0 oy
440 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,096 puan) tarafından
36 günlük bebeğim var. Desteksizlikten çok yoruldum. Her şeye koşmaktan mahvoldum. Eşim ilk başlarda yardım ediyordu ama şimdi yanına yaklaşıyor. Ona çok sinirliyim. Çok anlayışsız oldu artık. Dün gece bebeğimin gaz sancısı vardı neredeyse hiç uyumadık gündüz de aynı şekilde. Geldi bebeğe duş aldırdık. Unuttum ben de duşa girdim. Pubg oynarken sesinden uyanmış bana sesleniyor gel uyandı diye. Bir de kendi uyandı sesim kapalıydı diyor. Açıktı ben bile duyuyordum. 

Emzirme yeni geçtim ben acıktım dedi. Kendisi hala oyunda. Oyun oynayacağına gidip bir şeyler hazırlayıp yemeyi düşünmüyor. Her şeyi benden bekliyor. 

Ev temiz değilmiş. Her şeyin farkındayım yapamıyorum bebeği tek bırakamıyorum. 

Ne onun ailesinden destek aldım ne de kendi ailemden. Çok yoruldum artık. Bu 36 gün içinde çok tartıştık neymiş hep ağlıyor muşum beni ağlayarak güçsüz görmek istemiyormuş. Söylediği şeylere kırılıyorum. 

Lohusasın abartıyorsun demeyin. Bu konuda sonuna kadar haklıyım. Annesi evime akrabalarını doluşturur. Hizmet bekler. 

Kardeşleri yemeğe gelir benden yemek beklerler. 

Görümcelerim çarşıya çıkınca gelir kendilerine bir. Şeyley hszırlsyıp yerler mutfağı savaş alanına çevirip öylece giderler. Yiyip içmeleri sorun etmem asla ama biraz anlayış bekliyorum sadece. 

Bazı şeyler  için çok pişmanım kaçarak hayatımı mahvettim. Değdi mi asla değmedi. Ben önceden çok neşe dolu bir kızdım. Şimdi asık suratlı biri oldum. 

Sadece içimi dökmek istedim artık. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Eşime anlatmaya kalksam suçlu olarak hep beni çıkarır. Ailesi ona göre melek çünki. 

24 Cevaplar

0 oy
(4,739 puan) tarafından
Okurken içimden ağlamak geldi kardeşim:( rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 
(1,096 puan) tarafından
Amin. Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
Gene eşin yanında şükür et 2 yaşında kızım 7 aylik ve kolik mi kolik bi oğlum var eşim şehir dışında çalışıyor 3 hafta 2 gün eve geliyor surekli tekim kaynanmla aynı sokaktayiz ben demem gekin bakin falan ama onlar düşünüp geliyor arada geçen gece 5 kızım kusmaya başladı aldm küçüğüde tek başıma hastanye gitim taksi çağırıp Allah yardımcımız olsun bende senin gibiydim başka lohusa psikoloji berbat bisey az daha ruh sağlığına gidiyordum 
(1,096 puan) tarafından
Lohusa psikolojisi mi bilemiyorum benimki.
0 oy
(103 puan) tarafından
Takmamya calış diyecem ama mümkün degil yapılan hiç bişy de unutulmuyor da nabacaksın cocugunla ilgilen bol bol dinlen ymk yoksa yok eve gelen oldugunda da söle görümcelerin kaynann yabancı degil cocuk durmuyır hiç bi süpürge tutverin beraber bi toprlıyalım diye emin ol bi daha gelmezler hastaneden cıktım kynnan kaldı ilk günler başımda görümceler elti her allahın hğnü bizdelerdi cangul cungul evm sobalı nisan ayı yakmasanda oturabilirdin bn bebek var diye yakıyordum erkkler öbür odaya gecmediler erkek kadın cocıklar bi odadydık gecelik gibip ayaklarımı uzatıp yatamadım bi cocuk emzircem rahat degil ortam delirdim 1hafta sonra onlar gitti annm geldi basıma yattım dinlendim ama bu sefer iltahap kaptımı dikişlerim oturamaz hale geldim sezeryanlı gibi günlerce onu cektim kimin umrundaydı o acı kimsenn cektigimle kaldım kimseye yaranamıyorsun esim desen hiç düşünmez hiç bişyi az c kal susuz kal umrunda olmaz afedersin götün cıksın anası gilin işini yaparken otur iki dk demez akıllandım eskisi gibi degilim ama daha tam akıllanmadım heralde su aralar cok üzerime geliyorlar görümceler eşim patlayacam ama nasıl baklım sabretme dönemindeyim suan  az kaldı 
(1,096 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun
0 oy
(835 puan) tarafından
Eğer şimdi önünü almazsan ilerde kafanı çok duvarlara vurursun ver çocugu eline gazını çıkartsın altını değiştirsin tek başına yıkasın sakın anlamaz deme kimse anasının karnında öğrenmiyor bugün 1 saatte öğrenir yarın yarım saatte öğrenir bebek her ağladığında 100 metreyi 10 saniyede koşma bırak ağlasın kocan baksın babası sonuçta evine kimsenin doluşmasına izin verme çay kapı mı geliyorlar hizmet etme etmek zorunda değilsin al bebeğini geç odaya emzir uyut onlar takılsın içerde çay bile verme yemeğe geliyorlarsa eşin yapsın kırsın 2 yumurta koysun önlerine sen kılını kıpırdatma sen şimdi önünü almazsan aman huzursuzluk olmasın şu bu dersen asıl o zaman kaybedersin ve ömür boyu ağlarsın karar senin
(1,096 puan) tarafından
Kaynanam eşime demiş bebeğimiz kız sen onun altını değiştirme günahtır diye ilk başta değiştiriyordu şimdi elini sürmüyor anası öyle dediği için. Daha yenidoğan bebeğim dünde 2 yaşına kadar baba da değiştirebilir diye biliyorum.
(835 puan) tarafından
Babaya mahrem olmaz kaynanan saçmalamış yok 2 yaşına kadar falan öyle bişey yok o kız çocugu o babadan oluyor sen alt değişeceğin zaman ver eşine yok annem öyle dedi filan derse annen müftü mü fetva veriyor dersin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
17 cevap 613 göst.
20 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Meleknazz (119 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 130 göst.

410,483 soru

12,346,857 cevap