0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (499 puan) tarafından
Kızlar merhaba bir kızım var iki buçuk yaşında ikinci kez anne olmaya hazırlanıyorum 16 haftalik olduk bugün cinsiyetimizi öğrendik iki kız annesi olmak nasıl bir duygu zorlaniyormusunuz ☺️ anlasmazliklar daha cokmu oluyor 

13 Cevaplar

0 oy
(6 puan) tarafından
Bende meraktayım şurda bekliyim :) bende daha bişey yokta hayırlısı bakalım 
(499 puan) tarafından
Cinsiyet belli degilmi daha ☺️
(6 puan) tarafından
Bende daha ikincisi yok sadece düşüncesi var ama endişeleniyorum bakamam diye :) hayırlı olsun seninki :)
(499 puan) tarafından
Allah razı olsun valla tekrar aynı duyguları yaşamak çok güzel zorlukları elbette olacak ama Allah kolaylığını sabrını verir insallah
(6 puan) tarafından
Değilmi o heyecan çok güzel bir duygu :) inşallah kolay olur
(499 puan) tarafından
İnşallah çok sagolun ☺️
(5,991 puan) tarafından
bence rabbim bu dunyada mukafatlandirmis gibi bir duygudur. bir tane erkek 10 tane kiza bedeldir yani.:) bir kiz bir erkek olacagina ikisi de kiz olsun da dunyada cenneti yasa. erkek ccklar surunduryor. ben yattim kalkdim rabbim madem verdin bari ikinciyi de kiz ver diye yalvardim yakardim dua ettim ama erkek oldu . bu dunyada izdirap neymis çile neymis gosteriyor bana;)) saglikli hamdolsun o ayri ama  erkek vvk vok fena gercekten inanilmaz fark var
(499 puan) tarafından
Ya evet eşim erkek olmasını çok istedi bir kız bir erkek olsun bidaha zaten düşünmüyoruz ama bugün bize süpriz oldu doktor erkek demişti şimdi kesin kız dedi ne hissedecegimizi bilmiyoruz açıkçası:)
-Reklam-
0 oy
(12,532 puan) tarafından
Valla kızı erkeği yok bu işin bacım. 2 küçük bebek zor yani her yönden. Allah yardım etsin
(499 puan) tarafından
Kızım zor bir bebek yada zor bir çocuk olmadı açıkçası yada ben çok uyum sağladım bilmiyorum zaten planlı oldu ikincisi kalbimden hep kızımın kız kardeşi olsun diye gecirdim ama kıskançlık dahamı cok oluyor onları meraj ediyorum açıkçası
(12,532 puan) tarafından
Benim oğlumda hareketli ama zor bi çocuk değildi canım. Gezer tozardık uzun yolculuklar tatiller güzel durur bize uyum sağlardı herşeye hemen kanardı falan. Ama 2. Çocuktan sonra hersey değişti karakteri değişti aşırı agrasif oldu. Küçüğün herseyine müdahale ediyo bu sefer oda ağlamaya başlıyor birebirlerine giriyorlar.
(499 puan) tarafından
Yaa :(
0 oy
(558 puan) tarafından
Çok zor canım  büyük kızım 3 yaşına gircek küçüğü 1 yaşında vücudum yorgunluktan bitti banyo yapamıyorum kardeşine vuruyor dün az kalsın parmağını koparcakti dolaba sıkıştırdı çok dikkatli olmalısın yanlız birakma 
(499 puan) tarafından
Benim kizimda tokalarini bile sahipleniyor benim diyor suan meraj ediyorum nasıl olacak kıskançlığı
0 oy
(3,073 puan) tarafından
4 tane kızım var iki küçüğü çok yormuyor ama iki büyüğüm sürekli kavga ediyorlar sürekli ama çok yoruluyorum yaş araları yok bir buçuk yaş kızlar biraz çok kavga ediyor canım
(499 puan) tarafından
Allah kolaylık versin :) sağlıkları yerinde olsunda
0 oy
(765 puan) tarafından
2 kızım var biri çok sakin küçüğü canavar gibi aşırı hareketli maşallah ablasına eziyet ediyor resmen onu da çileden çıkartıyor. Genel olarak anlaşırlar ama çok şükür 
(499 puan) tarafından
Aralarında kac yas var
(765 puan) tarafından
3.5 yas var
(499 puan) tarafından
Maşallah:) bizimde 3 olacak
(765 puan) tarafından
Hadi inşallah :)
0 oy
(151 puan) tarafından
Benim kizim 6 yaşında şuan 20 gün sonra ikinci kızım geliyor belki zorlukları olcak ama iki kiz annesi olmak simdiden çok güzelmiş bunu anladım geçen dolabini karıştırıyor küçük kıyafetlerini kardeşime ayıralım diyor  bebek kıyafetlerini felan yıkarken katlarken neredeyse kendi yapti hepsini:)))  tabi benimkinin araları biraz var ondan rahatım azıcık sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
0 oy
(2,544 puan) tarafından
Çoook güzel canim. En iyi arkadaşı kardeşi oluyor. Anlaşamadığı zaman oluyor yada kıskandığı ama kardeşlik bağları cok daha kuvvetli. Büyük 3 yaşında küçük 4 aylık.
(499 puan) tarafından
Maşallah Bizimde yas aralığımiz öyle olacak kızım 3 olacak 1 ay sonra hatta 1 ay olmadan kardeşi doğacak:)
0 oy
(7,712 puan) tarafından
Bir kız bir erkek çocuktan daha iyi bir şey varsa o da iki kız çocuğudur bence :) benim iki kızım var kızları uyuttum , kızlarla yemek yiyoruz vs derken bile öyle zevk veriyor ki şu cümle (⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠) ileri de bir tane de oğlum olursa fena olmaz ama (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
0 oy
(14,612 puan) tarafından

