Ayyy şunun kıyafetlerinede bak hele amann amannn maşallah suphanallahh geçer annesi üzülme öpüp koklasın seni rahime teyzen
Senin yumuşuk ellerini yerim ben maşallah. Bol bol em anneni güzel beslen tez zamanda geçer kuzum benim. Geçmiş olsun
Oyy maşallah kuzuya Sarılığın geçmesi için iyi beslenmesi lazım geçmiş olsun Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin İnşaAllah
Amaaa sen daha mini mini minnaciksinnn yavrummm Rabbim tez zmnda sifa versin insaAllah
İnşallah hemen geçer canım bizimde sınırın altındaydı emzirdim sık sık 40 gudne anca geçti ..
Maşallah bu arada kıyafetler yikiliyo hanımefendinin kokla benim yerime boynundan
Ah ben de ne kafama takmıştım o sarılığı.. Bizimki uzamış sarılık tı birde 2 aya yakın anca k geçti. Sürekli kendimi sorguluyordum sütüm yetmiyo heralde, iyi gelmiyo bilmem ne
İnşallah tez vakitte iyileşir lorin hanım, sende kendini üzme Allahın izniyle geçecek. Bu arada maşallah sarı civcive
Oyyy kuzum benim inşallah çok çabuk geçer sarılığın maşallah sana
Allahım şifa versin sana kuzum sarılığın geçsin. Annene şöyle srekli emzirsin seni geçecek hemnn
Onca ay tasi tum zahmeti sen cek sonra gitsin babaya benzesin :) kiz cocuklari neden bubkadar benziyor babaya ya benmkide ultrasyonda cok benziyodu kesin oyle bisi ckcak
Oyy kuzum benm bian önce gecer insallah annenide daha fazla uzmezsn :) kocaman bi masallah sana seker kız :)
1,492,596 soru
24,388,612 cevap
349,137 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın