+3 oy
1,087 göst.
Diğer kategorisinde (8,006 puan) tarafından

Kizlar kısa kısa yaşadığımız komik olayları yazalım mı bu akşam? 

Ben önceden yaşadığım trajikomik olayı anlatayım size .. 

Bizim evde kabartma tozu bitmişti. Üst katimizda kaynanamin eltisi oturuyor. Onlardan almıştık 2 paket ödünç olarak . Neyse birkaç gün sonra marketten aldık eve ,bende 2 paket yukari verdim kimseye söylemedim:D. 2 3 gün sonra kaynanamin eltisinin kızı aşağı gelmişti bisi almaya bende bebek uyutuyordum odada o sırada kaynanam kıza 2 paket k.tozu verdi yolladı eve :D. Etti 4 paket kabartma tozu elti geri yollamamis tabi onemli degil . Neyse ki eltisi iyi biridir 100 kabartma tozu feda olsun :D

Sizde anlatın kısa şeyler gülelim 

35 Cevaplar

+1 oy
(1,189 puan) tarafından
13 yaşındayım, Annem pazara gitti. "Ben gelene kadar yemek yap " dedi. Bende bir an önce yemek yapıp pazara gitmek için çırpınıyorum. Makarna suyunu tencereye koydum şu daha kaynamadan makarnayı da attım. Su kaynayınca baktım ki lapa olmuş. Annemin korkusundan çöpe değilde dayimlarin bahçesine gidip döktüm. ( dayimlar orada yaşamıyor) sonra yine aynı şekilde yaptım. Yine lapa oldu. Sudan suzmeden tencerenin içinde bıraktım ve annemin yanına gittim. Eve dönünce haklıymışım gibi bu makarna böyle oluyor dedim. Bir güzel laf yedim . :D
(1,189 puan) tarafından
Yemek yapmaya küçük yaşta başlamıştım. O makarna aklım pazarda kaldi diye öyle oldu :D
(8,006 puan) tarafından
Bnde 14 yasimda başladım yemek yapmaya . :D
(51,606 puan) tarafından
13yasinda annem cay bile koydurmazdi bana ☺️
(8,006 puan) tarafından
Hayırlı anne :)) bnm annem zorla öğretti:D
(1,189 puan) tarafından
Mutfak işlerine merakım vardı zaten. Daha 6. Sınıftayken falan çay koyar, kızartma yapardım. Patlıcanları koca koca dilimler kizartirdim ama yapardım. 11 yaşımdan sonra bizimkiler tarlaya gidiyordu, ben okuldan gelince annemin anlattığı şekilde yarım yamalak yapıyordum. Öyle böyle öğrendim. Sadece yatak toplamayı sevmezdim, hala sevmiyorum :(
-Reklam-
+1 oy
(1,629 puan) tarafından
Ayyy aşırı kötü ama anlatacağım ahah 

Lisede bir gün iki arkadaşımla kantine iniyorduk merdivenin ortasına doğru da birden ayağım kaydı ben yuvarlana yuvarlana düştüm gözlerim kapalı ama utanıyorum bayılma numarası yaptım arkadaşım bir iki tokat yapıştırdı kendime geliyor gibi yaptım gözümü bir açtım yakışıklı bulduğum çocuk köşeden gülüyor öyle utandım ki 1 ay boyunca okulda bu konuşuldu rezil olduğumla kaldım :))))) 
(8,006 puan) tarafından
Hahha gülesim geldi:D
(1,629 puan) tarafından
Gül gül ahahaj bende hatırlayınca gülüyorum ama yaşarken bir de bana sor ahahajaj
+1 oy
(2,588 puan) tarafından
Bizde abimle küçükken kek yapmak istemiştik annem kardeşimle hastanedeydi sanırım sürpriz olsun istedik..

Neyse yaptık fırına verdik kek tepsiye yapıştı kalkmıyor, ertesi gün annem gelince sordu tepsiyi yağladınız mı diye o sıra aklımıza geldi ki hiç yağ koymamıştık :)) 
(8,006 puan) tarafından
Bende değişik tarifle kek yaptığım zaman olmamıştı tavukların önüne attım yediler:)) delilleri ortadan kaldiriyordum
+1 oy
(1,384 puan) tarafından

Sinop'ta Seyyid Bilal Hazretlerinin türbesine ziyarete gitmiştik. Wc 'ye gitmem gerekti. Bayan wc'ye girdim ama nedense pisuvar vardı. Ne alaka bayan tuvaletinde diye düşündüm, tam ben çıkarken yaşlı bi adam giriyordu. "Burası bayan tuvaleti, neden giriyorsunuz?" Diye sordum. Amca beni azarladı "asıl senin ne işin var erkek tuvaletinde?" Dedi. Sinir oldum bi baktım, "bay wc" yazıyor. Hemen altında bayan abdesthane yazıyor. Çok karışık yapmışlar. Çok utanmıştım :unsure:

