+1 oy
560 göst.
Diğer kategorisinde (3,093 puan) tarafından

Kızlar lütfen yadirgamayin ama aglayamiyorum çok zor süreçler atlattim ettim evet ama iki yıldır aglayamiyorum hani içim ağlar ama gözümden yaş akmıyor ağlamak istiyorm ağzıma karar doluyum ama yok aglayamiyorum geçen üzücü korkulu bir olay yaşadık yanımdaki herkes ağlıyor ama bende tık yok şoka girmiş gbi içim şişti ağzıma geldi ama ağlamak yok:(

22 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından

Sokaktaki kedi yavrusunu bırakıp hızlıca kaybolduğu da ağlayan ben :angel:

Somali'deki bı videoda bı çocuğun tabağına diğerlerine göre az yemek konulduğunu gördüğümde çok ağlamıştım 

(3,093 puan) tarafından
Ne güzel acını uzuntunu dışa akitiyorsun
-Reklam-
0 oy
(4,221 puan) tarafından
Yoğun strese karşı soğuk kanlı duruş hastalık habercisi anlamalısın sal kendini ağlamak güçsüzlük değil olumsuz enerji bosalmasi.Kime karşı güçlü durmaya çalışıyorsun yapma gülmek kadar ağlamak da normal birsey.Ben yıllarca çok soğuk kanlı durdum 3 tane boyun fıtığıim, kalçamda ve belimde fitigim var dişlerimi sikmaktan dişlerim mobil hale geldi.Hepsi sakın soğuk kanlı güçlü durmaya çalışmaktan yapma kendine..
(3,093 puan) tarafından
Dişlerde sıkma bende de gündüz farketmiuorm ama gece yatağa giriyorum bakiyorm dişlerim kitlenmis gbi sıkıyorum ama hiç bunun farkında degkm
(4,221 puan) tarafından
Gevşemeye bak bir an önce yoksa hayat sana ağlama krizleri getirecek
Kontrol sendeyken gevsemeye rahatlamaya bak sağlık sorunları baş edincede kimse ahhh bu kadın neler çekti demeyecek.
(4,221 puan) tarafından
Birde razı olmaya calis biliyorum neden diye sorguladigin çok şey var başına gelenlere razı ol direnme..Etrafinda yesillenen bir ağaç için  bile otur düşün şükret doğan güneşe,,nefes aldığın her güne hayat zor ama teşekkür minnet büyük rahatlık getirir insana .Ne diyor bu diye düşünme yap aradaki farkı göreceksin güçlü olmanın bir yerden sonra kontrol bağımlılığına döndüğünü kontrol ettikçe akışa müdahale edip başarısız olduğunu gördükçe daha çok zorlanacaksin diğer türlü.Sal biraz hayati, unutma rızkı veren Allahtir demek ,Allah aşk para sevgi öfke aklına her ne geliyorsa dilediğine dilediği kadar verir demek

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 139 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 23 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (242 puan) tarafından soruldu
+1 oy
50 cevap 1,766 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
18 Ocak 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Tekcocuk (1,209 puan) tarafından soruldu

410,168 soru

12,333,911 cevap

39,308 kullanıcı

Kategoriler

...