+1 oy
534 göst.
Diğer kategorisinde (1,693 puan) tarafından
Benim iki tane yatak odam var biri memlekette eşimin ailesinin evinde oraya yatak örtüsü almıştım çeyiz göstermesi için serdim öyle kaldı orda  ama burdaki evimde hiç kullanmadım daha doğrusu alma gereği bile duymadım ama böyle birinde görünce çok hoş duruyor heves ediyorum sonra diyorum ki her gün kim serecek yatağı zor topluyorum alıp düzenli bir şekilde kullanır mısınız yoksa hiç gerek yokmu yatak örtüleriniz nasıl yumuşak  kumaşlı olanlardan almayı düşünüyorum aslında 

34 Cevaplar

+2 oy
(3,610 puan) tarafından
Aaa nasıl gereksiz iki tane var kışın battaniye olanı yazın seten olanı seviyorum belli mi olur biri gelir eşarbını salını yapmak ister ne diye yataklarımi görecek 
(150 puan) tarafından
Çok doğru canım ben de aynı şekilde düşünüyorum Çat kapı biri gelir aniden en çok da o yüzden seriyorum zaten
(1,693 puan) tarafından
Evet orası öyle hem estetik açıdan da güzel duruyor tabiki
-Reklam-
+2 oy
(17,931 puan) tarafından
Bir tane pudra pembe var çok güzel ama günlükte kullanmıyorum bir tane de battaniye seti aldım onu seriyorum 
+2 oy
(2,183 puan) tarafından
Gelenim gidenim yok gibi o yüzden pek kullanmıyorum yoruyor beni sjjs misafir gelecekse sererim yoksa sermem çat kapı gelinirse kapı ztn kapalı 2 tane var biri pike takımı biri az kabarık yatak örtüsü 
+2 oy
(52 puan) tarafından
Benim var kuzum kullanıyorm karacanın almıştm memnunum üşenmiuormda severim nevresim değiştirmeyi yatak sermeyi felan 
+1 oy
(2,621 puan) tarafından
Bi tane almıştım spor model ama yatağıma büyük geldiği için açmıyorum yere sürünüyor yeni yatan alınca kullanırım belki 
+1 oy
tarafından
Valla pikem var yatak örtüsü var misafir gelince sererim
+1 oy
(5,172 puan) tarafından
Hep kullanırim kimse gelmese bile    4 Tane var yatak örtüsü biri günlük biride  misafirlerim gelince seriyorum bir tanesini anneme verdim bir taneside annem yapmıs 
+1 oy
(3,615 puan) tarafından
Var tabi ki her gün sererim. 1 tane var o çok abartılı çeyizden ama ilk 1 yıl kullandım çocuk olunca normal dantelli seriyorum her gelen de çok beğenir 
+1 oy
(14,612 puan) tarafından

Bir tane lila var misafirlik birde günlük serdiğim var yatak örtüsüz duramam dağınık gelir Yıkadığım zaman dahi yatak oda kapısını kapatırım :) Englısh homeden almıştım günlük 

+1 oy
(59 puan) tarafından
Ben sırf görüntüsu temiz düzenli durduğu için seviyorum ister misafir gelsin gelmesin serserim göze hoş geliyor açıkçası 
+1 oy
(5,328 puan) tarafından
Yatagimi topladigima sükür ediyorum 2 tane var benim yeni evliyken seriyordum simdi kullanmiyorum 
+1 oy
(542 puan) tarafından
Ben seriyorummm
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Ben kullanıyorum 2 tane var bi tane de spor istiyorum 
(1,693 puan) tarafından
Her gün tekrar serebiliyormusun
(13,568 puan) tarafından
Evet sabah kalkınca ilk işim yatağımı toplamak oluyor hiç üşenmem
0 oy
(150 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben çok severim canım yatak örtüsü pratik bir şey alırsan zorlanmazsın bence 

Benimkiler şu şekilde 

Bu Karaca'nın canım perde kumaşı gibi yıkaması çok pratik bisey 

bunun kadifemsi bir dokusu var  yıkaması problemli bir tık 

Bundan bir tane oğlum için bir tane de kendim için aldım ama kendiminkini kullanmak nasip olmadı daha canım oğlumunkini de çekeyim ama karyolası yüzünden model belli olmuyor tabii ki çünkü kenarlarını sıkıştırdım ben altı yumuşak olsun diye ördü gibi değil hani nevresim gibi kullanıyorum

bir tane daha var onu çekemiyorum maalesef bazanın altında çünkü canım tamamen nevresim tarzında bir şey fakat saten gibi canım çabuk kırışıyor bu yüzden çok şık ama kullanışlı değil
(1,693 puan) tarafından
Ya ne güzelmiş maşallah valla çocuk bile olunca yapabiliyorsun dur bende alacağım:D
(150 puan) tarafından
Napim valla mecbur yapıyorum canim yoksa umrumda değilde örtü falan işte aniden bir gelen olur korkusu
0 oy
(467 puan) tarafından
:)) hic yatağı olmayan ben
(1,693 puan) tarafından
Rabbim gönlünde olan ne varsa nasip etsin sana inşallah:)
(467 puan) tarafından
Aminn canım hepimize inşallah teşekkür ediyorum güzel dileğin için
0 oy
(1,642 puan) tarafından
İki yılda bir kere kullandım. Bence olması gerekiyor ama benim evime hiç misafir gelmiyor çünkü herkese uzak evim. 
(4,656 puan) tarafından
En güzeli valla çok şanslısın canım evinin herkese uzak olması konusunda
(1,693 puan) tarafından
Benimde kimse gelmiyor ki yılda bir annem gelir o kadar
0 oy
(6,014 puan) tarafından
Kışın  battaniyelerim  var 2 tane degisik seserim yazin  kapitone  olandan var ustu acik öyle bırakamam mutlaka  her gece kaldiririm  her sabah kapatırım 
(1,693 puan) tarafından
Valla iyisin maşallah
0 oy
(4,306 puan) tarafından

O kadar çok saçmaki denk geliyor canım istiyor 1 ay kullanıyorum sonra üşeniyorum 2 ay kaldırıyorum 

Şimdi de uyku seti aldım direk onu kapatıp geçiyorum 

(1,693 puan) tarafından
Bende hiç sürekli yapacağımı zannetmiyorum:D akşam kaldır sabah ser
0 oy
(1,335 puan) tarafından
Berkarkende kullanırdım hala kullanırım ilk isim yatagimo toplamak diğer türlü görüntü beni rahatsız ediyor :)
(1,693 puan) tarafından
Maşallah snaa bacım
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Hiç sevmem çeyizime almıştım hiç kullanmadım neredeyse çöpe altım bir kaç ay önce örtü gibi pikelerim var misafir gelince seriyorum yatağa güzel duruyor

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 430 göst.
5 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bebegimm (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 234 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 420 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,177 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 398 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nimbus (35 puan) tarafından soruldu

408,450 soru

12,272,477 cevap

37,645 kullanıcı