0 oy
152 göst.
önce Aile kategorisinde (13 puan) tarafından
Geç döllenme olur mu hala adet olmadım 

8 Cevaplar

0 oy
önce (2,479 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Geç döllenme ile hamile kaldım ben bebeğimi öğrwndiğimde adetim geçmişti ama testte silik çıktı betamda 200 çıkmıştı canım
önce (13 puan) tarafından
Şimdi yine idrar testi yapmayı düşünüyorum psikolojim bozuldu iyice
Canım streste gebeliği engeller
Ben gebe degilmisim adet oldum şükür
Düzensizlik için bi doktara git istersen canım sürekli oluyorsa
Yok daha ilk oldu hiç duzensizlik yok o yüzden şüphelendim işte
-Reklam-
0 oy
Beta <5 çıktı hamile değilmisim kanda yanılma ihtimali varmı 
0 oy
önce (3,950 puan) tarafından
Kaç gün geçti adetin
Benim de duzenlidir gecen sene kızıma hamile kalmadan önce ki ay kimyasal gebelik gecirmistim adetim 11 gün gecikmisti adet olana kadar ayaklarım bile zonkluyodu agridan çok kötüydü
Kimyasal gebelik nedir
Erken düşük gibi  bisey bebek rahime yerlesemeden düşüyo adetle atiliyo
Anladım inşallah öyle olmaz kaç çocuğunuz var
2 çocuğum var ikinciye çok çabuk hamile kaldım o yüzden bende korkuyorum hamile kalmaktan
0 oy
önce (3,770 puan) tarafından
Canım benim adetim de gecikti bu ay 6 gün gecikti normalde ayın 14'ünde olmam gerekiyordu bugün oldum ben de gittim kan verdim negatif çıktı evde iki tane idrar testi de yaptım onlar da negatifti kafamı çok takmıştım neden olmadım diye sonra umursamamaya başladım bir baktım bugün oldum  çok şükür. Mevsim değişikliği stresten filan da gecikebiliyor kafana takma canım kafayı takmayı bıraktığın an Bir bakmışsın adet olmuşsun.
Ay çok güzel konuştun ya bende ayın 14 ünde 15 inde filan olmam lazımdı bende aynı iki tane idrar testi yaptım negatif dün akşam da kan verdim oda negatif eşimde kendimden eminim diyor ama bende tık yok
Ben de çok stres yaptım 28 aylık bir oğlum var 10 çocuğa bedel bu yüzden çok korkuyordum eşim de ben kendimden eminim diyordu tabii ben yine de korkuyordum ve bir baktım bugün sonunda olmuşum çok mutluyum darısı başına dediğim gibi stresi yapma kafana takma kafana takmayı bıraktığın an olursun inşallah
O takmama işi malesef Bende yok aklımdan çıkmıyor ki
Canım vallahi sana diyorum da ben de aynı senin gibiyim zaten normalde takıntılı biriyim her şey takan biriyim ama takmamak zorundasın işte aklına getirmemeye çalış
Kanla idrarı ne zaman verdin kanı adetin kaç gün geçince vermiştin
Adetim 3 gün geçince vermiştim idrar testini de iki gün geçince 4 gün geçince işte.iki idrar testi bir defa da kan testi yaptırdım
2 gün geçince kan 4 gün geçince idrar  testi mi yaptin
Adetim 3 gün geçince kan verdim onun öncesinde iki gün geçince idrar testi yaptım evde sonra kan verdim kanda negatif çıkınca birkaç gün daha bekledim bu sefer tekrar idrar testi yaptım yine negatif çıktı sonra da işte adet oldum
Anladım inşallah benimde öyle olur yarina gelse bari o kadar stres oldum ki ne doğru düzgün yiyebiliyorum ne de mutluyum çünkü manevi destek gormicemi biliyorum iyi olmuş büyür gider diyen olmicak ailemden zaten diğer çocukta küçük 16 aylık daha yeni yürüyor
Bebeğin de küçükmüş daha .stres yapma sakin olmaya düşünmemeye çalış bugün yarın olursun inşallah.gec döllenme bile olsa emin ol kanda çıkardı.adet olursan haber et kız hahahahaha
Tamam olayimda bı kesinlikle edicem inşallah
Haber et demiştin idrar testi yaptım çıkmadı adet oldum şükür bu ay çok stresli geçti demekki stres çok önemliymiş 3 kere gebelik testi aldım kan verdim adet söktürücü aldım masraf ettim artı stres de cabasi
Ohh iyi canım çok şükür sevindim senin adına.seni çok iyi anlıyorum. Canım hem stres hem de mevsim değişikliği bu aylarda bu mevsimde falan gecikmeler olabiliyor normal
Öyleymiş gerçekten benim gibi birinin olduğunu bilmek de mutlu etti beni
0 oy
önce (148 puan) tarafından
Gec dolenme olmuş ola bilir bekle sen cnm.bendede aynı oyle oldu Adetimden 10gun kecdikden sonra teste gorsetdi şimdi de Adetimden 2hafta geri gorseniyo bebek gec dolenme olduğu için 
Ama dün kan verdim kanda çıkmaz mıydı beta 5 den düşük çıktı
Peki bişey sorsam özel değilse korunmasiz miydi korundunuz mu
önce (148 puan) tarafından
Korunmasizda cnm ilk gebeligim bu istiyoduk
Hm anladım inşallah yoktur gelsede kurtulsam
0 oy
önce (99 puan) tarafından
Olsaydı kanda çıkardı diye düşünüyorum. Mevsimsel olabilir, stresten olabilir.
Ay inşallah mevsimsel nasıl oluyor yaşamadım desem
0 oy
önce (381 puan) tarafından
Olsa kanda çok düşük çıkardı geç döllenme olurdu benim iki gün geçti 43 çıktı geç döllenme olmuş mesela 5 ten büyük çıkardı eger gebeliginiz olsaydı adet hem 4 gün geçmiş hemde ilişki üzerinden 11 gün geçmiş 
İki tanede idrar testi yaptım biri normal idrar testiydi diğeri erken gebelikti çıkmadı dünde akşam kan verdim çıkmadı beta <5 çıktı doktor yok demiş ben sonuçları almaya gitmedim hastaneye esim ben inanmam diye doktora yok yazdirmis
önce (381 puan) tarafından
Evet bencede yok ondan sonra korunmasız iliski yasanmadiysa çıkardı merak etmeyin
Yaşanmadı hyr
0 oy
Olur tabiki adetim gecikti benim hesaplandığıma göre 1 ay 2 haftalık olması lazimdi hastaneye bı gittim 2 buçuk haftalık dedi geç döllenme dedi 
Korunmasız miydi ayıptır söylemesi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kupranurlaz (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
24 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurkorkmazz (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
18 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mlknkrc (301 puan) tarafından soruldu

403,345 soru

12,081,502 cevap

36,355 kullanıcı

...