Bir kız bir erkek de bazen anlaşamıyorlar:)

Hatta kızım diyor keşke oğlan değil de kız kardeşim olsaydı :)

(499 puan) tarafından
Haklısınız ama tokalarini paylasmak bazen zor gelir insana :D ya ben tek kızım hep kız kardeşim olsaydı keske dedim simdi kızımın kız kardesi olacak inanın nasıl bir his bilmiyorum
0 oy
(11,371 puan) tarafından
İki kız annesiyim. Birbirlerine sahip oldukları için çok şanslılar çok seviyorlar birbirini ama hiç mi hiiiiç hiçbir şeyi paylaşmıyorlar her dakika kavga anlaşmazlık ikisi de keçi inadı napacağımj şaşırdım 
(499 puan) tarafından
Kesin ilerdede öyle olacak ya ☺️
(11,371 puan) tarafından
Sağlıcakla gelsin kızcen :)
0 oy
(9,676 puan) tarafından
İki kız anasıyım senin yavru acık kucuk ama dogurana kadar bir yaş daha alır insallah. Benım buyuk 5 yasında ufak ıkı aylık daha hamdolsun ikisininde varlıgına. 
0 oy
(108 puan) tarafından
Büyük kızım 3 bucuk yaşında küçük kızım 10 aylık. 

Günün nasıl geçtiğini anlamıyorum evde koltuşmacadan küçük kızım emekleyeme başladı büyüğüne gidiyor üstüne atlıyor saçını çekiyor büyük kızım istemiyor itiyor bağrış çağrş geçiyor günlerimiz :D ama bazen o kadar güzel oynatıyor ki büyük kızım onu ben bile şaşırıyorum. Ne olursa olsun evet çok zor ama bu günler geçiyor canım kıymet bilmek gerek Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 
(499 puan) tarafından
Amin inşallah çok sagolun ☺️ bakalım seneye beni neler bekliyor ☺️
0 oy
tarafından
Bazen iyiler bazen kötüler gerçeği küçüğü daha 6 aylik birşey anlamıyor büyüğü bazen seviyor bazen de kıskançlığı tutuyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 164 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylulannesi. (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
+1 oy
22 cevap 328 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.

408,431 soru

12,271,512 cevap