+3 oy
1,137 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından

image

napıyorsunuz kızlar ben bugün çok yoruldum halada işim bitmiş değil az dinlenim dedim eşimle odun falan topladik kırdık ev buz gibi sobayı kurduk geldik bu tahtayı da bulduk eşim böyle ayak uydurdu ben böyle çok istiyordum hani altına vilada sokup silmek için daha temiz olur diye eşim dedi pahalıdır 2 vida attı eşim yaptı ben çok beğendim sobanın rengiylede güzel oldu sizede fikir olur diye paylaşmak istedim 

42 Cevaplar

0 oy
(394 puan) tarafından
O plakanın tahta olması tehlikeli ısı ile zamanla yanar
(98 puan) tarafından
Eşim yarın fayans katacaakmis sobanın tam altına tahta ısınmasın diye
(98 puan) tarafından
Allah korusun şuan soba yanıyor korkmaya başladım
(394 puan) tarafından
O olur tahta üstüne fanyans döşenir ise ısıyı düşürür
(394 puan) tarafından
Öyle hemen bir kerede yanmaz lâkin zamanla ısındıkça yanıyor biz de kullandık ordan biliyorum
(98 puan) tarafından
Fayans var komşular attılar bi kaç parça onu alacaz yarın onu katacaz Allah'ın izniyle
-Reklam-
0 oy
(846 puan) tarafından
Geri dönüşüm mucidi denilince akla gelen yenilikçi Eslem ❤️çok güzel olmuş canısı biz sobayı kuralı bir hafta oldu çok soğuktu bebiş üşür dedik 
(98 puan) tarafından
İyi yapmışsınız bacım Bizim cocukalr hasta oldu onun için kurduk bizde çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️
(846 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim benim bide çok geçmiş olsun yaa dikkat et minik kuzucuklarina
(98 puan) tarafından
Sağolasın teşekkür ederiz ediyorum da benimkiler çabuk hasta oluyor vitaminleri düşük oldundan
(846 puan) tarafından
Kıyamam yaa
0 oy
(16,135 puan) tarafından
Tahta yanar sobanın altında illa istiyorsanız metal bir şey koyun 
(98 puan) tarafından
Yarın eşim fayans katacaakmis bakalım
(5,156 puan) tarafından
Metal tabak koyulabilir
(98 puan) tarafından
Ay doğru diyon kraliçe sadece sobanın altına katacam
(5,156 puan) tarafından
Annemler koyuyorlardi kül ve kor dökülmesin diye .
0 oy
(439 puan) tarafından

Bizde bu sene  kurduk.   Daha yakmiyoruz.  

image

(98 puan) tarafından
İlk defa böyle gördüm buda odunla mı yanıyor ne güzel yerde kaplamiyor Muş
(439 puan) tarafından
Hayir odun değil gazla yaniyor..  evet eşim yaptı kendisi hem yer kaplamiyor hem bebegimiz dokunup yanmasin diye.  Sizinkide çok sirin inşallah sicacik olur eviniz
(98 puan) tarafından
Amin inşallah çok güzel ilk defa gördüm böyle
0 oy
(306 puan) tarafından
çok güzel görünüyor canım 
(98 puan) tarafından
Teşekkür ederim bende çok beğendim Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Tahta sıkıntı olur kül alırken de düşerse parçası bile iz bırakır üzerine alüminyum şeritler var bizde sobayla duvar arasına kayardik ince birşey ondan almanı tavsiye ederim ya da altına tahta yerine mermer koy veya demircilerin orda soba altlığı oluyo onlar daha uygun olur 
(98 puan) tarafından
Eşim yarın fayans getirecekmjis tahta ısınmasın diye olmadı geri kaldıracam teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️
(1,247 puan) tarafından
Güzel günlerde kullan canım ♥️ onun üstünde şimdi ekmek ne güzel kızarır kız benimki de daha kurulacak bekliyo :)
(98 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kızartiriz inşallah kısa zamanda sizde kurarsınız havalar soğudu ❤️
0 oy
(9,813 puan) tarafından

Oh citir citir odun atesi sesinde uyumak ne cok ozledim :(

Benimde temizlik gunumdu bugun heryeri topladim sildim supurdum banyo wc yikadim pert oldum millet nasil gunluk yapiyo anlamiyorum helal olsun valla esim uyudu bebe de uyudu bende kalka bilirsem yatsiyi kilcam azda ders çalışayım yatarim insaallah

