+1 oy
369 göst.
önce Diğer kategorisinde (752 puan) tarafından
Hatırlayan varmı bilmiyorum hap ile korunurken gebe kalmıştım, şekerim çıktı ve bebeğim ultrasonda 2 haftaya yakın büyük görünüyor hap içerken gebelik oluştuğu için doktorum bebekte anomali riski yüksek alalım falan dedi kabul etmedik ama içimiz içimizi yiyordu fetal dna yaptirdik 8 9 gün önce sonucumuz çıkmış temiz gelmiş bi sorun yok elhamdülillah sağlıkla gel kızım❤️

Allah herkesin gönlüne göre versin:))))

14 Cevaplar

+1 oy
önce (3,712 puan) tarafından
İstemeyerek de hamile kalınsa evlat bizim nasıl kurtulmak ister insan ondan iyi ki vazgeçmemişsiniz. Sağlıkla gelsin prenses annesi ♥️
önce (752 puan) tarafından
Aslinda cok istiyordum zaten 2.yi ama bu kadar erken degildi canim oglum 4 bucuk aylik 5 e yaklasiyor korunup gebe kalinca biraz korktuk ama elhamdülillah sonuc iyi oldu❤️
önce (311 puan) tarafından
Çok şükür temiz gelmiş canım hiç korkma ilk sene sadece zorlayıcı oluyor oda sana bağlı düzene girdi mi hiç zor değil şimdi benim 3 ve 1 yaşında iki çocuğum var inan ki o kadar güzel ki beraber oyun oynuyorlar gülüyorlar arada yaramazlık oluyor o kadar çok güzel ikiz gibi büyüyorlar
Benimde motivem bu canım buyutunce iyiki buyutmusum ne guzel oldu diyecegim gunler Allah razi olsun ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
önce (3,453 puan) tarafından

Ay cok mutlu oldum canım..saglikla dogur inşallah:)

☺️❤️

Aminnnn çok teşekkür ederim canım benimmm❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
önce (16,805 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canm 
Amin insallah canim
0 oy
önce (122,346 puan) tarafından
gozun aydin dun biri bu fetal dna ucretini soruyodu yazarsan gorur belki
Aa hiç görmedim postu mide bulantısı dan buralara çok giremedim biz özelde yaptırdık 11 bine 9 10 gün içinde geliyor sonuç ama her hastane ve ile göre farkediyor senin aracılığın ile görür belki birileri
önce (122,346 puan) tarafından
soran kisinin nick bakmadim ama sorusu aklimdaydi cevapladin icin cok sagol insaallah gorur
0 oy
önce (5,897 puan) tarafından

Ayy çok sevindim senin adına :)

Teşekkür ederiiim ❤️
0 oy
önce (678 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin minik prenses  <3

Amin çok sağolun ❤️
0 oy
önce (3,550 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İyi ki de kabul etmemişsiniz ❤
Ayy iyiki canım tesekkur ederim ❤️
0 oy
önce (3,190 puan) tarafından
Çok şükür canım Allah gönlüne versin inşallah sağlıkla gelir 
Amin canim Allah razı olsun
0 oy
önce (1,752 puan) tarafından

Gözünüz aydın <3

Bende hap ile hamile kaldım geç farkettim 

O süreçte başka ağır ilaçlar aldım iğneler vurdum

Şuan 36 haftalık hamileliğin.

Bana da çok dediler sağlıksız bir bebek şöyle böyle. Rahim ince taşıyamazsın falanlar daha neler neler 

Şu anda çok şükür doktor hiç bir şey yok dedi.

Hatta göründüğüm ilk doktor aldır dedi almadım

.

Bende istemediğim için başta gitsin istedim aslında kabullenmedim ama şimdi çok pişmanım inş. Sağlıkla kucağıma alırım diye hep dua ediyorum 

Sen yolu bitirmissin ismini unutmamak icin ss aldim bebisin dogunca insallah postunu görürüm banada güç olur sağlıkla al kucağına ❤️❤️❤️❤️
Aslinda ben korunsamda bebek zaten istiyordum sadece erken oldu oglum suan 4 bucuk aylik 5 e yaklasiyor 40dan sonra hic adet olmadim ilk iliski tutmus seker falanda cikti bebegim bayagi buyuk gozukuyor ultrasonda bide duzenli hap kullandigimi duyunca doktor yuzde 90 engelli olabilir anomali riski var dedi doktorumda guvenilir oglumun doktoru bende dogurmak istedigimi soyleyince 9 ay bu stresle geçmez en guzeli fetal dna dedi parasi yuksek ama gozumuze gozukmedi yaptirdik 8 9 gun her gun stres aglama ama sonuc temiz elhamdülillah canım insallah herkesde sende bende guzelce dogururuz çok aminn hep saglikli olsun tum bebisler
Amin inş canım.

Senin bebeğin de çok küçükmüş

Benim bu 5. Çocuk inan hiç aklımda yoktu istemiyordum sen bari erken öğrenmişsin ben öğrendiğimde 10 haftalıktı hemen hemen. İkizlerin doğum günü az kalmıştı sevinemedim bile.
Diğer çocuklar da küçük en büyüğü kızım 4 aralıkta 6 yaşını yeni dolduracak. İlk zamanlar çok psikolojim bozulmuştu. Şuan çok şükür iyiyim.

Ama kısmet varmış. Bana da çok dediler engelli yada sağlıklı değil çok şükür şuan ultrason iti diyorlar. Sağlıkla kucağıma almayı çok istiyorum

İnş sen de alırsın.
Doktor da çok önemli iti bir doktora git muhakkak
önce (1,850 puan) tarafından
Afedersiniz sadece merak. İlaçları saatinde alıyormuydunuz? Korkmaya başladım sizi görünce :(
Gecesiyah ikizler 1 yaşındamı
İkizlerim 30 Kasımda 18 aylık olacaklar.
Bende o zamanlarda sezeryan olacağım gibi görünüyor.

Şöyle söyleyeyim zaten 1 ay tek kullandım o da emziediğim için doktor düşük doz hap vermiş onu bana al dediğinde ben emziriyordum ondan 1 ay sonra aldım emzirmeyi bırakmışlardı artık.
İlaçlarımı düzenli aldım genel olarak bir de geri çekilme ile de korunuyordum
Ben düşük doz olduğunu başka doktor öğrendim gösterdiğimde bana dedi ben bilmiyordum
afedersiniz ama çok ilişki de olmadı bizde 2 defa oldu zaten eşim bu durumda şikayetçi idi bebekler büyüdü artık biraz falan diyordu

Bir de benim yumurtalıklar çok çalışıyor 4 aylıkken ikizlerim kontrol gittiğimde sezeryan yerim ağrıyordu . O zamanlar emziriyordum adet olmuyordum geri çekilme ile korunuyordum.
doktor ultrason baktığında yumurtalıkların çok çalışıyor hatta çift Yumurtlama görüyorum dedi.
Süt tamamen korumaz ama emzirmene rağmen çok çalışıyor dedi dikkat et dedi
Emzirirken cerazette kullanıyor, herhalde o pek etkili değil sanırım. Rabbim sana güç kuvvet versin inşAllah ❤️
0 oy
önce (6,001 puan) tarafından
Çok şükür canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
Aminn çok teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
önce (7,226 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına al inşallah canım ❤️ Rabbim ikinizide korusun

Aminnnn Allah razı olsun canımmm❤️
0 oy
önce (3,398 puan) tarafından

Bugün bu sayfada birşeyler var masallah bu kaçıncı post mutluluk içeriyor hep hep böyle olsa keşke 

Benzer olayda benim başıma geldi 10 haftalıkken doktorlar alalim demeye başladı 22 hafataya kadar da devam etti ama ben kıyamadım tedavin uzar dediler onuda kabul ettim 

Allah bebişine sağlıkla kavuştursun
0 oy
önce (6,402 puan) tarafından
Gözün aydın sağlıkla kucağınıza alırdınız inşallah 

Hapı düzenli kullandığından emin misin canım. Hap ta riskli demekki
Eminim canım ben ilk evlendim 6 ay falan hapla korundum alarm kurardım içerdim hiç sorun yaşamadım ama o zaman başka marka kullandım
Bu kullandığım başka markaydı yine alarm kurup kullandım ama gebelik oluştu hala şaşkınım:))
önce (6,402 puan) tarafından
Geri çekilme de yapmadın değilmi. Spiral taktım korkuyorum bende
0 oy
önce (2,157 puan) tarafından
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah küçük hanım :) 

Hapla korunurken nasıl oldu ya gününü saatini mi aksattın yada hap içiyorum diye prezervatif yahut geri çekilme yapmıyor muydunuz nasıl oldu her şeye rağmen mi oldu onu merak ettim :) bende hapla korunuyorum ama hapa güvenmiyorum ek tedbir alıyorum yani yinede ondan bi soraym dedim
Aynenn , korkan biri olarak . Cerazette mi korumadı acaba ?
EmreYaren sağlıkla huzurla al kucağına bacım inşAllah
önce (2,157 puan) tarafından
Olabilir belkide. Siz hangisini kullanıyorsunuz
Yasmine geçtim bende,sütten kesince
Evet cerazetta
Emzirenler kullandığı için belki de çok etkili yapamıyorlar o ilacı

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 498 göst.