Geçen sene Aralık ayında göğsümde Bi kitle fark ettm. Sonra özel Bi hastaneye gittim. Orda ultrason ile bakıldı. Bakan doktor bile şüpheye düştü aslında. Ama genel cerrahi doktoru iltihapli mastit olabileceğini söyledi. Antibiyotik kullan bj dedi. Neyse ben tam 1 aya yakın kullandm. Kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra gittiğimde bana kötü olsa bu kadr surede şişliği inmezdi dedi. Bende zaten 2.yi düşünüyordm. Geçen sene aralığa kadr korunuyordk eşimle. Kızım da o zaman 20 aylık idi . Ben o doktora tam 3 ay gittim.bi biyopsi yapmak çok zor olmamalı. Baktm şişlik ayni . E okuduğum şeylerde kötüye işaret ediyor. Devlet hastanesine gittim hemen biyopsi yapilidi.. meğer ben o zaman hamileymism. Sonucum 1 aya çıkar dediler. Arayan olmadı. Meğer 2 hafta içinde çıkmış ama..tam teşhis konulamamisti. Bana kayseri ye gitmem gerektiğini söylediler. Biyopsi örneğini oraya goturdm. Orda da yaklaşık 3 hafta jcinde sonuç geldi. Ve ben o sonuc gelene kadr bebeğim 13 haftalık olmuştu. Doktor kansersn dediğinde asla aglamadm uzulmedm..Ben dedm bebeğim ile yenerm. Hem bebeğimi sağlıkla kucağıma alacagm hemde bu hastalığı yenecegm dedm. İnanılmaz bi güç inan vardi içimde. Hala var inanıyorum yenecegm. Bebek ile ilaç tedavisi olmayı istedm. Doktor lar bunun çok zor olduğunu bebeğin karnımda ölebilecegini. Hamilelikte başka yerlere hızla yayılma olabileceğini bebeğin sakat doğabilecegini söylediler. 1 hafta o yollarda agladm. Aldirmam dedm. Eşimde önce senin sağlığın çok şükür Bi kızımız var olursa yine olur olmazsa da ne yapalm dedi..o dönem burda cok.paylastm bana kızanlar da çok oldu eşime kizanlarda. Beni cinayet islemekle de suçlayanlar oldu. 14 haftalık idi. Hala o günü unutamıyorum. Doktor igne yaptı sancm başladı. Diğer yatakta başka Bi kız agliyor sancidan doğum yapacakmış sancısı gelmiş. Bende ağlıyorum.. kader işte dedim.. Ben niye ağlıyorum o niye ağlıyor. Ben gerçekten asla istemedm. RABBIM de biliyor. Eğer yaşasaydı bu haftalarda doğum Yapacaktm. Çok güzel hayallerim vardı. Kızımda şimdi bebekleri oyle seviyor ki. Acaba kardeşine sevgisi nasl olurdu diyorm.. Bilmiyorum RABBIM Nasup eder mi tekrar ama ben edeceğine inanıyorum. Bundan belki 5 belki 7 sene sonra ama inanıyorum Bi oğlum olacak.
Şimdi ilaç tedavisini. Bitmesine 1 hafta kaldı sonra ameliyat ile göğsüm alinacak. Sonrası ışın tedavisi korumaya yönelik akıllı ilac flan derken benm tedavi yazın biter. Ama hormon ilaci ve ignesi kullanacagm. O yüzden 5 sene menopoza girecegm. Haliyle bu süreçte çocuk sahibi olmamam. Olmazsa da üzülmem çok şükür Bi kzim var. ALLAHIM önce bana sağlık sonra kizimla eşimle mutlu sağlıklı Bi ömür nasip etsin..
Sizden de dua eder dua beklerm..
Bi içimi dökmek istemedm.
Okuduğunz icjn teşekkür ederim.