+1 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde (2,730 puan) tarafından
Telefonunuz 3 gün kapalı kalsa sizi kim merak eder ?

Hade gelin az sohbet edelim 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

11 Cevaplar

0 oy
(1,249 puan) tarafından
İlk olarak annem tabi kapıya dayanır :) 
(2,730 puan) tarafından
Rabbım yokluklarini gostermesin
(1,134 puan) tarafından
En çok Babam sonra annem ablam
-Reklam-
0 oy
(16,104 puan) tarafından
Annemler ve kız kardeşlerim. Başka kimse yok merak edip arayacak. 
(2,730 puan) tarafından
Annen kiz kardeşin herkese bedel kıymetlerini bil :)
(16,104 puan) tarafından
Öyle valla. Gerçi bir kere eltilerimde ulaşamamışlar hem bana hem eşime. Tüm aile ayağa kalkmış ne oldu bunlara diye. Allah kıymet bilen insanların yokluklarını göstermesin.
(2,730 puan) tarafından
Allahumme aminn
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Kimse merak etmez galiba ailemle yakın oturuyoruz muhakkak eve gelirler eşim merak eder işteyken onu da ev sahiplerim arar kesin:))
(2,730 puan) tarafından
Yakınsa direk kapıya dadanırlarsjs
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Annem ablam kayın validem her gün konuşuruz Allah razı olsun onlardan
(1,249 puan) tarafından
Günün nasıl geçtiğini anlamiyomki açık büfe gibi ev ye bulaşık yu bulaşık diyor kaynanam çok şükür çalışsın da ben onu görürüm:))
(2,730 puan) tarafından
Şimdi yemek nasıl sana zor geliyordur bugün ne yapcam diye sjsjsj yapması kolay ama düşünmesi zor snsk
(1,249 puan) tarafından
Hemde nasıl eşim çok seçici çocuklar sebze felan yiyor sagolsunlar 5de geliyor eşim onu doyurduk tamam oğlan a101de genelde öğlen gidiyor saat 10 da geliyor onu doyur çayını ver benim yatmam 1 buluyor inan mesaim hiç bitmiyor 16 yadindaki kızımda aşçılık okuyor öğrendiklerini evde uygulamaya çalışıyor evde amarikan mutfak hep ayaktayım canım
(2,730 puan) tarafından
Ayyy allah yardımcın olsun yaa valla işin zor
(1,249 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(1,072 puan) tarafından

Kocam merak eder 1 saat cevap vermeyince eve geliyor birşey mi oldu diye sanırım depremden dolayı kalan bir korku.

Ikinci olarak da benim ailem merak eder 1 gün aramayıp yazmayınca 

Üçüncü yok sadece ailem<3

(2,730 puan) tarafından
Rabbım yokluklarini gostermesin
(1,072 puan) tarafından
Amin amin inşallah ❤️
0 oy
(3,507 puan) tarafından
Annem ve eşim 
(2,730 puan) tarafından
Rabbım yokluklarink gostermesin
0 oy
(762 puan) tarafından
Aslında hiç kimse sürekli telde konuşan yada birileriyle iletişim halinde değilim ama 1 hafta fln olsa annem  illaki merak eder kızımı görmeye fln gelir arada, araşırız ama 3 günde kimse fark etmez:D
(2,730 puan) tarafından
Ayyy kapım açık çıkın çıkın gelin sjsjsj sakarya merkez gelin ben alırım sizi otogara bile gelirim sjsjsj
(762 puan) tarafından
Yaa çok şekersinn ❤️❤️❤️
(4,539 puan) tarafından
Bu kadar misafirperver birini de görmemiştim keşke gelebilsek gelseniizz❤️❤️
(762 puan) tarafından
İyi insanlar kendini her yerde belli eder :) ist Gaziosmanpaşa kapım hep açık❤️❤️
(2,730 puan) tarafından
Anca keşke diyebiliyoruz :/ ❤️❤️
0 oy
(4,335 puan) tarafından
Hiç kimse         
(2,730 puan) tarafından
Aynıyız:D
0 oy
(375 puan) tarafından
Bence dostum 