(8,006 puan) tarafından
Hahha :D
+1 oy
(1,133 puan) tarafından
Bigün dişçiye gitmiştim dişim uyuşmadı 2 kere igne yaptılar oda bu kez çok uyuştu konuşamıyordum ordan çıktım otobüs durağında Orta yaşlı hir abi vardı 5 numara bursan geçer mi dedim ama ne dedigimi ben bile anlamıyırum sırdugum abi de işitme kaybı varmış kulagını ağzıma sokucaktı anlaşana kadar 30 dk falan ugraştuk :d
(8,006 puan) tarafından
Hahha:D
+1 oy
(246 puan) tarafından
Çok küçüktüm 9 10 yaşlarında falanim köyde mahalleden bi amca bakkala giderken bana davul tozu ile minare gölgesi sl bakkaldan dedi bende ne safım inanıp bakkala öyle demiştim oda bizde yok o demişti olayı çok sonra anladım 30 yaşına geldim o utancimi unutamıyorum hani ben tuz ruhu gibi bisey sanmistim
(8,006 puan) tarafından
Hahhha :)))
+1 oy
(742 puan) tarafından
Ay bunu belki buraya 50 defa anlatmisimdir ama yine anlatcam. 

Üniversitedeydik, KYK yurdunda kalıyorduk. Ben ve iki arkadaşım çekirdek citleyerek hararetli bir sohbetin içindeyiz. Birden arkadaşım çekirdeği citlerken AA taş dedi, ağzından çıkardı ben de baktım değerli bir taş gibi duruyordu ağzıma aldım ısırmaya çalıştım falan 

Bir iki dakika sonra arkadaşım dişiiiim !!!! Diye bağırdı. 

Meğerse dişi kırılmış, farketmemis. Ben bunun disini alıp bir de tadına baktım shshsjsj meraktan oluyor anacim hep marak. 
(836 puan) tarafından
Aaa bu çok kötüydü, okurken gözümde canlandı..
(742 puan) tarafından
Ya sorma. Aslında cekirdeklerin içinde bazen çöp falan oluyor ya o sandık. Sonra boşluğu farketti. Dişinin parcasiymis
(3,276 puan) tarafından
Ayyy ne kötüü :)) geçmiş olsun
(742 puan) tarafından
Ahahah geçti geçti 3 sene oldu:) çok komikti ama ya kötü değildi ani olarak kaldı iste
(8,006 puan) tarafından
Hahha :))))
+1 oy
(2,631 puan) tarafından

Üniversitede diş hekimliği fakültesinden Kenan diye bir çocukla görüşüyorduk. Karşılıklı üst seviye bir hoşlanma vardı. Bir de bizim bölümde Gökhan diye bir çocuk vardı. Kanser hastasıydı. Tek tük derslere gelirdi aramız iyiydi. Ben arkadaş gözüyle bakıyordum. O gün saat 1, Kenan hastanede olacaktı 5 gibi çıkar hep. Gökhan da mesaj atmış lunaparka gidelim mi diye. Kanser olduğu için mutlu olsun istedim. Kenan'a da demedim ama çünkü pek sevmiyordu bu çocuğu. Hasta psikolojisini bilirim seni kullanıyor olabilir falan demişti. Ben de çok kızdım asla öyle biri değil diye. Velhasıl ben Gökhan ile lunaparka gittim. Kenan da o gün erken çıkıp sürpriz yapmak istemiş. 3'te gelmiş yurdun önüne. Kendisine yurtta kitap okuyacağım demiştim. Aramış duymadım. Mesajlar üst üste. Gökhan'la lunaparktan döndük. Yurdun girişinde vedalaştık. Kafamı çevirince Kenan ile göz göze geldim. Bingo...

