+2 oy
755 göst.
önce Diğer kategorisinde (936 puan) tarafından
Eşim otomotiv sektöründe işe girdi satış yapıyorlar. Burası da yeni açıldı. Eşim Bugün ilk satışını yaptı. Neyse eve geldi. Telefonuna şak mesaj geldi.Orada çalışan kız özelden hadi hayırlı olsun yazmış. İş grubu olmalarına rağmen özelden yazmasını tuhaf buldum. Sağol kardeşim yazdım. Eşimle de tartıştım. Siz olsanız ne yaparsanız

27 Cevaplar

+12 oy
önce (12,664 puan) tarafından
koyardım kocayı kapının önüne, ne demek bi kadın mesaj atıyor (!)

eve bağlasanız ya kocalarınızı
ottan bktan olayları büyütüp huzurunuzu bozmayın, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. önemsiz insanları önemli hale getirmeyin.
önce (2,630 puan) tarafından
Artı canim
boş yere kadın önemli hale geliyor, erkek de kendini nimetten sayıyor.
önce (3,305 puan) tarafından
Suan kocayı kapının önüne koyacagi bi durum yok bence
Gidisata göre gereğini yapar
önce (6,002 puan) tarafından
:) dedim ula noluyor yukselmisis bukadar. sonra unlemi farkettim
önce (701 puan) tarafından
ironi be ya
önce (2,307 puan) tarafından
Kapı önü fazla, katlayıp çöp konteynerina koyardım. Kağıt toplayıcılarına da bir litre benzin ve bir çakmak verirdim. Başka türlü içim rahatlamaz. Dünyanın en büyük suçu birinin eşime yazması.
indigo sen de az insafsız değilmişsin adhgsjaba:)))
ama öyle elin ne idüğü belli olmayan kızı için kocayı koyarım kapı önüne, bütün huzurumu bozarım. ne demek benim kocama iş arkadaşı mesaj atacak!
kocamın üstünde tabela var kimse mesaj atmasın diye, buna rağmen hiçbir anlam ifade etmeyen bir mesaj geliyorsa o koca kuyruk sallamıştır, kapının önünü hakeder :))
önce (2,338 puan) tarafından
Yazdıklarınız ironimi gerçek mi ayırt edemedim kızlar :)
betigül sence :) eşimin iş arkadaşı mesaj attı diye niye eşimle kavga edeyim. kızı önemli biri gibi göstereyim. ha merak ediyorsam, şüphelendiysem iş yerine gider gövde gösterisi yaparım. eşimden ona karşı bir şey yoksa sorun olmaz.
Benimkisi kılçıksız ironi :)
Ben kıskançlığın yetersizlik hissi ile doğrudan bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Olay çıkaracak seviyede kıskanmak ve kıskanılmak korkutur beni. Düşündürür. Özgüvensizliğin hırçınlığa dönüşmüş hali kıskançlık.
Sakınmak güzel şey ama. Uçan kuştan, esen yelden, sakınırım, kıskanmam :)
tatlı tatlı kıskanırsın, sahiplenirsin. ortada bir şey yokkan kavga çıkarmak karşı tarafı yüceltir, kendini alçaltır. bariz bir şey görürsün, gözünün önünde kur yapar, laf atar, bunda da olay erkekte bitiyor. erkek sınırı çeker olay biter. ben de keyifle salınırım ortada:)
önce (789 puan) tarafından
İndigonun yorumunu arttırarak ben küllerini de toplar denize savururum ki bir daha gün yüzü göremesin :D Allah'ım ya çatladım yorumlara
-Reklam-
+6 oy
önce (1,126 puan) tarafından
Yani bu normal bir durum bana anormal gelmedi. Hani rahatsız olduysam da senin sağ ol kardeşim yazmaman gerekirdi. Bir kişiye mesaj yazmasından rahatsızsanız o kişiye cevap vermemeniz gerekir. 
+4 oy
önce (4,028 puan) tarafından
Kızı engele atardım 
önce (301 puan) tarafından
Aynen bende yapardım evli insana ozen göstermek gerek
Şahsen ben öyle yapardım gurup var iken özelden yazması saçma gelir bana
önce (6,002 puan) tarafından
prim sistemi var muhtemeleken ve satista yaristalarsa kizla demekki muhavbet kurmus. kizda diger gruptakiler duymasin falan diye ozelden yazmistir ama hoş degil tabiki daha yeni girilen is yerinde de ne bu samimiyet. kiz da yeni mi girdi acaba yoksa orada eski calisan mi. eski calisansa atkadasin kocasi yeni girmis diger grupdaki calisanlarla daha samimi olmasi gerek degilmi ki yani.
Bu zamanda hiç ama hiç kimseye güven olmaz eşimde hemşire ve stajlik yaptığı zamanlarda herkes birbirinin nosunu almıştı grup yaptılar ama kızın biri eşime hem iş yerinde sohbet etmeye çalışıyordu hemde özelden yazıyordu sonradan niyetini anladık o zaman cevabını verdik gidiş o gidiş bı daha ne yazdı ne sohbet etti, onun için direk engele atsın derim ne varsa grupta yazsın
+3 oy
önce (1,319 puan) tarafından
Valla geri kafalilik gelebilir ama kimse eşime özelden yazamaz hele de iş grubu varsa. Bende olsam kavga ederdim heralde.
Ohooo biz baya kötü yolun yolcusuyuz o zaman. Ben gayet Türke de İtalyana da Lüksemburgluya da özelden yazıyorum. Eşleri benimle kavga etmiyor hiç. Aksine çok severler. Hele biri bir kavga etmeye kalksın.
önce (51,357 puan) tarafından
senin çevren is ortamınla o bir olmaz bende bugün eski is yerinden bir abiyi arayip dedikodu yaptim ☺️ bu kizda bir iyi niyet hissetmedim ben niyeyse su uygulamada rahat takilanlardan olmama ragmen büyük kavga etmezdim ama kiza da gicik olurdum takipte kalirdim
önce (1,319 puan) tarafından
Çalıştığım yerde iki kişinin evliliği sırf bu yüzden bitmişti. Kardeşim, bacım konuşmaları aldatmayla son buldu. Kimin zihniyetinin ne olduğu belli değil.
Aldatma olmaz demiyorum. Olursa da nasıl sonuçlanır yukarıda yazdım. Bunun bilincinde olan her kadın da eşine daha en başında hizasını bildirir.
+3 oy
önce (2,454 puan) tarafından

