İyi akşamlar kızlar , eşim 6 buçuk gibi geldi eve bende yemeği ocağa koymuştum zaten ama tam pişmemişti bir yarım saate pişerdi. Eşim geldi baktı daha yemek yokmu bilmem ne demeye başladı dedim daha pişmemiş ama yarim saat beklersen pişer ben çok açım diye bağırmaya başladı çorba var dedim tezgahta poğacada vardı bir iki ye dedim pişene kadar daha ne deyim. Hep böyle yapıyomuşum halbuki yalan. Başka zaman yemekler hazır oluncada aç değilim yiyesim yok yapıyordu. Bende dedim bugünlük böyle oldu, başladı git boşan valla bıktım senden boşan diye bağırıyor delirmiş. Bidaha dedi böyle olmasın hazır olucak bende dedim evet kölenim senin başladı bundan sonra senin yemeğini yemem seninde boğazında kalsın geb*er inşallah dedi. Çok zoruma gitti ağlıcakdım da oğlumun görmesini istemedim. Mutfak dolabını actı cips gördü dedi kendine gelince her b.ku alıyosun markete gitmiştik oğlum istemişti. Hep böyle yapıyor beni ezikliyor. Hep yediğim şeyleri başıma kakar. Sonra gitmiş yatmış koltuğa sırtınıda dönmüş. Bu kadar kavgaya gerek var mıydı? Artık tükendim... Baba evi cidden daha iyiymiş bunu sonradan anladım pişmanım.