+2 oy
253 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (73 puan) tarafından

4 aylık bebeğimin yüzü böyle bazen düzeliyor yine çıkıyor randevu bulamıyorum acile götürdüm bize laf söyledi ler 

image

9 Cevaplar

+1 oy
(558 puan) tarafından
Bi arkadaşımin bebegindede oldu bu. Kan ilacindan sonra alerjik reaksiyon gostermis. Kan ilacina ara verip alerji ilaci baslatmis doktoru. Eger ilaca basladiktan sonra olduysa sizinde ondan dolayi olmus olabilir. 
(558 puan) tarafından
4 aylik değil mi bebeğiniz. 4 ay aşısı oldugunda saglik ocagi veriyor demir ilacı. O ilac yapmis sanırım aşıyla karışınca olmuş. Onun iyilesmeye basladi
(73 puan) tarafından
Sadece d vitamini verdi kan ilaçı vermedi
(558 puan) tarafından
4 ay aşısı oldu mu
(73 puan) tarafından
Yok daha olmadı iki gün sonra tam 4 aylık olacak daha bana şubat 4 te getir aşı için dedi
(558 puan) tarafından
Yanlis bakmis olmasin subat 4 te 5 aylik oluyor 4 aylık aşıyı yaptiklarinda kan ilacina da baslatacaklar damla veriyor o zaman sizin onunla bi ilgisi yok. Emiyorsa sut urunleri yada yumurta alerjisi olabilir. Biraz tuketmeyip takip edin bakalim alerji gibi duruyor belirdigi zaman yediklerinizi gozden geçirin.
-Reklam-
+1 oy
(602 puan) tarafından
Benim oğlum da böyle sağlık ocağı dedi ki banyo sonrası yada her yüzünü yıkayınya bebek yağı sür
+1 oy
(1,023 puan) tarafından
Yünlü giydirme. Nemli tut krem sür. 
+1 oy
(156 puan) tarafından
Egzama gibi duruyor

Süt alerjisi olabilir

Öpülmektendir 

Öperken sakal batma alerjisi olabilir

Daha çok deri altı kaşıntı egzamasına benziyor

Ben mavi travakort kullanmıstim aşırı iyi 

Böyle görünce kiziminda ilk 4 ay böyleydi o aklıma geldi hamdolsun o krem iyi geldi
(73 puan) tarafından
Fotoğraf varmı sizde
+1 oy
(138 puan) tarafından
Egzema gibi cildiye ye götürün 
(73 puan) tarafından
Randevu bulamıyorum malesef randevusuz da bakmıyor
(138 puan) tarafından
Benim oğlumda böyleydi hatta dahada kötüleşti özele götürdüm karışım yazdı öyle geçti atopik egzema dedi hatta resimide var bak atıyorum
0 oy
(877 puan) tarafından
Ne diye laf soluyor çok acil değil niye geldiniz mi alerji gibi mi ucu beyaz olmuyor sanki sivilce gibi olsa alerjisi mi var dicem de sanki kuruyor gibi durmuş 
(73 puan) tarafından
Yok randevu bulamıyorum dedim randevu bulmadın diye acile neden getiriyorsunuz diye evet kuruyor
(877 puan) tarafından
Öpmeyi yada yoğurtlu sütlü birşeyler yedinmi dikkat ediyormusun
(877 puan) tarafından
Keşke öle değilde bir kaç gündür var korktum geldim falan deseydin
(73 puan) tarafından
Küçük olduğu için öpmüyorum zaten hastalanır filan diye yoğurt ev tüketiyorum
(877 puan) tarafından
Bı dikkat et bakalım süte yada maya ya alerjisi olabilir
(877 puan) tarafından
Benim oğlan da 3 buçuk aylık yumurta yiyemiyorum denedim denedim durdum yumurta çıktı yumurta yiyince yüzü ellerinin üstü benek benek oluyor du
(3,269 puan) tarafından
Oyalamak istemiyorlar kendilerini, tamam işleri zor ama kimse keyfinden gitmez. Muayene et geç illa laf söyleyip dayılanacaklar.
(73 puan) tarafından
Aynen öyle bide uzak yerden gitim 1 buçuk saatlik yol gitim ciddiye ye götürdüm bakmadı randevu yok diye acilde laf söyledi
(73 puan) tarafından
Kendim yumurta yemiyorum zaten alerjim var
(3,269 puan) tarafından
Allah insaf versin. İyi doktorlarımızdan da Allah razı olsun. İyi davranan güzel güzel anlatanlara sarılasım geliyor :) her insan saygıyı sevgiyi değeri hakeder.
0 oy
(156 puan) tarafından

Ben bunu kullandım sadece bir parmağına nohut büyüklüğüne Kader al yüzüne sür güzelce yay yaydı ama sadece akşamları gece tam net uykuya daldığı zaman yap çünkü gözle temas olmasın ağza temas olmasın onun için akşamleyin tam yatacağı zaman derin uykudaykene yap sabaha kadar emin ol pamuk gibi olur inşallah ben öyle yaptım en fazla bir haftaya kadar bir şey kalmaz 

Ama şunu da göz önünde bulundur her çocuk bir değil benimki iyileş diye seninki de iyileşecek diye bir şey yok yanlış yönlendirmek istemem seni

image

(73 puan) tarafından
Sağol teşekkür ederim yok bende deniyecem işallah iyi gelir sürekli nemli tutuyorum ama hiç degişen. Bişey yok
(156 puan) tarafından
Attığım resimlerdeki kızımı gördün hemen hemen seninki gibi ama seninki sadece yanaklarında benimki çok geç kalınmış bir olaydı yani tam tamına bütün yüzüne dağılmıştı diyebilirim sana çenesini alt kısımlarına kadar atmıştı hatta hamdolsun bir haftaya kalma düzeldi sana da vesile olduysam ne mutlu bana İnşallah seninki de iyileşir
(73 puan) tarafından
Sağol Allah razı olsun
0 oy
(4,220 puan) tarafından
La roche-posay lipikar baume 

Bioderma atoderm

Mustela stelatopia 

Bunlardan birini al losyon nemlendirici ,sırayla al 1 ay boyunca hergun günde 3 kere ve banyo sonrasi extra sürecek sekilde özellikle açık havaya çıkacağı zamanda extra sürmek şartıyla kullan cilt kuruluğu egzemaya döner.Bol bol nemlendir. Kısa sürede toparlar ama düzenli kullanman gerekiyor  ilaç değil bunlar nemlendirici.Hangisi iyi gelirse toparlarsa sıklığını azalt en az 2 yaşına kadar sabah aksam olacak şekilde devam et.
(4,220 puan) tarafından
Aklıma gelmişken yikama jeli yafa şampuanı da bunlardan seçmelisin
(73 puan) tarafından
Hangisi daha iyi gelir
(4,220 puan) tarafından
Ben mustela ile başladım bioderma atoderm ile devam ettim la roche-posay uzunnsure kullandım tekrarlamasini azalttı.
Sonra baktım çıkmıyor şimdi banyo sonrasi sadece bioderma atoderm kullanıyorum.
Her bebek de aynı sonuç alınmıyor malesef
0 oy
(138 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
 lactan 3 4 gün sonra hemen düzeldi randevu bulamaz ise özele mutlaka git ilermeden
(73 puan) tarafından
Benim kide öyle oluyor zaten kesinlikle götürecem sizede geçmiş olsun
(138 puan) tarafından
Benimki büyüdü şuan 7 yaşında sağolun erken tedavi ile ilermeden geçer inşallah
(73 puan) tarafından
Sağol Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 120 göst.
0 oy
4 cevap 136 göst.
2 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu