0 oy
939 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İyi akşamlar kızlar , eşim 6 buçuk gibi geldi eve bende yemeği ocağa koymuştum zaten ama tam pişmemişti bir yarım saate pişerdi. Eşim geldi baktı daha yemek yokmu bilmem ne demeye başladı dedim daha pişmemiş ama yarim saat beklersen pişer ben çok açım diye bağırmaya başladı çorba var dedim tezgahta poğacada vardı bir iki ye dedim pişene kadar daha ne deyim. Hep böyle yapıyomuşum halbuki yalan. Başka zaman yemekler hazır oluncada aç değilim yiyesim yok yapıyordu. Bende dedim bugünlük böyle oldu, başladı git boşan valla bıktım senden boşan diye bağırıyor delirmiş. Bidaha dedi böyle olmasın hazır olucak bende dedim evet kölenim senin başladı bundan sonra senin yemeğini yemem seninde boğazında kalsın geb*er inşallah dedi. Çok zoruma gitti ağlıcakdım da oğlumun görmesini istemedim. Mutfak dolabını actı cips gördü dedi kendine gelince her b.ku alıyosun markete gitmiştik oğlum istemişti. Hep böyle yapıyor beni ezikliyor. Hep yediğim şeyleri başıma kakar. Sonra gitmiş yatmış koltuğa sırtınıda dönmüş. Bu kadar kavgaya gerek var mıydı? Artık tükendim... Baba evi cidden daha iyiymiş bunu sonradan anladım pişmanım. 

23 Cevaplar

0 oy
(5,292 puan) tarafından
Bu adamı çekmek zorunda mısın? Yani ailen arkanda olmaz mı? Destek vermezler mi sana?
-Reklam-
0 oy
(841 puan) tarafından
Deli midir nedir ne olmus yarim saat beklese olecek degil ya allah allah bu adamlar kadinlari ne saniyor merak ediyorum sanki onlar herseyi dort dortluk yapiyor da bizden oyle mukemmel is bekliyorlar
0 oy
(1,669 puan) tarafından
Valla Allah bildiği gibi yapsın böyle adamları eşimle başka şeylerde tartışma olur vs ama yemek konusunu hiç etmez işten gelir çocuğu alır sonra yaparım yemeği çünkü çocuğum durmuyor biliyor Allah razı olsun eşimden 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 670 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serife003 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 354 göst.
18 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 901 göst.
0 oy
3 cevap 106 göst.
3 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem19. (24 puan) tarafından soruldu

410,741 soru

12,358,835 cevap

41,308 kullanıcı

Kategoriler

...