Kizlar kısa kısa yaşadığımız komik olayları yazalım mı bu akşam?
Ben önceden yaşadığım trajikomik olayı anlatayım size ..
Bizim evde kabartma tozu bitmişti. Üst katimizda kaynanamin eltisi oturuyor. Onlardan almıştık 2 paket ödünç olarak . Neyse birkaç gün sonra marketten aldık eve ,bende 2 paket yukari verdim kimseye söylemedim. 2 3 gün sonra kaynanamin eltisinin kızı aşağı gelmişti bisi almaya bende bebek uyutuyordum odada o sırada kaynanam kıza 2 paket k.tozu verdi yolladı eve . Etti 4 paket kabartma tozu elti geri yollamamis tabi onemli degil . Neyse ki eltisi iyi biridir 100 kabartma tozu feda olsun .
Sizde anlatın kısa şeyler gülelim
Sinop'ta Seyyid Bilal Hazretlerinin türbesine ziyarete gitmiştik. Wc 'ye gitmem gerekti. Bayan wc'ye girdim ama nedense pisuvar vardı. Ne alaka bayan tuvaletinde diye düşündüm, tam ben çıkarken yaşlı bi adam giriyordu. "Burası bayan tuvaleti, neden giriyorsunuz?" Diye sordum. Amca beni azarladı "asıl senin ne işin var erkek tuvaletinde?" Dedi. Sinir oldum bi baktım, "bay wc" yazıyor. Hemen altında bayan abdesthane yazıyor. Çok karışık yapmışlar. Çok utanmıştım
Üniversitede diş hekimliği fakültesinden Kenan diye bir çocukla görüşüyorduk. Karşılıklı üst seviye bir hoşlanma vardı. Bir de bizim bölümde Gökhan diye bir çocuk vardı. Kanser hastasıydı. Tek tük derslere gelirdi aramız iyiydi. Ben arkadaş gözüyle bakıyordum. O gün saat 1, Kenan hastanede olacaktı 5 gibi çıkar hep. Gökhan da mesaj atmış lunaparka gidelim mi diye. Kanser olduğu için mutlu olsun istedim. Kenan'a da demedim ama çünkü pek sevmiyordu bu çocuğu. Hasta psikolojisini bilirim seni kullanıyor olabilir falan demişti. Ben de çok kızdım asla öyle biri değil diye. Velhasıl ben Gökhan ile lunaparka gittim. Kenan da o gün erken çıkıp sürpriz yapmak istemiş. 3'te gelmiş yurdun önüne. Kendisine yurtta kitap okuyacağım demiştim. Aramış duymadım. Mesajlar üst üste. Gökhan'la lunaparktan döndük. Yurdun girişinde vedalaştık. Kafamı çevirince Kenan ile göz göze geldim. Bingo... Ne dediysem ikna olmadı Kenan. Gidiş o gidiş. Allah mesut etsin dedik yurtta kızlarla olmayan aşkın tribine girdik. Şimdi aklıma geldikçe kahkaha atıyorum
Dayım gile gitmiştik ozamanlar 10 yada 11 yaşlarındayim dayımın oğluyla teyzemin kızıyla yasitiz yani neyse işte 3 muz oyun oynarken birden zil çaldı dayım dedi kalkın biriniz camdan bakın kimdir diye bende kalktım camdan baktım kim o diyeceğime alo dedim dayimda arkamda dedi eşşogul eşşek alo denmez kim o denir baktım herkez bana gülmeye başladı bayagida utanmıştım şimdide aklıma geldikçe gülerim o halime
1,486,287 soru
24,299,057 cevap
343,946 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın