+1 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Soruyu şuan yanımda bulunan arkadaşım için soruyorum;

Eşinin telefon dökümanını bulabilir yada çıkarabilir mi? 

5 Cevaplar

+1 oy
(4,305 puan) tarafından
Cikaramaz hat kimin ustuneyse o cikarabilir ama my activiylte var eger ordan silmediyse tüm gecmisine ulasabilir 
(22 puan) tarafından
Dediğiniz şey bir uygulama adı mı
(363 puan) tarafından
My açtıviylte ne canım eşimin. Telindenmi yapcm
(4,305 puan) tarafından
Hayir ya uygulama deil googleye my activite yazin cikan my activite yazisina tiklayin konum gecmisi youtube google gecmisi ne aratmis ne bakmis hepsi tarih tarih cikiyor tabiki may activite gecmisini kapatmamissa kapatmissada acin bundan sonrasini takip edin:)
(22 puan) tarafından
Kız öyle değil arama dokümanı demek istedim ben yanlis anlasildim galiba :D
(4,305 puan) tarafından
Yo vodafone de uygulamada gorunuyor kimle konustugu falan nunaralar gorunuyor ama sen turkcel demissin ordada bu uygulama varmi bilemem
(363 puan) tarafından
Sadece gogul yovtbe geçmişimi çıkıyor
(4,305 puan) tarafından
Hayirr google gecmisi komble kendi telinden gir bak kurcala anlarsin hersey cikiyor
-Reklam-
+1 oy
(363 puan) tarafından
Çıkarır adamın ruhu duymaz hat ne
(1,543 puan) tarafından
Turkceldede var
(675 puan) tarafından
Türkcell de var burdan öğrenmiştim eşimin aramalarına baktım bir numarayla hemen hemen hergün dakikalarca hatta saatlerce konuşmuş özellikle şehir dışına cıkarken arabayla giderken konuşmuş numarayı çevırdim yakın bi arkadasınin adı yazıyordu tabiki inanmadım beni kekliyor sandım o arkadaşın eşide yakın arkadaşım görüştüğümüzde anlattım numarayı gösterdi kocasıymıs gerçekten jdjdjkdkdkf oda şüpheleniyormuş dile getirmemiş neyseki başka birsey cıkmadı altında diceksiniz ne konuşmuşlar o kadar bir inşaat işi vardi onun üzerine konuşmuşlar
(22 puan) tarafından
Nasıl baktınız aramaya? silinmiş arama da çıkıyor mu dökümanda
(1,543 puan) tarafından
Arama zaten gosteriyo dokümanda mesaj arama gozukuyo
(363 puan) tarafından
Adı üstünde doküman cikar silse bile
+1 oy
(1,459 puan) tarafından
Hat kimin ustuneyse o basvurmali eğer yapabiliyorsa bazı hatların mobil uygulamalarında da oluyor oradan da bulabilir 
(22 puan) tarafından
Hattı Turkcell
(1,459 puan) tarafından
Galiba onda da var. Mobil uygulamayı kendi telefonuna indirsin sifre eşine mesaj gider evdeyken alsin onu da karıştırıp mobil uygulamadan bulabilir
(22 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
(359 puan) tarafından
Yani çıkarma imkanı var ama karışmak istemiyorum 
(22 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(156 puan) tarafından
Eğer Vodafone ise vodafone'un Vodafone uygulamasından mobil üzerinden uygulayabilir görebilir mesajları kiminle konuşma numaralarını her şeyi
(22 puan) tarafından
Bunun turkcell
(156 puan) tarafından
O zaman anlamıyorum çünkü Vodafone uygulamasından numaranı giriş için SMS alıyor ondan sonra kiminle mesajlaşmış hangi numaraydı hepsine teker teker çıkartıyor
(22 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
35 cevap 808 göst.
0 oy
21 cevap 998 göst.
0 oy
5 cevap 284 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,725 göst.
19 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu

409,741 soru

12,317,902 cevap

38,880 kullanıcı

Kategoriler

...