0 oy
580 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından

Arkadaşlar yeni evliyim hamileyim 28 haftalık 

Tek çocuk mu iki çocuk mu olsun karar veremedik eşimle bazen arkadaşı olsun die iki bazende yok bir tane yeterli diyoruz varmı tavsiyeleriniz bekliyorm..:)

24 Cevaplar

0 oy
(642 puan) tarafından
Valla bi oğlum var 3 buçuk yaşında 25 haftalık gebeyim buda kız rabbimden ne isterim ki daha 2 ideal bence tek kalmasın istiyorum kaza olmadığı sürece başka cocuk düşünmüyoruz korunacagiz
-Reklam-
0 oy
(5,115 puan) tarafından
Doğunca konuşalım bunları post aç :)
0 oy
(537 puan) tarafından
1 yaşında oğlum var ikinci çocuk isteğimi söndürdü birde tek başıma bakıyorum abooo

İsterim kardeşi olsun ama ilkokul çağında felan ancak o zaman da ben rahatlığa alışacağım yeniden en başa sarmak ister miyim bilmiyorum o yüzden hayırlısı ne ise o 
0 oy
(20,037 puan) tarafından
Doğurmadan bilemezsin anneliği babalığı o sevgiyi sorumluluğu görmeden vereceğiniz karar sonradan elbet değişecektir biz evlenmeden önce yeni evli iken konuşurken üç diyorduk oğlum olunca bir yeter dedi eşim bende öyle diyordum. şimdi üç yaşında oğlum ikinci çocuk isteği düştü benim içime ben yaparım çokta güzel olur bence oğlumun bebekliğini çok güzel geçirdik şu an onu eksik bıraktım hissi oluşmadığı için ikinciyi isterim bence iki yeterli ve annenin ruh ve beden sağlığı için en az üç yaş olmalı arada. Çok çok fazla olunca da kuşak farkı oluyor biri çocukken biri genç biri gençken biri yetiştin olmasın diye düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 700 göst.
13 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde AlpereNur (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 751 göst.
0 oy
4 cevap 130 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Serapse (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 252 göst.
13 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gulsen0404 (6 puan) tarafından soruldu