0 oy
264 göst.
önce Diğer kategorisinde (317 puan) tarafından
Kızlar yılın son günlerini devirmekteyiz Allah nasip ederse 2025 e girecez 2024 sizlerden ne aldı ne verdi olumlu olumsuz paylaşalım istedim sohbet edelim bakalım 

Bu yıl genel olarak bende kötü bi etki bırakmadı gerçi 2017 yılı dışında pek kötü yıl yaşamadım ama ufak tefek şeyler oluyordu tabi çocuklarımin genel toplumsal hastalıkları dışında pek canımı sıkan üzüldüğüm şeyler olmadı gereksiz insanlarla uğraştım ama kafama takacak dert edecek kadar değildi bu yılın en güzel yanı annem kardeşim geldiler bana çok çok mutlu günler geçirdim değer verdiğim biri evlendi düğünümüzü yaptık yıne cok mutlu oldum şu yılı yine cok değer verdiğim birinin mürvetini görerek kapatırsam tamamdır Allah ın izniyle 

Şimdi sıra sizde

26 Cevaplar

0 oy
önce (9,575 puan) tarafından
Nefret ettim 2024 ten babamı kaybetme korkusunu iliklerime kdr yaşadım babamı öyle görünce dizlerim tutmadı sesim bile çıkmadı yere düşüp titredim kaç gece ona birseh olacak diye uyumadım sabaha kdr başında nöbet tuttum. O kdr uyumadım ki konuşmayı unutana.ama geçti o kötü günler şükür şimdi iyi ve 2024 te en güzel şey yarın erkek kardeşim sozleniyo:)
önce (317 puan) tarafından
Başını okurken içim titredi çok şükürki sonu iyiyimiş hele en sonu çok çok iyi güzel yıllarınız olsun
-Reklam-
0 oy
önce (1,094 puan) tarafından
Canım oğlum Aytuğ um oldu cok sevdim bir amca vardı trafik kazasında kaybettik çok ağlamıştım beni Cok severdi 
Başınız sağolsun canım bebeğinizede Rabbim hayırlı sağlıklı yıllar nasıp etsin
0 oy
önce (336 puan) tarafından

Oğlumu verdi ❤hemde doğum günümde.... 

Ne aldı derseniz alacak bişeyi kalmadı.... Herkese olan bakış açım değişti. Her şeyden önce iyi niyetimi aldı. Geçmiş mutsuzluğumu da aldı. Artık önüme bakıyorum
Rabbım evladına hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin
Benimde insanlara olaylara bakış açım çok değişti hele şu son bir yıl içinde nefret bile ettim bazısından
önce (336 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim. Öyle insanlar kötü. Dışarıda elin 10 kat yabancısı zarar vermiyor da içimizdekiler veriyor bazen... Kimseye güvenmemek gerek çoğu zaman
0 oy
önce (3,096 puan) tarafından
Sene basi kötü başladı ablamin kanseri nüksetti ve beyin ameliyatı oldu. Haziranda bebeğim doğdu. Dün de kuzenimin kızı kanserden vefat etti 14 yaşında. 9 senedir çekiyordu. Kötü başladı kötü bitti. Arada tabii güzel şeyler de oldu. Şükür ailem, eşim iyiler Rabbim beterinden saklasın inşallah 
Acısıyla tatlısıyla bır yıli bitirmek üzersin Rabbim gelecek yıllarınızı güzel eylesin acısız sızısız musmutlu yıllarınız olsun canım
önce (3,096 puan) tarafından
İnşallah canım benim. Cumlemizin
0 oy
önce (2 puan) tarafından
Bu yıl rabbım ne istediyse verdı cok şükür 10 yıllık evliyim ilk eşyalarım 10 yıl önce düğün alışverişinde alınmıştı cok eskidiler eşim çiftçi bu yıl rabbıme şükürler olsun eşim emeğini aldı bende cok destekçi oldum ve evimizin tüm eşyalarını değiştirdik
Rabbim güle güle sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasıp etsin canım
0 oy
önce (521 puan) tarafından
Bu yıl benden babamı aldı , oğlumu verdi . Alan da veren de Allah tır başım gözüm üstüne. Ama bu yıl ruhsal olarak çöktüğüm bir yıl oldu hem maddi hem manevi . inşallah bu yıl yaşadıklarımı yine yaşamam ve kimsede yaşamaz inşallah 
Başınız sağolsun canım Rabbim oğlunada sağlıklı mutlu yıllar nasıp etsin
Bazı acı yıllar hic unutulmaz benim postumda yazdığım 2017 yılı gibi Rabbim tekrarını yaşatmasın
önce (521 puan) tarafından
Sağol canım amin inşallah öyle unutulmuyor

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,207 göst.
0 oy
6 cevap 117 göst.
2 Aralık 2024 Aile kategorisinde mehal (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
6 Haziran 2023 Aile kategorisinde Filizsena (89 puan) tarafından soruldu
0 oy