0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (2,372 puan) tarafından
Kaynanam kasım ayı ıcınde ameliyat olcak öncelikle kaç ay da toparlanır tamamen bilen lütfen yazsın? 

( kalça ile bacağının arasında 1 tane kemik çürümüş platin takılacak oraya) 

4 yıldır evliyim farklı şehirler de yaşıyorz ama hergün görüntü lü arar. Genel bir problemimiz yok. Çok laf sokar herşeye müdahale etmeye çalışır görmezden gelirim. 

Misal kızıma mont aldım. Ayy ne kadar çirkin bısey almayı bilmiyorsun iade et ben alacam falan dedi. Tabi yok dedım de. Genel olarak böyle

1 ve 3 yasında kızlarım var. Memleket te gıdecem o iyi olana kadar ona bakacam. Benden başka bakacak kımsesı yok. 

Şimdi nasıl davranacam meselaa misafir falan gelse çay yemek ikramlık vermek zorundamıyım.  Ev işlerı nı yuzelsel sadece yaparım. Robot süpürge sı var kıyamıyo hergun açmıyor mesela. 

Yani kısaca neler yapmalıyım neler yapmamalıyım. Daha önce hıc uzun yaşamadım onunla. 

6 Cevaplar

0 oy
(2,372 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bu arada sürekli bana kızım gibisin der bırıne anlatgında çok seviyorum falan dıyor ama bana samimi gelmıyor
-Reklam-
+1 oy
(721 puan) tarafından
Kendine çocuklarına karistirmada nasıl yaparsan yap bak .. Allah rızası için ilgilen tabi o ayrı anadır o da ama asla kendine ve çocuklarına karıştırma güzel değil derse yo gayet de çok güzel güzel ki aldım de mesela
0 oy
(56 puan) tarafından
Senin de iki tane kucuk cocugun varmis canim.nasil bakicaksn
(2,372 puan) tarafından
Vala mecbur bakacak kımse yok kızı da yok baska gelın de yok
0 oy
(897 puan) tarafından
Geçmiş olsuna illa gelen olacak gelene kahve çay aperatif şeyler ikram da bulunursun neticede senin de iki tane çocuğun var ama düşmez kalkmaz bir Allâh canım laf soksada boşver o bilmez Allâh bilir robot çalıştır birşey derse anne 2 çocuk var yapamıyorum de geçiştir ne gönlü kırılsın nede sen yorul
0 oy
(732 puan) tarafından
Canım küçük cocuklsrin var gelenlere öyle ikramlık bisküvi yanına meyve suyu yada çay birskirsin iki çocukla birde yemekle bulaşıkla mi ugrasacan benim kaynanam da geçen ocak ayında gelmişti amaliyat olacaktı gelen gideni çok oluyordu ben bakmıştım 2 hafta boyunca altlı üstlü oturuyoruz misafirler gelip gidene kdr hep yanında ben vardım misafirlere dediğim şekilde ikramliklarda bulundum diğer türlü kendimiz için zaten gün içinde hergun yemek yapıyoruz o şekilde yapıyordum yiyorduk misafirler bittikten sonra gitmedim fazla sadece yemek götürüyordum akşamları o kdr zaten 1 ay kalmıştı fazla kalmadı gitti memlekete 
0 oy
(16,764 puan) tarafından

Ben çirkin seviyorum o yüzden oğlunu aldım deseydin :) ya da bana zevksiz derken iki kere düşün sonuçta oğlunu beğenip aldım anne de gül. Bence günlük rutin işlerini yap Allah rızası için iyi gelin modlarına girme sonuçta arkandan çok çok iyi diye övüp madalya vermeyecek. Hasta olduğu için alttan al ama onunla alakalı mevzuları sadece yaparkende her şeyi ona sorma robotu çalıştır direk süpürsün misafirlere de bir çay bir kek yeter abartma misafir ağırlamayı kendini yıpratma 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 440 göst.
9 Mart 2024 Aile kategorisinde Birdilektut (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 457 göst.
0 oy
5 cevap 197 göst.
2 gün önce Aile kategorisinde Piz_za (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.

404,441 soru