0 oy
121 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,582 puan) tarafından
Hanımlar kızımın 2 ismi var, klâsik ilk ismi kaynanamın adı. İlk başta istemesemde kimliğe yazdırıldı. Şimdi eşim ile ailesinin arası çok kötü. Kaynanam beni ve eşini resmen ayıran biri. Ve ben eşimi ikna edip onun ismini sildirmek istiyorum. Bu süreç nasıl ilerliyor. Yaptıran varsa bilgi verebilir mi? 

4 Cevaplar

0 oy
(153 puan) tarafından
Gelinlikte master degree resmen :D
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
Ay kız 

Benimde büyük oğlumun iki ismi var ben kimlikte iki isim olduğunu öğrendim kayınpederimin 

Kaynana gidince herkez oğluma kayınbederimin ismiyle sesleniyor görümcem falan bende diyorum O ismi bilmiyor sadece poyraz ismini biliyor öğretmedim  suratları b.ok kazanına dönüyor 
0 oy
(734 puan) tarafından
Tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla dava açılıyor mahkemeye çıkıyorsunuz anne ve baba olarak ama süreç nasıl işliyor onu da bilmiyorum 
(2,582 puan) tarafından
Dava açılınca kesin silinir mi?
(734 puan) tarafından
Siliniyor
0 oy
(15,639 puan) tarafından
Dava açiyorsunuz, mahkemenin yoğunluğuna göre sonuçlanır. Bizde 5.5 yıl önce yaptık ama süreci hizlandirmiştik tanıdıklarımız vardı. Anne baba birlikte dava açmak zorundasınız. Şahit de bulun mutlaka istiyorlar. 
(2,582 puan) tarafından
Şahitte ne soruyorlar. Mesela kız kardeşim şahit olabilir mi
(15,639 puan) tarafından
Olur canım. Biz ismi tamamen değiştirdik. Şahit yeni koyduğumuz ismi kullandığimizi söyledi mahkemede. Yani kardeşin şey diyecek bu çocuk bu ismi kullanmıyor zaten. Sadece ikinci ismiyle hitap ediyoruz diyecek.
(2,582 puan) tarafından
Anladım canım, çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 57 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Yawhehw (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
3 cevap 94 göst.