Ne dediysem ikna olmadı Kenan. Gidiş o gidiş. Allah mesut etsin dedik yurtta kızlarla olmayan aşkın tribine girdik. Şimdi aklıma geldikçe kahkaha atıyorum :D

(3,276 puan) tarafından
Eşin daha iyiyse sıkıntı yok :D vardır herşeyde bir hayr
(2,631 puan) tarafından
1000 Kenan gelsin eşimin bacak kılı bile olamaz :) Kocam da kocam :D
(3,276 puan) tarafından
Hahah
(2,631 puan) tarafından
Ben Kenan olsam önce bir dinlerdim, sonra terk ederdim yine edeceksem. Dinlemedi bile. Demek ki pek de gönlü yokmuş ne diyim :D
(3,276 puan) tarafından
Yani  seviyorsa dinlemeli
+1 oy
(164 puan) tarafından

Dayım gile gitmiştik ozamanlar 10 yada 11 yaşlarındayim dayımın oğluyla teyzemin kızıyla yasitiz yani neyse işte 3 muz oyun oynarken birden zil çaldı dayım dedi kalkın biriniz camdan bakın kimdir diye bende kalktım camdan baktım kim o diyeceğime alo dedim dayimda arkamda dedi eşşogul eşşek alo denmez kim o denir baktım herkez bana gülmeye başladı bayagida utanmıştım :D şimdide aklıma geldikçe gülerim o halime

(8,006 puan) tarafından
Hahha :D
+1 oy
(796 puan) tarafından
Eşimle yürüyüşe çıktık yaz akşamı aşıdı bunaltıc bir sıcak var ama bir adam motorsiklet sürüyordu vay be ne güzel gidiyor püfür püfür dedim tam cümlem bitti adam küt yere düştü motorla birlikte eşimle bi göz göze geldik şom ağızlı mısın acaba dedi ondan iki gün sonra mangal için pikniğe gittik görümcem ve ailesi kaynanamlar falan var mangalı yapan eşim herkese eşim çok güzel yapar yiyen bir daha ister falan diye hava atıyorum ki normalde aşırı güzel yapar sonra mangalı yaktı eşim kömür oldu nerdeyse eşimin yanına gittim yok yok kesin sende bişey var önce adamı yedin gözünle şimdi de beni dedi haahahah
(8,006 puan) tarafından
Olabilir:))) bazı insanların gözü değer
0 oy
(2,489 puan) tarafından
İyiki bu postu açtın hepsini okudum keyfim tıkır:D
0 oy
(455 puan) tarafından
Kardeşimin hastenede kontrolü var beraber gidicez bende o zaman daha 16-17yaslarindayim kardeşim 4 yaş küçük annem bizi gönderdi neyse gittik ama ben nasıl giyinmisim makyaj saç kıyafet sanırsın model geliyor hastenede polikliniği bulmaya çalışıyoruz bende hava 1500 ayagimdada sandalet ama tabanı biraz kaygan güneş tepede ortalık yanıyor asfalt ta güneşten erimiş gibi polikliniği bulamadık bende dedimki dur su guvenliklere soralım havalı havalı yürürken onlara doğru sen yere bir düş guvenliklerde kahkayayla gulmesinlermi rezil oldum neyse hemen kalktım ama nasıl ağlıyorum guvenliklerin gelmesine fırsat vermeden ağlaya ağlaya kacmistim ordan
(8,006 puan) tarafından
18 yaasindan küçük hastalara bakmıyorlar yanında velisi olması lazım ben oraya takıldım:D
(455 puan) tarafından
Biz gittikte bakmadılar zaten sonra annemle gitti
0 oy
(821 puan) tarafından
Geçen yıl Philips espresso makinası aldık eve her gelen kahve istiyor.evde çok az bı kahve var ablamlar geldi.enistem soğuk kahve istedi.makina kahveyi yaptı az da şekerli isteyince bardağa şeker yerine tuz koymuşum..bide Pinterest bardağı etrafını çikolata sosuyla feln suslemisim .eniştem icmesiylevlavobaya koşması bir oluyor .adama bir daha kahve yapacam kahve çekirdeği yok evde öyle bir rezil olmuştum.
(8,006 puan) tarafından
Hahha tam bi fiyasko:)
0 oy
(884 puan) tarafından
Oğlum 4aylikken altını açtım bez almaya gittim eşimde almış onu yüzüne oturtmuş içeri girmemle oğlan şarıl şarıl yüzüne akıttı 
(8,006 puan) tarafından
Hahha:D
0 oy
(1,414 puan) tarafından
Bursa metrobüsten inerken kuzenimin dönüp bana sen mi elledin götümü diye sorması. İstasyonda sinirden gülme krizine girmiştik 
(8,006 puan) tarafından
Suan ben bile krize girdim gülüyorum:D
(1,414 puan) tarafından
Birde diyor ki resmen avuçladı :D kuzenim kapalı ve aşırı zayıf niye ellerler anlamadım :D
(8,006 puan) tarafından
Yaparlar:D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 76 göst.
52 dk önce Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (8,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 439 göst.
1 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (8,006 puan) tarafından soruldu
+3 oy
52 cevap 718 göst.
12 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (8,006 puan) tarafından soruldu