+2 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (675 puan) tarafından
isinize karisilmasini hayatiniza karisilmasini ister misiniz ? 

bir karar alacaginizda fikir tavsiye alir misiniz alsaniz dahi uygular misiniz ?(  ben yine bildigimi uyguluyorum genelde sonu husran olsa da )

4 Cevaplar

+2 oy
(1,329 puan) tarafından
Kovalar zekanın burcudur aslında aynı zamanda özgürlüklerine düşkünler o yüzden işlerine karışılmasından bnce hoşlanmazlar 
(1,329 puan) tarafından
Aynı zamanda bnce tavsiye almazlar çünkü aslan karşıt Burcu onun egosunu alıyor ama egosu genelde zekası üstüne olur herkesi a*tal bulurlar genelde bnce fikir almazlar tanıdığım enn Zeki insan ki gerçekten de öyle kova
(675 puan) tarafından
ayh canim.oncelikle tesekkurler mucks. sonralikla da gercekten hepsi dogru  isime karisilmasindan hiiiiiic ama hiiiic hoslanmam fikir almam ozgurlugume cook duskunum yani hepsi dogru guzel gozlemlemissiin gunes burcun ne peki
(1,329 puan) tarafından
Güneş balık yükselen kovayım:))
(7,936 puan) tarafından
4 yıllık bir sevgilim vardı Kova burcuydu. Bir gün bana ben en çok senin neyine aşık oldum biliyor musun dedi.Ben de gözlerime diyecek sandım :))
Ben en çok senin zekana aşık oldum dedi hiç unutmuyorum  :))
(675 puan) tarafından
kovalar neeet sapyoseksüeldir bak hepsi ayni ama ben de oyleyim zeki insan gördüm mu hayran oluyorum :) yani sen gercekten zekisin oyleyse bence harika bi iltifat :)
(1,329 puan) tarafından
Puhahha haykırdım resmen:D:D
Kesinlikle öyleler bu arada.ha mantık insanı değildir oğlaklar mantıklı olur ama zekiler ve sala*lara gerçekten katlanamazlar
(7,936 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım.Kesinlikle katılıyorum hatta hayatımda bir erkekten aldığım en güzel iltifattı.Çok hoşuma gitmişti. O yüzden de seneler geçmesine rağmen hala aklımdadır bu söz  :)
(7,936 puan) tarafından
Zaten kendisi ustabaşıydı. Adamın şansına bütün işten laftan anlamayanları bulup getirmişlerdi. Sabır çekip duruyordu :D
(1,329 puan) tarafından
Tahmin edebiliyorum yakınen tanıdığım biri tam bi kova erkeği egosuyla zekasıyla amcam olur kendisi  bana matematik çalıştırırken bile cinnet geçiriyordu hayır anlamadığım ne kadar yeğeni varsa yine de derslerini kontrol ederdi ys bırak işte dilini ısırıp ısırıp dururdu jsjjs
(7,936 puan) tarafından
Hahaha ama gerçekten zekaları iyidir.Bizim ki bayağı sabırlıydı şaşıyordum Valla.Bazen içimden ben olsam hepsini kovmuştum şimdi diyordum  :D
(1,329 puan) tarafından
Bu arada 42 yaşında ama halen kendini geliştirmek için çabalar evi kütüphane gibi boş zamanlarında bulmaca çözer matematik siyaset felsefe dini konular ya aklına gelebilecek her konuda oturur saatlerce konuşursun kendini de dinletir hitabı kuvvetli baya o da farkında bu yüzden çokts egoludur ama şu bj gerçek ki kova erkeklerinden uzak durulmalıdır yengemin tuvaletlerde çok kız dövdüğü oldu sjjsj aşırı çapkınlar
(675 puan) tarafından
ahahahahah evet s.lak cahil insana assssla ama assssla tahammul edemiyorum bazen burda da cinnet gecirecek gibi oluyorum o yuzden pek samimi olamiyorum herkesle bu kendimi ustten gordugum icin degil tamamen istemsiz bi durum elimde degil :)
(7,936 puan) tarafından
Benim tanıdığımın çok egosu yoktu ama sürekli bir şeyler öğrenmeye çabalardı. Çapkınlık konusunda da orta halliydi. En azından 4 sene de aldatma falan yaşamadım.Severdi beni kerata  :D
(675 puan) tarafından
busra inanilmaz bi gozlemcisin gercekten kendini gelirtiren bir kovayla her seyi konusursun evren ve lara deliklerden girer magazinden cikarsin her seye hakim oluyoruz ve konusmayi cok severiz yeter ki karsilikli bilgi alisverisi olsun :) kadini cok sadiktir ama erkegini gordun mu arkana bile bakma aldatir ve aldatmayi mantikli bi zemine oturtur kendinde hak sayar aldatyim cunku bu sebepten der sen de ikna olursun yani mesela
(7,936 puan) tarafından
Cahilsiniz keşke ölseniz :)))))))
(1,329 puan) tarafından
Ya siz niye ayrıldınız ćok merak ettim bi üzülmedim değil yani bide kumral sarışın falsb mıydı genelde öyle oluyorlar
(7,936 puan) tarafından
Yok beyaz tenliydi sadece annesini ikna edememiş maalesef.Ben çok zayıfmışım da bilmem ne işte.