(98 puan) tarafından
Eline sağlık bacım güle güle kirletin inşallah rabbim iş kaygısı versin namazını kıl dinlen yarın çalış dersini yorulmuşsun zaten kız canına yazık
(9,813 puan) tarafından
Ben hep boyleyim hayatim aksamdan ne kadar yaparsam yarina o kadar az dersim olur bu seferde brn dinlrncem diye cocuk aksiyo zaten butun gun isle ugrastim hic ilgilenrmedim toplasam 1 saat zor oynadik icim rahat degil
(98 puan) tarafından
Yarın bol vakit kalır kuzuya inşallah
0 oy
(12,890 puan) tarafından
Cok iyi olmuş canim ♡
(98 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Geleyimde üstünde köy ekmeği kızartalım mi bacı 
(98 puan) tarafından
Gel bacım her zamn kapım açık ❤️
0 oy
(5,173 puan) tarafından
Canım onun altına demirden bir parçası oluyor onu kulan bide tam aldına kalın soba muşambası var ikisini kulansan daha sağlıklı olur böyle çok güvensiz duruyor Allah korusun sıkıntı çıkmasın sonra
(98 puan) tarafından
Galiba öyle yapacam benimde içime sinmedi kafama çok takıldı çok sağol Allah razı olsun düşündün için
(5,173 puan) tarafından
Allah sendende razı olsun kuzum yap valha iş insanın başına bir kere gelir
(98 puan) tarafından
Doğru diyon bacım cümlemizden inşallah
(5,173 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Soba çok ısınsa o tahta yana bilir dikkat edin cnm bir ateş tanesi tahtaya düşse  yanar sonuçta  tahta soba atligi alın demir olandan
(98 puan) tarafından
Hiç aklıma gelmedi eşim bisy olmaz dedi galiba geri kaldiracam bu gidişle
(4,312 puan) tarafından
Olur cnm eşini dinleme
0 oy
(20,086 puan) tarafından
Duvarın yanmaması için aleminyum koruyucu oluyo ondan yokmu canım
(98 puan) tarafından
Yok valla
0 oy
(636 puan) tarafından

image

300 lira canım çok pahalı bişey degıl bence tahta yanar eder Allah korusun dıkkat et 
(98 puan) tarafından
Doğru diyon canım olmadı geri klaidracam
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Şuan sobami yakmış sıcacık odamda yatan ben :)
(98 puan) tarafından
Ohh miss bizde yaktık cocukalrin el ayak buz gibi
0 oy
(814 puan) tarafından
Bebeğimi o kadar gözleme ne rağmen eli yandı su topladı o kadar vicdan azabı cekdim ki bilemzsin bebeğiniz varsa etrafını çevirmeni tavsiye ederim ben şimdi çevirdim  bilseydim önceden yapardım 
(98 puan) tarafından
Benim oğlan 1 yaşında falan elini yaktı ondan buyana hiç dokunmuyor 4 buçuk yaşında kızım da 3 buçuk 4 e girecek oda geçen seneden beri ellemedi sıcak oldunu biliyorlar cevirsem yatağı nereye serceem süngerde salonda yatıyoruz çok geçmiş olsun çok dikkat et canım ❤️
(814 puan) tarafından
Sağol bacım benimkide 1 buçuk yaşında elini yakdida korkuyorum bebek görünce elini yakar diye bizimki akillanmadi akraba gibi sarılı veriyor sobaya bariyer yapdik resmen .merak etme bizde garibaniz cekyatda kivriliyom yerim dar çocuk yanmasın diye dedim canım allahdan akillanmis bizimki sariliyo sobaya yandı halde Allah selamet versin sanada
(98 puan) tarafından
Çevirdin iyi olmuş Allah'ım korusun kuzuyu inşallah sen yinede cıs de sıcak oldunu bilsin küçük şimdi merak ediyor herşeyi normal bence çok dikkat et
(814 puan) tarafından
Coş diyorum akraba gibi sariliyo sobaya 4 donuyoz pesinde
0 oy
(261 puan) tarafından
O tahta yanar çekin onu lutfen
(98 puan) tarafından
Galiba çekecem kimsenin içi rahat değil
0 oy
(598 puan) tarafından
O tahta yanar canım mümkünse mermer koyun yoksa Allah korusun soba devrilir yangın bile çıkar eşine yarın hemen değiştirmesini soyle biz mermer koyuyoruz 
(98 puan) tarafından
Söyledim bakalım yarın halledecek inşallah
0 oy
(6,331 puan) tarafından
O sobaya ihtiyacım var:( midem ağrıyor bi yansa yanında otursam hemen iyileşir
(98 puan) tarafından
Yaa geçmiş olsun benimde ağrıyor yakınsan gel bacım ❤️
(6,331 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun. Uzaksın dir ben Ağrıdayım
(98 puan) tarafından
Adana bacım benim gönüller bir olsun ❤️
(6,331 puan) tarafından
Adana soğudumu ya
Çok sağol canım❤bizim 1 aydan fazladır petekler yanıyor anca buralar erkenden soğur
(98 puan) tarafından
Valla 4 5 gündür soğudu dışarı iyide Bizim ev daha soğuk
0 oy
(152 puan) tarafından

• <3Cokkk güzel olmuş canım Rabbim korusun sizi inşallah sobanın altina bir tepsi koysan oldu bu iş ❤️
(98 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim ❤️
0 oy
(243 puan) tarafından
O sobalar ağır olur o tahta nasıl taşıyabildi her an bacaklar yamulabilir gibi sanki

Allah korusun
(98 puan) tarafından
Ayakları sağlam tahtada baya ağır sağlam dedi eşim şimdilik kaldırmadik duruyor teşekkür ederim canım ❤️

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 162 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,032 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 940 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 279 göst.
2 Kasım 2021 Aile kategorisinde 3prensannesi (1,511 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,736 cevap

36,223 kullanıcı

...