Ben sakız ve leblebi tozunu çok severdim leblebi tozunu yiyene kadar annemin yüreği hep ağzında olurdu
Valla bana bol alirlarmis cogunu begenmeyip cope atarmisim ya
Suanda da abur cuburcuyumdur az önce esime ise gitmeden asagidam bi çikolata al dedim kalmamış haribo severim cips cikolata vs birsürü
Leblebi tozu kulahta olurdu üstü de şeker kaplamali mısır cerezi kuzenimle bayramlarda çok alıp gizli gizli yerdik bide un kurabiyesi vardı.. sanırım daha çok var ben tam bir abur cuburcuydum
Böyle bir şekerler vardı adını hatırlamıyorum keçi boku derdik arkadaşlarla siyah siyah boncuk gibiydi onu çok severdim yaaa
Bübül poku derdik tatli olurdu leblebi gbi hasat zamani bakkala buğday goturup ondan alirdim bazen oruc olurdum gider gelir bakardim aksam olsada yesem diyy ☺️
Cino yummy yum vardi alirdim bayramlarda evde yokmus gibi minik kolonya satilirdi bir dokumluk ondan alirdim bide kolali icecek vardi suya karistirinca 1 bardak sozde kola olurdu onu cok alirdim ama dilime avcuma dokup yerdim hey gidi gunler simdi cocuklarim yapsa ayy hasta olursunuz deriz
Benim en sevdiğim hani küçük karton kutuda puding vardı muzlu ayy nr yerdim ama hatırlayan var mı aranızda .Ayy hamileyimde canım ne çekti bee ama şuan hiç bi yerde yok onlardan
Akide şekeri katır kutur yerdim bir de sıkılan çikolatalar vardı bayılırdım ona
Patlayan şeker bi de
Leblebi ttozunu çok severdim içine şekerde ilave ederdim
412,083 soru
12,405,460 cevap
44,582 kullanıcı