Kıza cevap yazıyorsun eşinmis gibi, eşinle de mesaj geldi diye tartışıyorsun değişik 

Eşime cevap verme bı daha da görmek istemiyorum böyle bişey der kapatırdım konuyu 
önce (1,126 puan) tarafından
Evet yani rahatsız olduysan ne diye cevap yazarsın ki
önce (2,454 puan) tarafından
Aynen bana cevap verdi fırsatı doğuyor kıza hâlbuki adamın suçu yok
+3 oy
önce (13,063 puan) tarafından
Geniş olduğumu öğrendim elhamdülillah:) 
+1 oy
önce (79 puan) tarafından
Gruptan değilde özelden yazması kafa karıştırıcı arastirirdim ve gozum üzerinde olurdu
önce (936 puan) tarafından
Neymiş ondan küçükmüş. Her şeyi büyütüyormuşum.
önce (79 puan) tarafından
Şimdi küçük büyüğe abiye kardeşe akrabaya bakilmiyor smdi insanlara maalesef güven olmuyor dikkat etmek lazm
+1 oy
önce (1,712 puan) tarafından
Başıma gelseydi ne yapardım bilmiyorum büyük konuşmiyim
önce (936 puan) tarafından
Merak ettim acaba tepki vermem mi tuhaf
Kesinlikle tuhaf değil bence,başka yorum yapmicam çünkü seni gaza getirebilir:)boşver eşinin suçu yok zaten.
+1 oy
önce (4,672 puan) tarafından
Ya anlamıyorum böylelerine evli erkekler daha cazip geliyor gidin o kadar bekar erkek var çok meraklısınız onlarla konuşun tanışın evli erkekleri de bir rahat bırakın ama erkeklerde de çok suç var yüz veriyorlar yüz vermezse hiçbir kadın mesaj atmaz özelden grup varmış gruptan yazsın ne diyor özelden yazıyor engelle gitsin
önce (86 puan) tarafından
İnan kadınlar daha bozuk
+1 oy
önce (3,252 puan) tarafından
Dikkatli ol derim esine de pek belli etme gozlem altinda tur bakalim ama haklisin 
+1 oy
önce (456 puan) tarafından

Kimdir nedir diye sorarım durumu anlarım sonrasında aklıma yatmazsa kızın numarasını alırım benzeri durumda kıza kendimden mesaj atardım 

+1 oy
önce (2,329 puan) tarafından
Temiz niyetle atmadığı belli, özelden yazarak kendisini belli etmek istemiş. Allah işte böyle kaş.ar kadınlardan evlileri korusun. Millette terbiye, namus, ahlâk,karakter kalmadı 
+1 oy
Ah şöyle özelden yazdığım bir erkek iş arkadaşımın eşi bana da sataşsa da görse gününü. Desem ki ona sen kocanı ne sanıyorsun. Dünyada tüm erkekler bitti tek senin herif kaldı onun yanından dişi kertenkele geçse asılmış mı sayılır. 

Ona derdim ki sen kendini sen sanıyorsun? Yargı makamı mı? Kocasını seven kadın mı? Ha yoksa Edebiyat 6-A'dan Seven Kıskanır mı? 

Ona derdim ki sen beni ne sanıyorsun. Herkes senin gibi aklından 7/24 s.eks ya da uygunsuz ilişki geçirmiyor. Sen olmasan zerre aklımdan geçmezdi kocanın erkek olduğu, evli olduğu ama sen illa göze sokacağım diye uğraşıyorsun.

