0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (1,016 puan) tarafından
Ay da kaç sefer dışarda yemek yiyosunuz kizlar, benim eşim su sıralar daha çok çıkarıyor, bende düşünüyorum ki oraya vereceğimiz parayla üzerimize biseyler alırız gerek yok diyorum varlığın yokluğu da var tabi. 

Yada ben böyle düşünüyorum diye çıkmak istemezse o da geliyor aklıma, hafta sonu için plan yapmaya başladi tabi 

36 Cevaplar

0 oy
tarafından

Genelde evdeyiz . Canımız isterse pide yaptırırız,  cig kofte alırız disardan.  Ama gezmeye dondurma yemeye çıkarız ayda birkaç defa :)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Açıkçası dışarda yemek yemeyi midem almıyor. Tiksindiğim için genelde yemem sadece çay içerim kahveden de tiksiniyorum artık dışarda. Parası değil ama sağlık için korkuyorum her şeye bir hile kattıkları için 
0 oy
(1,751 puan) tarafından
Ne zaman disarda yemek yesem hep mutsuz kalktım o masadan. Verdiğim paraya aldığım hizmet hiç değmiyor. Minimum zaten 1000 tl hesap geliyor. O yüzden de ayda 1 falandir
0 oy
tarafından
Ne ihtiyaç ne de gereksiz bazen evde yemek yapılamadığı zamanlarda kurtarıcı bazen de canımız cektiginde alıyoruz ** bazı yerler şu an gereksiz pahalı ve çok sağlıklı da olmadığı için çok sık dışardan yemeyi tercih etmiyoruz biz.
tarafından
"ama" baglacini neden yildizladi anlamadım. :)
0 oy
(8,133 puan) tarafından
Bence ihtiyaç ama ekonomi kötü çok fazla yenmiyor dışarıdan
0 oy
(304 puan) tarafından
Aylardır dışarıda yemedik. İki küçük çocuk var, cok sıkıştığımda yine de yemek yapıyorum derin donrucuya attiklarimdan pratik bir şeyler hazirliyorum hemen. Dışarıda yemeyi maddi durumdan ziyade artık midem almıyor. Hele o serpme kahvaltılar yok mu? artıklar önümüze koyuluyor cogu yerde. Yaşadığım ilcede cok iyi restorant bir iki tane vardır ama onlar da çok uçuk fiyatlardir. Yaşadığım yerde dışarıda yersem cok zorda kaldığım içindir keyfi olmaz. Ama baska illere ülkelere tatile gezmeye gidersem mecbur yerim ve yöresel yemeklerini mutlaka denemek isterim. Mesela İnegöle gidip köfte yememek olmaz. Konyaya gidip etli ekmek yememek olmaz bunun gibi... bu arada ben evde iskender pizza tantuni birçok şeyi yapıyorum tabi restoranttaki gibi olmuyor ama tertemi mis gibi yiyoruz.
0 oy
(52,059 puan) tarafından
evde yemek yapamadiysam canımız cektiyse yiyoruz sayısı yok
0 oy
(443 puan) tarafından
Dışarda hiç yemeyiz canımız istese eve sipariş veririm
0 oy
(4,448 puan) tarafından
Bazen insanin ruhu için ihtiyaç olduğunu düşünüyorum
0 oy
tarafından
Yani ikisininde dozunu kacirmamak lazim butcenin el verdigi kadar disardan yemek ihtiyac sayilabilir ama surekli yemek israfa kacmak demektir benim esime kalsa her hafta disardan yer ama ben ayda 1 kabul ediyorum 
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Ayda bir ıkı duruma göre değişiyor ya
0 oy
tarafından
Biz hic cikmayiz sevmeyiz disarida yemeyi. Neden ihtiyac olsun
0 oy
(8,037 puan) tarafından
Biz çok yiyoduk en son bir yerden bir şey aldım midem bulandı bir şey filan çıkmadı hani öyle bir şey degil ama yapilis tarzi cok kotuydu et döner durume yogurt koymuslardi o siparisten sonra 2 aydır filan oğlumda istemiyor artık dışarı yemegi merkeze inersek bi burger yiyo o kadar 
0 oy
tarafından
Eskiden haftada bir giderdik şimdi 2 3 haftada bir gideriz oda dısarda gezdigimizde evde yemek derdi olmasın diye 
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Surek li degil ama 15 günde ayda 1 çocuklar la bizi güzel zman gecirecej bisiler yapsa hayat daha güzel olur ama benmki parmaizi boh yoluna vurdyguyicin onada hasret kalidik
0 oy
tarafından
Nerdeyse eşim her geldiğinde dışarda yeriz yani haftada bir çarşıya çıkarsam yine yerim çok pahalı aslında ama bazen mecbur kalıyoruz köye gidiyoruz mesela 6 da çıkıyoruz şehire gelene kadar 7 oluyor köyde yemeğe kalsak 10 dan aşağı çıkamıyoz yemekti çaydı bulaşıktı bazen kebap canımız isterse apartmanda yapamadığımız için dışardan yeriz 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 135 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 760 göst.
17 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde UTKU-UTKU (671 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 663 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde berkin (909 puan) tarafından soruldu

412,316 soru

12,411,878 cevap