+6 oy
450 göst.
önce Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde (12 puan) tarafından

image

Selaaam!
Düşünsene, dünyaya bir daha gelme şansın olsa, hangi cinsiyetle gelmek isterdin? Kadın mı, erkek mi? Yoksa başka bir tercih mi?

Kadın olmak hem muhteşem hem de zorluklarla dolu, bunu hepimiz biliyoruz. Peki ya erkek olmanın avantajları ve zorlukları?

Hadi düşünelim:

• Kadın olarak dünyaya gelip yeniden bu gücü hissetmek mi?
  • Yoksa erkek olarak farklı bir deneyim yaşamak mı?

Yorumlara yaz! Bu kararını neden seçtiğini de paylaşmayı unutma! Hadi bakalım, merakla bekliyorum!

23 Cevaplar

0 oy
önce (302 puan) tarafından
Erkek olarak dünyaya gelmek isterdim 

Çünkü kadınlar hep hizmetçi olarak görülüyo hep eşya gibi görülüyo bide doğum olduğunda çocukla otur evde diyolar doya doya Anne evine gidemiyoruz 

Bence erkek olmak daha iyidir 
-Reklam-
0 oy
önce (1,183 puan) tarafından
Dünyaya yine gelsem çocuklarımın annesi olmak isterdim yine aynı çok seviyorum hayattaki tek gücüm yaşamim herşeyim çocuklarim 
0 oy
önce (410 puan) tarafından
Aynı şekil Allah'ın istediği gibi gelmeyi dilerdim ama evlenmezdim yani o kadar erken evlenmezdim, şu an ikinci evliliğim , geriye baktığımda iyi dediğim tek şey önce ki evliliğimden olan kizlm allaha şükür iyi ki var , sekiz sene ailemle kaldım kızım bir buçuk yaşındaydi, şimdi on yaşında, bir buçuk sene önce evlendim, ve en güzel yaşlarım çöp oldu, sadece kızım için çalıştım baktım büyüttüm kimseden tek kuruş istemedim , ama çok zordu her şey ;⁠)

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 369 göst.
+3 oy
26 cevap 349 göst.
8 saat önce Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 407 göst.
+1 oy
4 cevap 71 göst.
1 gün önce Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (12 puan) tarafından soruldu

408,505 soru

12,274,398 cevap

37,691 kullanıcı

Kategoriler

...