+2 oy
1,415 göst.
Diğer kategorisinde (6,960 puan) tarafından

Kızlar selam sizce ben nasıl biriyim karakter olarak . Burda nasıl tanıniyorum :) 

Hadi siz yazın bende aklımda kaldığım kadarıyla yazacağım :)

Beni seven tanıyan yakın hisseden var mı merak ettim :angel: kafam dağılsın az ;)

27 Cevaplar

+1 oy
(4,905 puan) tarafından
Bence en ufak şeyleri bile kafana takıyorsun sanırım biraz karakterini bastiriyorsun yani seninde altında bir kaplan yatıyor öyle bir Vibe aliyorm :)
(6,960 puan) tarafından
Ohaaa alkış emojisi :D
-Reklam-
+1 oy
(3,728 puan) tarafından

Çok fazla görmüyorum seni nadir görüyorum ama iyi kıza benziyorsun kendi halinde takılıyonn:D sen beni tanıyor musun tanıyorsan sende beni yorumla :)) 

(6,960 puan) tarafından
İsim olarak biliyorsun kötü yoruma denk gelmedim:)
+1 oy
(7,283 puan) tarafından
Sen  kendi halinde içine kapanık alıngan çabuk sinirlenen herkese inanan saf birisin cnm
(6,960 puan) tarafından
O Safn altında kaplan yatıyor :D
(7,283 puan) tarafından
O kaplan kendini belli etmiyor o yüzden kimse bilemez kaplan olduğunu cnm
(6,960 puan) tarafından
Yerine göre ediyorum canım konu haksızlıksa
(7,283 puan) tarafından
Hadi bakalım  cnm
+1 oy
(6,416 puan) tarafından

Valla hala çözemedim ama şu izlenimi veriyorsun kendi halinde sessiz birisin bir yerde haksızlık varsa susmazsin hakkını sonuna kadar savunursun sinirlenince istemsizce gözlerin doluyor ama karşında ki fark etmesin diye yanlız kalmayı tercih ediyorsun ve biraz da seçicisin ve çocuklarına karşı çok hassassin 

Kaçı doğru :D❤️

(6,960 puan) tarafından
Çocuklarına hariç çünkü bı tane çocuğum var hepsi doğru :D
+1 oy
(4,726 puan) tarafından
Hafif koca tarafına takıntılı ama iyi bir kızsın bacım ❤️❤️
(6,960 puan) tarafından
Koca tarafınn haksızlığina takıntılı diyelim :D sağol canım ♥️
+1 oy
tarafından

Ben yalan söylemeyi sevmem ama gözlemlediğim kadarıyla agresif bir insansın , en ufak şeyde linçleme moduna geçiyorsun:D

(6,960 puan) tarafından
Bana yapmayana bende yapmam . Karşımdaki beni ısırıyorsa asla altta kalmam :D demek ki isirmamisin beni :D
tarafından
Ay Allah iyiliğini versin inşallah kahkaha attım gece gece :D örnek verdiğin tabire bak :D
(6,960 puan) tarafından
Ama öyle gerçekten kısasa kısas bir insanım karşımdaki insana ayna olan biriyim :D
tarafından
O zaman seninle hiç kavga etmeyeceğiz anlamına geliyor bu :D
(6,960 puan) tarafından
Yok kız :D hakediyorsam et o zaman biraz cemkirir  susar giderim :S
0 oy
tarafından
Cnm insanlar seni sanaldan tanıyor sanal alemde insanlar kendini istediği gibi gösterir gerçek karekter yüzyüze belli olur senin için demiyorum ama misal sen aslında çok fakirsin ama kendini zengin gibi gösteriyorsun e ben seni sadece burda yazdıklarınla bildiğim için o şekilde tanırım
(6,960 puan) tarafından
Şu an yorumun cok saçma fakir değilim zengin de değilim ki asla kendimi zengin gösterme çabam da yok. Asgari ücretin bir tık üstünde alan kocam var. Elhamdülillah her kirada olan gibi geçiniyoruz . Asla kendimi zengin gösterme çabasına girmedim girmem de. Öyle olsa evimin kızımın odasinj niye atayım kahve fotosu niye atayım . Gerçekten yorumun kırıcı ve saçma .

Kötü niyetli değilim burda da öyleyim emin ol zengin de değilim . Hayırlı akşamlar ..
tarafından
Okuma ve okuduğunu anlama kısmında ciddi sorun var bolca edebi eserler okumanı tavsiye ederim
(6,960 puan) tarafından
Arkadaşım sen önce ne yazdın ona bak bence . Kendini zengin gibi gösteriyorsun ndiyorsun . Çok şükür okuma konusunda sorunum yok emin ol :) neysem oyum bu kadar netim burda da
tarafından
Bidaha oku bak bakalım ne yazmışım
(6,960 puan) tarafından
Okudum doğru anladım bacım kendimi zengin gösterme çabam yok
tarafından
Anlaşıldı hala anlamamışsın kelime kelime açıklamam gerekiyor misal demek örnek vermek demek ve bu örnek ille sen olmak zorunda değilsin bi olay olgusunda örnek vermek ille sende olması yada ille o olay olması anlamına gelmiyor zengin fakir meselesi sadece ve buna benzer başka şeylerlede işkillendirilebilir olay sen öylesin demek değil aslında
(6,960 puan) tarafından
Tamam canım dediğin gibi olsun :)
(2,646 puan) tarafından
Bence alıngan olduğunu son derece kanıtladın:)
Genelleme konuşmuş :-)
Takıntı yapma bu kadar
(6,960 puan) tarafından
İnkar eden yok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 252 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,637 puan) tarafından soruldu
+1 oy