merhaba kızlar kızım 2 yaşında bu sene eylülde kreşe başladı yaşadığımız yere yeni taşındık hep önceliğim bakıcı oldu eşim şehir dışında çalıştığı için kızım bana çok yapışık çok fazla kucak istiyor hem taşınma hem kreş zor geleceğini düşündüm ve bakıcı tutmuştuk ancak olmadı kızıma bağırdı vs bir sürü sıkıntı çıktı ve apar topar işe de başlayacağım için kızımı kreşe yazdırdık. gerçekten güvenilir ve iyi bir kreş olduğunu biliyorum ancak 2 ay geçmesine rağmen kızım her sabah çok ağlıyor anne beni bırakma anne okula gitmek istemiyorum gibi sürekli ağlıyor. eve geldiğimizde kucağımdan inmiyor geceleri bazen sayıklıyor anne beni bırakma diye. psikoloğa da gittik biraz iyi oldu sonra yeniden bu şekilde olmaya devam etti ne yapacağımı şaşırdım maalesef bakacak aileden kimse de yok yeniden bakıcı mı arasak diye düşünmeye başladık yavaş yavaş içimize sine sine ararız. bir yandan da şunu diyorum bakıcı bulsak 2 yıl çalışsa 4 yaşında anaokuluna versem çok mu geç başlatmış olurum. çok uzun oldu ama içim çok sıkıntıda siz güzel annelerin güzel yorumları benim için çok önemli. şimdiden teşekkür ediyorum.