0 oy
55 göst.
önce Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından
Yukardaaaaaaaa

3 Cevaplar

0 oy
önce (11,831 puan) tarafından
ek gıda ile kilo alacak düşüncesinden uzaklaşman lazım. 8-9.aya kadar bebeğine tadım olarka vereceksin. maksimum 1 yemek kaşığı o da 6.7ayda tek öğün sonra 2 öğüne geçebilirsin. 
önce (316 puan) tarafından
Doymuyor  tadım la doyulur mu
doyurmayacaksın zaten ek gıda ile karnını. kabız olur çocuk
Peki naisl doyacak
anne sütü ya da mamayla.
Anne sütü doyurmuyor demek
canım 8-9.aya kadar maksimum 1 yemek kaşığı vereceksin diğer zamanlarda emiyorsa anne sütü yetmiyorsa hem anne sütü hem de mama vereceksin. 10 aylık gibi 3 öğüne geçersin ama fazla fazla yedirmemek lazım. sıkı kabızlık ve ek gıda reddine sebp oluyor. osman gönülal ek gıda başlangıç videolarını izle, daha oturur kafana.
-Reklam-
0 oy
önce tarafından
Tadimlara kaçıncı ayda başladın canım O da önemli çünkü 6 ayın başındaysan eğer zaten fazla bir seçenek yok
0 oy
önce (414 puan) tarafından
6 aylık bebeğe anne sütü veya formül mama kilo aldirir. 9.aya kadar tadım ayıdır fazla verirsen kilo alsın diye uzun vadede kabızlık ve gıda reddi yasamama şansın yok maalesef. Kilo alimi yavaşsa etmiyorsa daha sık emzir sütunun kalitesini arttir. Emmiyosa mamasini değiştir daha fazla cc ver. 1 yasa kadar ana besini anne sütü ve formül mamadir kiloyu burdan alır. 6 aylık bir bebek maks 1 yemek kaşığı yiyebilir fazlası bağırsak sistemini bozar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
18 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 62 göst.
0 oy
4 cevap 105 göst.

406,345 soru

12,183,634 cevap

36,686 kullanıcı

...