat yapıyorum o geceye geçince tek çeşit
(1,899 puan) tarafından
Afiyet olsun o zaman❤️
(4,168 puan) tarafından
Sağ ol :) eşim iş yerinde yemek yiyemiyor kötü yapıyorlarmış hastalanıyor o yüzden akşama kadar aç olunca mecburum ben
0 oy
(12,692 puan) tarafından
yok ya bazen kuru makarna bazen de özenirim

bugün kıymalı rulo patates yaptım. adı bu mu bilmiyorum :) rulo pastanın yemek hali

köpoğlu yaptım yanına bir de salata

dün taze fasulye, salata yoğurt pilav bile yoktu:) 
(1,366 puan) tarafından
Yanlış yazdın sandım köpoglu ne diyorum biz düz karışık kızartma diyoruz
(12,692 puan) tarafından
sadece patlıcan ve biber bir de yoğurt var o zaman köpoğlu oluyor :) hatta köpoğlu mancası mı ne deniyor sanırım
(1,366 puan) tarafından
Evet öyleymiş baktım googledan :)
(1,899 puan) tarafından
Afiyet olsun o zaman❤️
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Maddi olarak Rabbıme bin şükür iyiyiz ama ben de tek çeşit yaparım mesela soslu makarna gibi işte nohut fasulye falan yapıyorsam yanına pirinç ya da bulgur pilavı yaparım ama hiç çorba fasulye pilav salata et tatlı böyle bir menü misafir gelmiyorsa yapmam. 
(1,899 puan) tarafından
Evet ya hergun olmuuir öyle ❤️
0 oy
(13,079 puan) tarafından
Çorba muhakkak karbonhidrat pilav makarna erişte vs. Yanına da protein içeren bir yemek. Evet 3 çeşit oluyor salata falan hariç. Yemek kültürü ile ilgili bu. Eşimin tarafı tek yemek artı salata yapar. Bu da tuhaf gelmiyor bana. Açıkçası elim hızlı işten gelip evi de toplarım yemek de yaparım kızla da ilgilenirim. Pratiklik kazanıyor insan. Bir de ben aylık et vs alınca porsiyonlarım köfte tavuk vs ayarlarım 
(1,899 puan) tarafından
Maşallah ❤️
0 oy
tarafından
Vallahi keyfime göre takılırım canım isterse 5 çeşitte yaparım canım istemezse de tek çeşitle geciştiririm ama salata ve çorba muhakkak oluyor günlük 
(1,899 puan) tarafından
Keyfim bilir he ❤️
0 oy
(13,604 puan) tarafından

Ben illa çorba yapıyorum canım kızım bisi yemiyor pek. Onun dışında sulu yemeğe makarna pilav vs. Zaten ayrılmaz ikili  :)

(1,899 puan) tarafından
Afiyet olsun o zaman❤️
0 oy
(727 puan) tarafından
Ben her gün illa çorba yaparım çünkü 1 yaşında ve 4 yaşında çocuklarım var illa yanına sulu yemek pilav salata veya turşu olur bazı günler de çorba ve makrna olduğu da oluyor tatlı bazen yaprm ama genelde kek ya da poğaça olur maddi olarak değil bence yapılması gerektiği içindir bizim de durumumuz çok ahım şahım değil belki de beraber yaşadığım içindir bu kadar dikkat etmem
(1,899 puan) tarafından
E afiyet olsun o zaman❤️
0 oy
(721 puan) tarafından
Moduma göre değişiyor bazen tek çeşit bazen 3 4 çeşit canım çekerse tatlı yapıyorum 
(1,899 puan) tarafından
Keyfim bilir he❤️
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Bnm babamgilin evinde herkes farklı bişi yediği için çesit çok oluyo.Mesela asla karnabahar lahana kuru fasulye,sakatat,kıyma harici et, kokan şeyleri yemeyen bi kız kardeşim var ona ayrı mutlaka bişi olur.Babam kısırı,çiğ köfteyi, fellah köftesini böyle şeylere kadın yemeği der yemez ona ayrı bişi olur.Asla makarna yemeyen bı kardeşim var onun yüzünden ayrı bişi olur.Pırasa kabak zaten bi ben annem yer yine ayrı bişi olur.Lahmacun,içli köfte,mantı gibi herkesin sevdiği bişi olmadığı müddetçe birden fazla yemek yapılıyo genelde.Salata bile tek çeşit olmaz asla çiğ soğanı yiyemeyen bi kız kardeşim var çünkü.Allah annemin yardımcısı olsun gerçekten 
(1,899 puan) tarafından
Off oda çok zor ya

❤️
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Sahsen Çeşit çeşit  yapmıyorum  max 2 tane oda mesela  pilav taze fasulye  vs vs  yada tek yemek 
(1,899 puan) tarafından
Aynen bende öyleyim❤️
0 oy
(2,218 puan) tarafından
Ben tatlı fln yapmıyorum çünkü kaliyo yemeği zor yiyoruz biz gece 11de geldiği için 12 gibi yemek ardına hemen çay yatış gece 3 buluyo yemekte genelde 2 çeşit olur yanına salata tamamdır ama bekarken annem 3 4 çeşit koyardı mesela sulu patates pilav çorba salata ve et yapardı herkeste yerdi biterdi direk şimdi 2 çeşit yemek zor yiyoruz
(1,899 puan) tarafından
Aynen valla kalıyor

❤️
0 oy
(5,199 puan) tarafından
Ben sulu yemek yaparsam muhakkak yanında pilav olur
(1,899 puan) tarafından
E afiyet olsun ❤️
0 oy
(558 puan) tarafından
Sen bıde ramazan da gör burda mımlı üç beş kısı var benım bıldıgım yok yardım parası alıyoruz deyıp sonra evım arabam var ama para çıktı bende erzak alıyorum gecım zor dıyor. Bır tanesı benım esım 40 bın alıyor 40 bın bu devırde para mı nasıl gecıneyım ben bunla demıstı. Bır tane de hamileliği hıc bıtmeyen ablamız var canı tv den görüp hamburger ıstıyor pızza ıstıyor parası yok alamıyor bıde sıparıs verılmeyınce ıbana para attırıyor. Neyse çok nadırdır tatlısı yemegı cesıt yaptıgım vakıt de yok zaten 
(1,899 puan) tarafından
Off hiç sorma biliyorum az çok

❤️
0 oy
(4,932 puan) tarafından

Ben günlük mutlaka iki çeşit yaparım canm 

image

(1,899 puan) tarafından
E afiyet olsun❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 256 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 522 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Zeynepin annisi (1,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 641 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 560 göst.

408,635 soru

12,280,038 cevap

37,862 kullanıcı

Kategoriler

...