Burası erkekler için bir platform olsa eşimin nick sairceketlibaba olurdu kesin Kendisi Cumhuriyet Dönemi Edebiyatının etkili simalarından, şair ruhlu numune bir erkektir
Yook canııım hiç olurmu sence senin esin indigonunki kadar romanthk olabilirmi 😳 şiir öğretirmiş kocası kocana😀 en romantik en akilii en zengin en mutlu o cünkü bu platformda
Halbuki ilk zananlar üye oldugunda eşim giyinmeyi bilmiyo delik deşik eşofmanlar giyiniyo diyodu herkes onu pohpıhlayinca kendini bi kalıba sokmaya calisti 😀😀
İyi misin bacım 🙄 Git tedavi ol. Şiir yazmak, okumak veya romantik olmakla giyinmenin ne alakası var. Adam annesiz babasız büyümüş yurtlarda, giyim intizam bilgisi dr yok bu konularda ilgisi de yok. Sen gibi ruh hastası değilim olmayan hayatı anlatacak. Senin acilen tedavi olman lazım üşenmemiş neler bulmuş neler yazmışsın ya. 158 puanla 2024 öncesi postu bulup hunharca saldırmak için birkaç kimlikle burada olman lazım ki bu da ciddi bir ruh hastalığı gerektirir. Allah şifa versin inşallah. Ben sana başka bir şey diyemem.
Arayıp bulamdim benzer posttan onüme cikti ve yine herzamanki tavırlainla kendince milleti ezip kendini üstün yapıyosun milletin kocası niye senin kocandan şiir ögreniyo burdaki herhangi birinin kocası senin kıcan gibi olamıyomu da şiir bilmesin. sen hep boylesin bi elbise paylasmıştım diye yok kapalı bunu giymez yok bu tesettur değil diye gömecegine biraz kocanın giyimiyle ilgilense abisinden yardım isteme
Allah sana şifa versin. 🤷♂️
Nothingman
Benim adam klasik adını kullanırdı ve şehrinin plaka kodu
AB1907 ☺️ olurdu kesin
Kesin kendisine kafkaskartali der Çerkes olduğu için
1,498,049 soru
24,471,255 cevap
355,182 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın