Kim o leenn sana karışan o kadar zoruna gittiyse çıksın benim o desin yüzü varsa tabi
Cnm anlamdım yazan kişi burdan birikii paylaşımlarını görüyor nerde senin ne atğını bilsin başka hesap açıp yazıyor bilmedim boşver takma sen aslında içinde art niyet yok atıyorsun herşeyinin yalandan olsa hesabını hemen kapatırdın öyle yapan kapatıyor birşey isteyip hesabı siliyorlar sonra günü birlik açıp kaptyorlar yani içinden geliyor paylaşiyorsun sende boşver takma kimin ne dediğini tanımıyorsun etmiyorsun sonuçta.. benimde eski kaldığım binada dediğiniz gibi üst komşu geldi verdi neden sordum ablam demiş tek kişi oda bağlansın eşime sorayım dedim eşim yok dedi hakkı neyse verelim yok dediler anneleri"de sonra kızım sen tek kişisin versen ne vermesen ne biz ödüyoruz o parayı sağ olsun kaç yıl kullandım seninde analtigina göre ev sahibin iyi biri
Boşver canım cevap bile verme bazı insanlar çok kötü kalpli
Burda herkes önce dilini beline bağlamayı öğrensin! Yok hamburger ekmeği yok internetinden size ne bizene banane sanane! Güven vermedimi yardim mi etmek istemiyorsun sesizce yorum yapmadan geçer gidersin kimsekimseden ne eksik ne fazla nedir bu irdeleme sevdası anlamış degilim.Şeytan diyor tut saçından at dışarı sanane yani benide ilgilendirmezne yaptigı ne yapmadığı önemli olan ekmeği senden mi geliyor yada interneti sorgulamak ne bana baskalarina düşer yardım edmek fikrin yoksa irdeleme fikrine de sahip olma bırak ne hali varsa görsün bu kadar zormu yani✓
1,502,664 soru
24,534,992 cevap
360,154 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın