0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sorum yukarıda canlar 

4 Cevaplar

0 oy
(711 puan) tarafından
Asıl soru 7 aylık bebeğe ıhlamur verileceğini kim söyledi olmalıydı
tarafından
Merak ediyorsanız bir post açıp sorabilirsiniz zira benim soruma cevap değil
(711 puan) tarafından
Bence tam da sorunun cevabı bu olabilir çünkü 1 yasındam önce bebeklere bitki çayları türü verilmeyeceğini değil yeni anneler ergenler bile biliyor olması gerekiyor
tarafından
Peki sen öyle diyorsan
(336 puan) tarafından
Bilginin kaynağı ne ?
tarafından
Ona göre heralde bence dediğine göre :)
(711 puan) tarafından
Pediatristler tabiki yoksa neden böyle birşey söyleyeyim
(336 puan) tarafından
Hangi pediatrist okuduğunuz yada dinlediğiniz?
(711 puan) tarafından
En basiti kendi pediatristine sorabilirsin
(336 puan) tarafından
Benim doktorum verebilirsiniz haftada 2 yi geçmemek şartıyla dedigi için kaynağını sordum da galiba yok .
(878 puan) tarafından
ben soyliyim osman gonulal 1 yasindan once olmaz diyor
(336 puan) tarafından
Link atar mısın?
tarafından
şunu söyleyeyim ben çok sıkıldım artık bu platformda sorulan sorulara çıkışarak cevap verenlerden yani artık cevap bile vermek istemiyorum sen öyle diyorsan diyip geçiyorum. İnsanlar normal hayatlarında ne yaşıyorlarsa ya da hangi baskılara maruz kaldılarsa toplumda şu platformda egolarını tatmin ediyorlar gibi geliyor. Şahsi adıma sorduğum soruya hemen ters cevap verme hakkını nerden buluyorlar anlamıyorum kaldı ki “ergenler bile biliyor “ diyip manipüle etmeye çalışıyorlar. Alt taraflarda bir bayan Osman Gönülal ın hafta da iki kez verilmesinde sakınca olmadığını yazmıştı…. Kesin ve net bilginiz olmadan elde tutulan verileriniz olmadan karşınızdaki insanın nasıl bir ruh halinde olduğunu bilmeden bu tarz yorumları gereksiz, boş buluyorum. Hani denilseydi ki bir yaşına kadar bitki çayı verilmez diye biliyorum ben felan başım gözüm üstüne ama bu çok avam ya hiç dikkatimi bile çekmedi kibritçi kız senin güzel yorumların hayrına cevap verdim
-Reklam-
0 oy
(13,080 puan) tarafından
yani ben vermedim, hasta olduğunda da vermedim. emziriyorsan gerek yok
tarafından
Sadece geceleri uykuda emiyor
0 oy
tarafından
Yani ben 8 aylik falandı arada veriyordum canım 
tarafından
Bizimki de 7 buçuk felan boğazında biraz kızarıklık var dedi doktor ilaç vermedi ilerlememesi için vermek istedim
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Ben gün içinde veriyordum canım doktor Osman gônüal takip ediyormusun bilmiyorum da ona da soru sormuşlardi illa hastalık döneminde değil de normal zamanlar da verilebilir ama aşırı olmayacak hafta da 2 kere felan 
(4,186 puan) tarafından
Rica ederim canim, oğlum 6 aylıkken araştırmıştım ne verebilirim diye yasak tek bal yazıyordu. Abartmadigin sürece birşey olmaz vücudumuza giren ilaçlar çok mu sağlıklı Allah aşkına. Benim oğlum şuan içse yaparım icmiyormu malesef
tarafından
Mesela bugün kabızlık için bir ilaç verdi yanına bir de ateş düşürücü düşünsene kabızlık için verilen ilaç ateş yapıyormuş yani bir yeri yaparken diğer yeri bozuyor vermedim şuan için kayısı felan kaynattım
(4,186 puan) tarafından
Aa oylemi hiç bilmiyordum, en güzelini yapmışsın vücut bir de alisiyormuş o ilaca canim. Ayrıca zeytinyagin varsa bir kerelik ver.
tarafından
Sürekli yemeklerine katıyorum zate.
(4,186 puan) tarafından
İyi yapıyorsun canim.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 101 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Manolyam (1,987 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 164 göst.