+4 oy
523 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Sjjsjsjsjskskk

19 Cevaplar

+4 oy
(5,496 puan) tarafından
Canim kanitlari topla. Bosanma davasi ac. Maddi-manevi tazminat davasi ac. Nafaka da alirsin. Cocugun kac yasinda bilmiyorum ama onu krese verirsin sen de bi ise girip calisirsin. 

Ama bunlari yapamam diyosan bilemiyorum gidecek yerin de yok sanirim. Bosanmaya niyetinde yok gibi anladim. 

Suan icinde bulundugun konfor alanindan cikman gerekiyo. Belki baska ev,bi is anca bu sekilde ayakta durabilirsin. 

Bosanmaya niyetinde yoksa diyecek biseyim yok.
(8 puan) tarafından
Boşanmaya niyetim yok yazmadımki, boşanmak istiyorum bunları bilerek nasıl bir evliliğe devam edebilirim ki yapamam midem bulanıyor kendisinden sadece gidicek yerim yok gibi bişey :(
(5,496 puan) tarafından
Bosanmak istiyosaniz dedigim gibi yapin. Tazminat davasindan biraz para alirsiniz,nafaka alirsiniz. Cocugu krese verirsiniz.
Esinizde darp vs ederse hemen darp raporu ve uzaklastirma alin.
-Reklam-
+2 oy
(688 puan) tarafından
Yapamam edemem diyorsan sokakta kalırım diyorsan kurcalama. Sadece bildiğini soyle ve tehdit et yapmasın. Başka diyecek bir şeyim yok üzgünüm. Keşke ihanetinden sonra çocuk  yapmasaydin. Böyle yapacağı belliydi diyorsun
(8 puan) tarafından
İlk ihanetinde zaten oğlum bebekti. Sonra oğlum büyüdü şimdi 3 yasında ikinci kez ihaneti öğrendim zaten cocuk felan yaptığım yok
 iyimisiniz siz postu nerenizle okudunuz? bitane cocuğum var.
(688 puan) tarafından
Tamam özjr dilerim sen bekarken annenin evine gitmişsin ya tektim yazmışsın aklım ona kaydı. Çok özür dilerim. Eşinden başka gelirin yoksa, sığınma evine de gidemem diyorsan yaoacak bir şey yok maalesef.
+2 oy
(8,335 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok zor. Bence ne olursa olsun al eşyalarını annene git o evde durman iyi olmaz gibi duruyor evli kadınları ifşa etmek hakkında hiç bişey diyemicem aslında kocaları bilse daha iyi olur
+2 oy
(4,173 puan) tarafından

Bak şimdi istediklerin çok şeye sebebiyet verebilir herseyi düşünerek hamle yap ama önce kendini ve evladını düşün.

Zaten diğer kadınların eşleri duyarsa küçük bir yer diyorsun sen değil esin ciddi anlamda zorlanır esin senle uğraşamaz, ama bu yaptığının bedeli olarak ama ucu sana da dokunabilir.Esten değil küçük bir yer ise kurunun yanında yaş da yanabilir ev sahibi istemeyebilir esnaf vs zorlukla çıkarabilir ama cikarmayadabilir full destek de olabilir nasıl bir yer orası insanları nasıl korumacı kollamaci mi yoksa benden sonrası tufan kafası mı 

Bana kalırsa tüm mücadelenin kendini ve evladını korumak için kök salmak için kullan ama karar seninm

Ben şuan böyle birsey yaşasam evden çıkmam gönderirim ama ev bizim kira derdi vs yok kimseyide umursamam aynı kişi değiliz bu durumu sen tartacakasin 
(8 puan) tarafından
Bura kücük yer baya rezil rüsva oluruz yani onunda adı çıkar ifşa etsem. Duymayan kalmaz. Bide eşlerin nasıl tepki vereceğini bilmiyorum. Yani ne yaparlar bunu öldürmeye kalkarlar bide al başa bela. Bitane cocuğumuz var. Ne yapıcam bilmiyorum. Gitsem gidemiyorum kalsam olmuyor. Kalsam burda rahat verecek mi oda var. Çok zoruma gıden şeyler var artık okadar çaresiz ve yanlızımki. O evli bitane görüştüğü kadın benim arkamdan küfürler yazmıs hep. Ors.pu kah.pe felan demiş benim için . Eşim ona dert yanmıs. Pislik senin ekmeğini yiyor demiş benim için eşime . Eşim bnım için i.t demiş onunla cinsellik yaşamıyorum demiş. Halbuki yalan ve bu adam benden ikinciyi istiyordu üstelik baskı kuruyordu üstümde. 2 günde düzenli cinsellik vardı. Onlara beni dış kapının dış mandalı olarak gösterdiği için hepsine kin liyim. Ölüp gitseler gram acımam. Ama bitane cocuğum var oda onun babası.
(8 puan) tarafından
Bu arada senin yorumlarını çok beğeniyorum tam insanı anlayan birisin. Lütfen banada yol göster sende.
(4,173 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Herkesin kocasını sen düşünemezsin herkes kendinden sorumlu sen evladından da sorumlusun...
Şimdi açıkçası bu senin kararın simdi kendine plan yap stratejik davran mesela butcen var mi evde kira ödeyerek ne kadar sure gecinebilirsin yakın bir komşun var mi cüzi bir miktara çocuk bakabilir mi çalışıyor musun çalışma imkanı var mı
Öfke ile kalkan zararla oturur tamam haklısın ve ofkelisin ama önemli olan senin nasıl idare edebileceğin. Bunları önce düşün bosver diğerlerini kendini sağlama al sonra me karar veriyirsan öyle hamle yap.

Yok ben planımı kurdum hersey tamam diyorsan orası küçük yer en lafcı ablayı bul bir kahve iç olanları birbir anlat dertleş hatta göster yazışmaları  elini suya sabuna sürme o tüm mahalleye yayar kısa sürede ortaya çıkar sonra sen duymuş gibi yapar dehlersin
Yada düzen kurabilcegin bir yere gider sen arkanı dağıtirsin boşa vakit kaybetme onları düşünerek su testisi su yolunda kırılır boşuna dememisler
(8 puan) tarafından
Benim maddiyat olarak sadece gizli birikim yaptığım 20 bin TL para var onun harici düğünde takılan altınlarım var çeyrek ve gram onlarda 45 bin lira yapıyor. Bunlar var sadece elimde. Ama bu evde kalsam rahat edebilir miyim onu düşünüyorum sadece kapımda biterse sürekli ne yapıcam ya
(4,173 puan) tarafından
Bitemez oraları terk etmek zorunda kadınların ikisi evli diyorsun sen kendini güvenceye almadan sakın bir hamle yapma eğer yapacaksan.
(8 puan) tarafından
Bunda yüz yok canım terk etmez bu, öncekini anlatayım sana ilk ihanetini yakaladım dediğimde esyaları topladım anneme gittim. O zamanda kadınla fotoğraf görmüştüm galerisinde. Bu hemen kapıda bitti gelecem konuşucaz cık kapıya diye geceydi bide saat. Annemgil yatıp uyumustu. Kadese basmıstım şikayetçi olmuştum ifade verdim bide gittim uzaklastırma verdiler ama nafile sabah kardeşim okula gitmek için kapıyı acıyor hemen eve giriyor bende yatakta yatıyodum. Ayaklarıma kapanıp ağladı yalvardı sakız gibi yapıstı gitmedi. Yine aynılarını yasıcsm diye korkuyorum ben tekrar bununla bir hayat yaşamak istemiyorum
+2 oy
(3,894 puan) tarafından
Tüm ciddiyetinle dur korkma eşinin gözlerinin içine cesurca bak ya bu evden defol git yada seni cümle aleme rezil ederim de kov ve boşanma davası açacağım de ve o iki kadına da mesaj at ne *** yediğinizi biliyorum ayağınızı denk alın mahkemede görüşürüz dersin elleri ayakları boşalır onların haa eşinin sana zarar vermesinden korkuyorsan eşine bana ufak bir zarar vermeye kalkarsan eğer haber verdiğim biri var ve tüm kanıtları o iki o.r.p eşlerine atarım onlarda sana gerekeni yapar ona göre davran de ve korkma sakın 
(261 puan) tarafından
Yorumun çok doğru bir de kades uygulamasını indirsin her ihtimale karşı
(3,894 puan) tarafından
Ayn öyle bak onu unuttum haa
+2 oy
(3,123 puan) tarafından
Kendi başına yaşa işe gir oğlunu kreşe ver ne annenden ne de babandan hayır gelmez ihaneti kabul et otur evinde demekde neymiş kocan olacak pislik adama de ilçe ufak sizi rezil ederim rezil olmak istemiyorsan ben burda yaşayacağım  sen defol git kiramıda yatır de ezdirme kendini
+2 oy
(7,719 puan) tarafından
Sen hala o adamla mısın baya oldu okuyalı. Eşinle aran nasıl konuştun mu boşanacak mısın
(8 puan) tarafından
Baya oldu diyeli 4 gün oldu sadece o adamla değilim sadece çaresizim başına gelmeyen anlamaz inan yazmak çok kolay . Ama yaşamak çok zor. Kendimi sağlama almadan acık edemem bazı şeyleri . Birazdaha kanıt toplamak için durdum ama artık midem kaldırmamaya basladı . Kaç gündür ne yiyorum ne içiyorum belli değil. Düşündüğüm tek şey cocuğum.
(7,719 puan) tarafından
Günleri aklımda tutmadım da bir kaç tane daha post açtın diye hatırlıyorum. Eşinle konuştun mu yoksa delil mi topluyorsun şu an
(8 puan) tarafından
Yok hiç bişey konusmadım değil topladım
+1 oy
tarafından

Çok basit kendini hiçbirşey bilmiyormuş gibi göster yani (gerizekalı) yavaş yavaş hepsini bitir ölmekten beter et ölmek için yalvarsınlar sana 

Öyle susup oturamazsın sonra da ayrı eve çıkıyorsun hayatını başdan yaratıyorsun 
+1 oy
(201 puan) tarafından
Bu işin sonu cinayetle biter yüzde yüz hem kadınlar ölebilir hem de kocan hatta sen bile
(8 puan) tarafından
Saol valla içimi ferahlattın... Bu ne böyle kız felaket tellalımısın
(201 puan) tarafından
Ben doğruları soleme taraftarıyım olacak olan bu ama eşini bunları söylemekle tehdid edebilirsin delilleri sillse bile elimde kopyası var diyebilirsin
0 oy
(1,268 puan) tarafından
Kanıtları topla.Tazminat ve nafaka alırsın.Bir de burası küçük yer .Diger kadınların eşleri duysa ne olur onları öldürürler diyorsun.Ben olsam umrumda olmaz.Onlar herşeyi göze alarak aldatmış.Akıbetlerini de ben mi düşüneceğim.Banane
(8 puan) tarafından
Cocuğum var onun için düşünüyorum oda babası ve bende zarar görürüm diye endişelerim var elimde herşey var bundan sonra harakete geçmek kaldı sadece
(1,612 puan) tarafından
Babası zarar görürse ölürse senin zarar görme ihtimalin kalmicak iyi ya işte,eşin den başkası sana zarar vermez zaten niye sana bulassinlar ki sen zaten mağdur sun
(1,268 puan) tarafından
fatma0445 evet katılıyorum
0 oy
(1,012 puan) tarafından
O evde sana rahat vermezler canım. Kadınları ifşa etme konusunda da kendini güvende hissettiğin zaman yap. Nereye gideceksin annen zaten başkasıyla evli üvey baba evi de çok rahat edebileceğin bi yer gibi gelmiyo bana en iyisi kadın sığınma evine gitmek gibi gözüküyor. Devlet eliyle başka bir ile taşınıp düzen kurabilsen çok güzel olur. Kendine bir düzen Kuran'a kadar kadın sığınma evi
(8 puan) tarafından
Kadın sığınma yeri nasıl biyer acaba
(1,012 puan) tarafından
Bilmiyorum canım şimdi ben tavsiye ettim ama nasıl bir ortam bilmiyorum. Ama güvende olursun diye düşünüyorum çünkü devlete ait
0 oy
(261 puan) tarafından
Gerçekten çok zor bir durumdasın Allah yardımcın olsun ama bence kocanın karşısında dimdik durmalısın. Böyle iğrenç bir adamla hayatını nasıl devam ettireceksin.
(8 puan) tarafından
Devam etmek istemiyorum midem almaz asla. 1 de affettim düzelir dedim şans verdim ama o düzelmedi daha kötü oldu. Onunla artık yaşayamam.
(261 puan) tarafından
Canım istersen istihareye yat
(8 puan) tarafından
O ne demek
0 oy
(857 puan) tarafından
Off Allah aydınlığa çıkarsın mahkemede hepsini kullan sonra ne bku varsa yesin.kadinlarla hiç muahatp bile olmam ben olsam psiligi bulasmasin
(8 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İşte öyle olması da iyi ama yediremiyorum kendime. Okadar kin doluyum  . Evli kadın benim arkamdan bir sürü hakaret etmiş bana oros.pu k*****diyo. Eşim olucak şahsiyet ona hiç demiyo ki ne biçim konuşuyosun.  Eşim ona dert yanmıs bu kadın demişki benim için pislik senin ekmeğini yiyor yazmıs. Kimin ekmeğini yiyecektim . İğrenç şeyler var ortada yediremiyorum. Eşime demişki ne karıstırıyosun onla evde yazmıyon bilmem ne. Eşim demiş o itle işim yok halbuki 2. Çocuk için üstümde baskılsr kuruyordu. Düzenli olarak cinsellik yasardık ama midem bulanıyo artık evde bana işine gelince iyi işine gelmeyince hakaret küfür şiddet herşeyi gördüm bana bunlara iyi davrandığı gibi davranmadı asla askım bıtanem yazmıs hepsine seni seviyorum demiş hepsine bife pislik sen sadece s.kinin derdine düşmüşsün o kadar.
(857 puan) tarafından
Valla onları elinde tutmak için öyle yazmak zorunda sen elinin altindasin her türlü. Şöyle düşün ya anlamasaydin ömrünü bu adamla tuketseydin çok snra ogrenseydin en azından şimdiden agzna scar  yolunu cizersin çocuklara nasıl davranıyor onları koruyup gözetir mi ilgilenir mi
(8 puan) tarafından
Cocuğumada güzel davranmıyo. Sürekli bağrııyo. Oğlum babasını sevmiyo bile.
(857 puan) tarafından
Allah kolaylık versin arkana bakma
0 oy
(2,577 puan) tarafından
O kuaforun kapisina afis yaptirma fikri geldi. Dikkat hanimlar, sizinde kocanizi ayartabilir diyr kapisina asardim herhalde. Kapidan da iki cift laf eder rezil ederdim. ALLAH YARDIMCCJN OLSU 
0 oy
(5,171 puan) tarafından
Boşanamiyorsun belli,o zaman al kocani karşına konuş, tehdit et, göster mesajları deki birdaha bu işi yaparsan bu kadınların kocalarına seni söyleyeceğim seni, artık seni naparlar bilemem,ona göre ayağını denk al, gözüm hep üstünde olacak,yaşatmam seni diye 
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Gidecek yerin yoksa çocuğun küçük tek başına ayakta duramiyorsan esini al karşına ben bunları bunları öğrendim yarın gidip bu adamlara söyleyebilirim seni de öldürürler ama ben soylemicem sen bizim gecimimizi sağlayacaksın. Maddi olarak yanımızda olacaksın benden de eşlik beklemeyeceksin de bu kadar. Sana kimse başka bir öneri veremez
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Benim aklıma gelen elinde ki kanitlarla eşini tehdit etmen. Ama mutlaka güvendiğin birilerinede at o kanıtları yoksa eşin silebilir. Senden düzgünce boşanmasıni evin kirasını ödemesini iste essek gibi baksın size. Sende çoçuğunu kreşe falan verirsin is bulursan çalışırsın. Üvey baba evi pek mantıklı değil çünkü. Baktın olmuyor eşin yola gelmiyor herşeyi ifşa et otur izle. Herkes yaptığından sorumlu 
0 oy
(654 puan) tarafından
kanitlari topla donuna kadar alirsin zina var cunku uzaklastirma da al yaklasamasin yanina 
0 oy
(281 puan) tarafından
Su testisi su yolunda kırılır, eşin evli kadınlarla takılırken başına geri dönülmez bir iş açar yakında. Kocaları duyunca sakin kalacaklar mı bakalım? Böyle islerin sonu iyi bitmiyor örneği çok. Ama bu pislikleri açığa çıkaran sen olma zaten yakında kokusu çıkar belalarını bulurlar. Bence bir an önce bu adamdan boşanmaya bak. Delilleri topla telefondakiler delil sayılıyor mu bilmiyorum ama avukata danışabilirsin ona göre eşine anlaşmalı boşanmayı teklif edersin her seyi bildiğini de söylersin uzatmaz belki. Maddi olarak ne alabiliyorsan almalısın tazminat da alabilirsin. Şuanki evde rahat olmazsın. O yüzden güvenli, iyi bir muhitte 1+1 ev tutarsın bir süre iş bakarsin is bulunca da yavrunu kreşe verirsin her şey yolunu bulur Allahın izniyle. 

İlgili bir soru bulunamadı

408,339 soru

12,267,643 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...