+4 oy
1,750 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Özellikle yenj hesap açmış en son açtım postta yorumları da var duygu sömürüsü yapıyorsun yazmış durumunuz yok 7 24 nettesin yazmış taşındımizdsn beri ev shaibimden bağlıyız ücret yarısını verim dedim kabul etmedi benim burda ona ne zararım var bilmiyorum ben kimseden bisey istemiyorum hergün post açıyorsun anlık atıyorsun diyor bundan onane aşırı sinir oldum gerçekten beni tanımadan nasıl bu kadar yargılayabiliyor durumum olmayabilir ama yarın ne olacanı kimse kimse kimsenin karnını doyurmuyor eşimin getirdi birçok şey var benim paylaşmadim eşimin getirdi şeyler bile gözüne o kadar batmış düşünün benim eski kullandım şeyler bile bu kadar mı kötü kalbin 

27 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne yazmıştı canım baktimda görmedim aay boşver umrunda bile olmasın 
(254 puan) tarafından
Hesabı silmiş yada yorumları silmiş duygu sömürüsü yapıyormusum
tarafından
Canım hepimiz  lüküs yaşamiyoruz sonuçta boşver takma bile kıskandi demmkki
(254 puan) tarafından
Bencede öyle oldu
-Reklam-
+1 oy
(4,669 puan) tarafından

Kim o leenn sana karışan o kadar zoruna gittiyse çıksın benim o desin yüzü varsa tabi :wassat:

(254 puan) tarafından
Açtım postlar için paylaştım şeyler eski ya duygu sömürüsü için paylaştımi söylüyor ama hepsini kullanıyorum ben
(254 puan) tarafından
Senden de razı olsun güzelim benim ❤️☺️
(4,669 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim benim de misal bende ikinci el eşya kullanıyorum ne olmuş yani şimdi ben kullanıyorum diye duygu sömürüsü mü yapıyorum boş insanlar ya
(254 puan) tarafından
Onun gözünde öyle dmekki arkadaşın canı sıkılmış gelmiş bana çatmış galiba çünkü birbirimizi tanımıyoruz bile admine yazdım hesabı kapatılması için
(4,669 puan) tarafından
Neyse boşver gülüm Allah'a bırak
+1 oy
(1,120 puan) tarafından

Cnm anlamdım yazan kişi burdan birikii paylaşımlarını görüyor nerde senin ne atğını bilsin başka hesap açıp yazıyor bilmedim ;)boşver takma sen aslında içinde art niyet yok atıyorsun herşeyinin yalandan olsa hesabını hemen kapatırdın öyle yapan kapatıyor birşey isteyip hesabı siliyorlar sonra   günü birlik açıp kaptyorlar yani içinden geliyor paylaşiyorsun sende boşver takma kimin ne dediğini tanımıyorsun etmiyorsun sonuçta.. benimde eski kaldığım binada dediğiniz gibi üst komşu geldi verdi neden sordum ablam demiş tek kişi oda bağlansın eşime sorayım dedim eşim yok dedi hakkı neyse verelim yok dediler anneleri"de sonra kızım sen tek kişisin versen ne vermesen ne biz ödüyoruz o parayı sağ olsun kaç yıl kullandım seninde analtigina göre ev sahibin iyi biri 

(254 puan) tarafından
Evet ev sahibimin durumu çok çok iyi benim ihtiyacım yok dedi vereceğin paraya kabul etmedi benide çok sveer çok iyi anlaşırız lafını bile yapmadı 3 yıldır ben kontör bile yüklemiyorum eşimi watsaptan arıyorum burada hesabı olan birj ordan beni takıp ediyor yorum yazmak için ayrı hesap açmış
(1,120 puan) tarafından
Taniyormusun kim olduğunu
(254 puan) tarafından
Hayır tanımıyorum oda beni tanımıyor admine yazdım kapanır hesabı
+1 oy
(718 puan) tarafından
Sabrını şükrünü kıskanmıştır boşver canım 
(254 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım
+1 oy
(12,363 puan) tarafından

Boşver canım cevap bile verme bazı insanlar çok kötü kalpli 

(254 puan) tarafından
Gerçekten öyle tanımadım birinin neden kalbini kirayim ortada bisy yokken bide
+1 oy
(1,939 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Burda herkes önce dilini beline bağlamayı öğrensin!  Yok hamburger ekmeği yok internetinden size ne bizene banane sanane! Güven vermedimi yardim mi etmek istemiyorsun sesizce yorum yapmadan geçer gidersin kimsekimseden ne eksik ne fazla nedir bu irdeleme sevdası anlamış degilim.Şeytan diyor tut saçından at dışarı sanane yani benide ilgilendirmezne yaptigı ne yapmadığı önemli olan  ekmeği senden mi geliyor yada interneti sorgulamak ne bana baskalarina düşer yardım edmek fikrin yoksa irdeleme fikrine de sahip olma bırak  ne hali varsa görsün bu kadar zormu yani✓

Sizi görende belediyede görevli yardım müfettişi sanar ne sorgulayosin yani hayırdır 
(254 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim paylaştımdan daha farklı bir hayatım yok bazı kişiler o kadar kendinilerini yüksekte görüyor ama hepimizin gireceği toprak aynı hiç ölmiycek miş gibi kalp kırarak yaşıyorlar ben burda kimseden bişey istemuyorum bu benim hayatım ve ben mutluyum duygu sömürüsü yapıyorsun dedi sırf bu yorumu açmak için mi hesap açtın dedim hihi evet yazmış bide buradan biri normal hesabı var beni ne kadar yakından takip etmiş fesat kalpli
(1,939 puan) tarafından
Çok bilmekden hep bunlar...çok biliyorlar ya
(254 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(834 puan) tarafından
Takma artık canım bu saaten sonra kötü kalpli insanları hiç takma :))) 
(254 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 261 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 858 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 243 göst.
14 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 420 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,864 puan) tarafından soruldu

410,208 soru

12,335,756 cevap

39,350 kullanıcı

Kategoriler

...