Ailem de merak eder ama en yakın arkadaşım daha çok merak eder
(2,730 puan) tarafından
Daim olsun arkadaşliginiz bu devirde arkadas zoe artık
(375 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun 10 yillik dostum
0 oy
(144,590 puan) tarafından
halam merak eder tek☺️
(2,730 puan) tarafından
Anan pekii sjsj
(144,590 puan) tarafından
yok merak etmez
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Kimse merak etmez üzücü bir durum :(
(2,730 puan) tarafından
Aynıyız aman bosver
(1,715 puan) tarafından
Bazı şeyler sindirilmiyor maalesef
(2,730 puan) tarafından
Mecbur alışıyor insan ben alıştım artık gamsızisin teki oldum gitti
(1,715 puan) tarafından
Bazen ağlama isteği çok oluyor insanların gördüğü değeri görünce
(2,730 puan) tarafından
Demekki biz hak etmemisiz ki bu durumdayız
(1,715 puan) tarafından
Belki de öyledir hak etmeyince rabbim de vermiyor
(2,730 puan) tarafından
Rabbım elinden geleni veriyor ama işte sorun şu ki insanlar değişik tuhaf
(1,715 puan) tarafından
Valla artık kim değişik kim tuhaf bilmiyorum biliyormusun uzakta olan benim gurbette olan benim ben aramasam kimse merak edip aramaz bazen şey diyorum herhalde ölsem ve eşim haber vermese bir sene sonra öğrenirler birine bişey olsa en son ben duyarım birinin başına bişey gelse kimse sineme haber verelim demez hastalandım bir hafta boyunca ölü gibiydim ailem de biliyordu ama bir allahın kulu arayıp nasıl oldun demedi hastalığım geçti sadece sesim biraz düzelmedi şimdi daha yeni şunu iç bunu ye terle duş al iyi gelir diyorlar mesela
(2,730 puan) tarafından
Valla aynıyız gene bende gurbetteyim geçen kaynana iftara gittik ben baya kötü oldum yattim eşim yanıma geldi orucu acmami söyledi o zmn yatsı okuyordu ben orucu acmamisrim halen kaynana sadece şunu dedi iyileş bir an önce oğlum nasıl yapar ne eder dedi sustum hiç birsey demedim ailem ztn herseyi benden bekler en suçlu haksix ben olurum biz canımızı sıkarak dert ederek hasta ediyoruz kendimizi ben ne hayatlar gördüm neler duydum o yüzden gene suanki halime şükür ediyorum kızım.var o benim herseyim dünyam nefesim onu verene kurban evladın varsa evladına sarıl kendi ailen gibi olmamak için evladına hep sevgini şefkatini ver belki öyle öyle birazda olsa acin durur zor ama işte ne yapalım bizde böyle kendimizi avutuyoruz
(1,715 puan) tarafından
Var bir kızım benim de ona sarılıyorum eşim Allah var ilgili bir baba ilgili bir eş ama insan kökten yanlız kalınca bir tarafı hep hırçın oluyor evet bugünüme de şükür yaşıyorum bir şekilde ama değer verilmeyen her çiçek de bir gün solar ve ben bir taraftan çiçek açmaya başlasam da kurumuş dallar çiçekli tarafı da etkiliyor haliyle
(2,730 puan) tarafından
Ailen can ciğer olsada eski Samimiyet olacak mı hayır olmayacak içinde o burukluk halen olacak ve geçmiş yüzünden bile o an huzursuz olacaksın bırak bi yanımız solmuş olsun ben buna raziyim
(1,715 puan) tarafından
Bilmiyorum biliyormusun yani tamam çok çok iyi bir evlat kardeş olamadım ama aileye sonradan gelen kişilerin bile benden çok sevilmesi sarsıyor beni babam bana bir kere kızım deyip sarılmadı ama abimin eşi daha sevgilisiyken sarıldı kızım deyip hemde gözümün önünde
(2,730 puan) tarafından
:(((((
(1,715 puan) tarafından
İzahı olmayan şeylerin bende artık mizahını yapmaya başladım gülüp geçiyorum ama içim öyle değil hala
(2,730 puan) tarafından
Rabbım yüreğimize ferahlık versin cnm
(1,715 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

+2 oy
28 cevap 759 göst.
0 oy
11 cevap 434 göst.
19 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde fndmtlu41 (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,236 soru

23,662,178 cevap

309,039 kullanıcı

...