(1,329 puan) tarafından
Yaa teşekkür ederim:)♥️
Güneş balık yükselen kova ay akrebim hisler ve sezgilerim çok kuvvetli kova sayesinde de bilgiye öğrenmeye açım bnde :))
(675 puan) tarafından
uyyy kurban olsun
(7,936 puan) tarafından
Yaaa ben de Akrebim bak :)
(7,936 puan) tarafından
Aynen hepsi bize kurban olsunlar.Hayatta ki en değerli şey biziz.Kimse bizden değerli değil.
(675 puan) tarafından
aaaaaa bi dakika bizim yansima burcumuz yani antisyamiz akrep en deli asklarim hep akrepti hatta ilk askim akrepti cok baskalar ya gercekten kova akrep uyumunu severim
(7,936 puan) tarafından
Gerçekten de öyle bütün yakın arkadaşlarım kankalarım hep Kovadır ve dediğin gibi aşkta da Kova ve Akrep çok iyi bir ikili.
(1,329 puan) tarafından
Offf akrepler çok fena severler bi akrebe denk gelemedim ben jsjs kendi kaybetmiş bu arada boşver kova erkeği gerçekten zor ama kadını iyidir balığında mesela erkeği iğrenç olur ama kadını iyidir:)
(675 puan) tarafından
evet kesinlikle
(7,936 puan) tarafından
Kesinlikle sevdik mi dibine kadar seviyoruz ama soğuduk mu işte o zaman bitmiştir.Kova kadınlarını çok seviyorum zaten  :)
Balık erkeğine hiç denk gelmedim ama kadını hiç benlik değildi  :))
(1,329 puan) tarafından
Sen Şubat balığına denk gelmişsindir bn Mart balığıyım jsjs bu arada balıklar cidden tehlikeliler ve hiç göründükleri gibi değiller asla saf durduklarıns kanmayın manipüle ustasıdır ahhahs
(7,936 puan) tarafından
Valla o kadarını bilmiyorum canım ama dediğin o kadar doğru ki tanıdığım bütün Balık kadınları tam da tarif ettiğin gibilerdi.Ne eksik ne fazla  :)
(1,329 puan) tarafından
Balıklar saf ***** ağlak sanılıyo ama hayır aslında en duygusal yengeç olur balık çok iyi rol yapar ya kısaca şunu diyim bide son burç bütün burçların karışımıdır bilinenden aslında çok farklı
(7,936 puan) tarafından
Böyle çok sakin saf görünüyorlar gerçekten ama içten içe çok kıskançlıkları var bi de Başak burcu kadını bu şekilde bu iki burç kadınlarını birbirine çok benzetiyorum ben tabi ki istisnalar vardır.
