+1 oy
784 göst.
Diğer kategorisinde (14,119 puan) tarafından

1 yıl sonra öleceğini öğrenecek olsaydın, şimdiki yaşama şeklinle ilgili neyi değiştirmek isterdin? Neden?

26 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Keşke şimdi ölseydim keşke hiç doğmasaydım:(

(14,119 puan) tarafından
Kız ne oldu neden öyle dedin :((
-Reklam-
+1 oy
(1,082 puan) tarafından
Muhtemelen kafayı yerdim ya.. 
(14,119 puan) tarafından
O, yüzden iyiki bilmiyoruz
(1,082 puan) tarafından
Çok şükür valla
+1 oy
(1,748 puan) tarafından
Sanırım ilk önce karalar bağlardım ama madem kısıtlı bir sürem var ilk olarak vasiyet hazırlar sonra en çok görmek istediğim 3 yeri görür tüm akrabalarımla görüşür ailemin yanına gider tüm ibadetlerimi yerine getirirdim son nefesimi sevdiklerimle beraber vermek isterdim 
(14,119 puan) tarafından
Rabb'im hayırlı imanlı ölüm nasip etsin hepimize
+1 oy
(79 puan) tarafından
Şuan boşanma aşamasındayım, çocuğa ne olur babası alır muhtemelen 1 yıl sonra ölecek olsam şimdi eve geri döner , eşimi tedavi ettirir çocuğa iyi bakması için ortam ve koşul hazırlamaya çalışırdım olduğu kadar, bunun dışında oğlumla bol bol vakit gecirir eğlenir ona anılar resimler bırakırdım, anı defteri oluştururdim , kitaplarımı medreseye verirdim okundukca sevap gelsin, kaza namazlarını bitirirdim bolca ibadet ederdim bu kadar sanırım 
(14,119 puan) tarafından
Anladım canım Allah sanada hayır'lı kapılar açsın inşaAllah
+1 oy
(568 puan) tarafından
İnzivaya çekilirdim herhalde.
(14,119 puan) tarafından
Hmm oda güzel
0 oy
tarafından
Tüm yorumlar hemen hemen din ile âlâkalı olur. Peki öyleyse yarın yaşayacağımızın garantisi mi var bizi Allâh'a secdeden alıkoyan nedir ? 

Hâlbuki ölenlerin en çok pişman olacağı şey sadaka vermemek olacakmış. Keşke bir gün daha yaşasaydık da sadaka verseydik diye pişman olunacakmış.

Peygamber Efendimiz aleyhiselâtü vesselam evinde yiyecek bir şey kalırsa uyuyamazmış illâ onu infâk edermiş. Biz ise bu kadar cömert bir Peygamberin kışın aç kalırız korkusuyla difrizlerimizi tıka basa doldurmamız... Rabbim hepimize imân selâmeti versin. 

Annem ölmeden bir sene önce tüm şüpheli yiyecekleri yemeği bırakmıştı. Çikolata, krem şanti vs kısacası içinde emulgatör olan şeyleri ve kola fanta.  

Zaten hiç merak etmeyin kişinin derecatina gören ölmeden 9 ay önce kişi yâ tam ameli Said oluyor yada  ameli Şaki. Her şey aslına rücu eder yani döner.  
(14,119 puan) tarafından
Kaç tane günde
tarafından
Burada bazen hasta olan dua isteyen görünce biz grupta yazıp duâ ediyoruz. Ameliyat olan bir arkadaşımız vardı Hilal olması lazım onun için de okumalar yaptık.
(14,119 puan) tarafından
Ayyy Allah razı olsun canım benım ne kadar mutlu ettiniz benı bilemezsin çok duygulandım ne kadar iyi niyetli dusuncelısınız Allah razı olsun tüm okuyanlardan:((
tarafından
Daha sayıyı toplamadım bazen ben görmüyorum gruptaki arkadaşlar görüyor bunun için de okuyalım mı neler okuyalım diye soruyorlar öyle işte biz de sadaka-i cariyemiz olsun diye okuyoruz
(14,119 puan) tarafından
Allah binlerce kez razı olsun hepinizden ❣️❣️❣️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,500,821 soru

24,509,318 cevap

358,806 kullanıcı

...