(1,329 puan) tarafından
Balık ve başak karşıt burçlar doğru tespit o yüzden:)) Şahsen ben kıskanç değilim kocamı bile kıskanmam jsjs ateş ağırlıklı bi doğum haritam var onun getirmiş olduğu bi özgüven var sanırsam ama evet yaa başak bi yakınım var o kadar durumu iyi ki eşide öyle baya zenginler ons rağmen cimri para delisi ve bnce ne kadar lüx bi hayat yaşasa da ruhunda ki ezikliği doyuramıyo rol yapıyo kıskanç bu yüzden de:/
(7,936 puan) tarafından
Hahaha bak karşıt burç olduğunu bilmiyordum.İyi gözlemlemişim demek :))
Benim çok yakın iki tanıdığım Başak aman aman Allah onların eline de diline de düşürmesin ikisi de çok aşırı kıskanç ve asla sır verilmez ama bi tanesi cömert  :)
(1,329 puan) tarafından
Evet senin gözlemlerde baya iyi:)) acaba senin yükselen ne bide kaç doğumlusun gerçek adın ne bide jsjsjjs
Cömert olan da muhtemelen haritasında baskın olan başka şeyler var ki zaten sadece güneş burcuyla olmaz ki kişilik analizi yoksa herkes aynı olurdu bunun marsı Venüsü gezegenleri chironu Lilithi kuzey düğümü cartı curtu çok var yani:)))
(7,936 puan) tarafından
Yükselenim Yengeç 1991 doğumluyum adım Havva  :)
Evet evet yoksa bütün Başaklar tek tip olurdu çekilmezlerdi  :))
(1,329 puan) tarafından
Çokk memnun oldum Havva ☺️ Benim zaten yazıyo ama Betül Büşra bnde ☺️
Ayy sen yengeç misin bnm koca yengeç beni delirtiyor ahhahsh en yakın arkadaşım yengeç bu arada aşırı melankoliler ama seviyorum jsjsj
(7,936 puan) tarafından
Ben de memnun oldum Büşracım senin yaşın kaçtı?
20 yıllık bir arkadaşım var o da Yengeç :)
Ben de severim iyi anlaşıyorum onlarla zaten bi Kova bi Yengeç bi de İkizlerle iyiyim diğerleriyle pek uyuşamıyorum. Gerçi bazı burçlardan hiç arkadaşım olmadı onları es geçiyorum  :D
(1,329 puan) tarafından
Ben 95 doğumluyum Martta 30 oluyorum:))
Yengeçleri seviyorum ya babamda yengeç zararları en çok kendine bide eşlerine aslında:))) Bnm de hiç ikizler tanıdığım olmadı onları pek bilmiyorum
(7,936 puan) tarafından
Yaşlarımız yakınmış ne güzel  :)
Eş olarak siz daha iyi bilirsiniz tabi ki ben arkadaşlık kısmındayım ama yine de iyiler ya :D
Kız kardeşim ikizler çok kararsız dakikada 100 sefer fikir değiştirebilir :))
-Reklam-
+1 oy
(892 puan) tarafından
İşime karışılmasını da sevmem ama bence bunu çoğu insan sevmez. Bir karar alacağım zaman başkaları ne düşünüyor diye sorarım ( çoğunlukla sormam). ama verilen fikirler genelde aklıma yatmaz kendi bildiğimi okurum. Eşim bu konuda bana baya gıcık :) 
(892 puan) tarafından
Evet gerçekten bende tersliyorum karışmaya çalışanı :) özellikle de eşimi terslerim çünkü her b.kun profesörü diyorum kendisine. Bayılır akıl vermeye. Bende nefret ederim :)
(675 puan) tarafından
yaaa cok guldum yaaaa kovalar ayni zamanda da komik oluyorlar dimi zeki olduklari icin :)))))) esinin burcu ne peki
(892 puan) tarafından
Eşim koç burcu :) o yüzden çok bilmişlik var. Ben öyle terslemesem tepeme çıkardı biliyorum :)
(675 puan) tarafından
ya aslandir ya koctur dicektim kocmus :) mutluluklar dilerim.
(892 puan) tarafından
Teşekkür ederim :) çok bilmiş deyince de koç yani. Ama olsun yinede kocamda kocam :) bende size mutluluklar dilerim
+1 oy
(267 puan) tarafından
Hoşlanmıyorum.Fikir alırım ama .
+1 oy
(201 puan) tarafından
Kesinlikle dinlesek bile yine bildimizi okuyoruz kovalar in hepsi böyle ,

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 408 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emrem Emirim (1,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.