Arkadaşlar, kıskanın sevin ama haddinizi aşmayın. Dozunuzu bilin. Kıskançlık arttıkça özgüven düşer bu grafik hep böyledir. Kocanız Kıvanç Tatlıtuğ da değil Mert Yazıcıoğlu da. Biraz güvenmeyi öğrenin.

Sevmek kıskanmak değildir, güvenmektir. 
Tüm yoldan çıkan erkekler
Evini yuvasını yıkan erkeklerde pret pid değil ya hani
Erkeğin ahlâkı bozuksa kıskanıp sıkınca mı düzelir?
Hiçbir zaman şaşmadı bu kıskanan kişide yetersizlik sendromu vardır. Kıskanan kişide özgüven azdır.
Bence kadınlara değil de biraz erkeklere bakmak lazım
Bazi erkekler o kadar aciz o kadar zavallilar ki gözünün önünde tertemiz içme suyu dururken, giderden gelen pis suyu tercih ediyorlar

Ben kocaman kadının bile eşime asildigini kendi kulaklarimla duydum

Hadi onu geçtim eski eşim tip yok bisey yok
Eski konuştuğun kiz bir sürü mesaj atmıştı ölüyorum biliyorum sensiz yapamıyorum diye

O yüzden bence ne her kadın için aynı şeyler söylenir ne de her erkek için aynı şeyler söylenir
Erkek iyi düzgün demiyorum ben. Eşim işi gereği bir dönem Ukrayna'ya çok gitti geldi. Her gidişte aynı sa*lak geyikler dönüyordu arkadaşlar arasında. (Eşim asla böyle seviyesiz sohbetler etmez) Ben de kendilerine şunu diyordum;
Ben eşimi seviyorum. Ona güveniyorum. Buna rağmen bir hata yaparsa bana bir şey olmaz. Olamaz. Kendisine çok şey olur ama. Benden olur, oğlundan olur, gül gibi yuvasından olur. Ailem yüzüne bakmaz, kendi ailesi yüzüne bakmaz hele abileri hayattan bezdirir. İş yerinde eşini aldatan o sapık erkek olur. Tüm Malatya'da (Malatyalı eşim) karısını aldatan soyu kuruyasıca olur. Oğlunun gözünde annesine ve ailesine ihanet eden dünyanın en kötü rol modeli olur. Olur da olur.
Peki ben? Alırım başımı giderim efeler gibi hey :) Elbette her erkek ve kadın için aldatılma ihtimali var. Ama aldatılana hiçbir şey olmaz. Hâl böyleyken aldatan aldatsın. Aldatılan özgüven tazeler.
+1 oy
önce (142 puan) tarafından
Yan yanayken de diyebilir hayırlı olsun diye basit Bi mesaj olsa da yüz bulan devam ediyo bu devirde eksik olsun ne münasebet ya. Bende sakin kalamıyorum böyle seylere kocalarınızı eve baglayın diyenlerdeki genişliği de anlamıyorum. Ben calısırken ustalarım ile aramdaki muhabbete çok dikkat ederdim. Evliler de orda birbirine yürüyordu Ah karılarının kocalarının da haberi yok  calısıyo sanıyolar bunlar burda napıyo diyodum simdi millet hep geniş anam. Basit bişeyden neler oluyo hey yavrum hey biz yapsak delirir kendileri 
+1 oy
önce (13,569 puan) tarafından
Sen niye eşinle tartışıyorsun ki 
+1 oy
önce (2,592 puan) tarafından
Atamaz, özel bir konusu olamaz çünkü. Eğer yazarsa kadına kızmam demek ki kocam mesaj atma cesareti vermiş diye düşünüp oyarım kocamı
+1 oy
önce (86 puan) tarafından
Sense benim gibi çok kıskançsın sanırım belli kız samimi olmaya çalışıyor keşke şey yazsaydın iş haricinde yazmasanız sevinirim diye olsun biterdi
+1 oy
önce (17,968 puan) tarafından
Yani rahatsız olsam bile eşimle tartışmam boş yere kızın ona ilgisi olduğunu düşünür kıza alıcı gözle bakar kendini de bir halt zanneder gerek yok :)
+1 oy
önce (1,652 puan) tarafından
Niye cevap veriyor ki ya olumlu yada olumsuz her cevap bir yüz verme yol açmadır ikinci yazmaya cesaret olur 
+1 oy
Bende satış sektöründe çalıştım erkek iş arkadaşlarım da hep yazardı, iş yerlerinde bence normal bir durum, böyle kiskanarak kpcanizin kendini nimetten saymasina vesile okuyorsunuz. Adam telefonunu saklamiyosa her yerde ben kimden ne geldiğini goruyosam wanda nara ile bile konuşabilir. İş adamda biter
Wanda nara ne ayak kız gerçekten konudan bağımsız:D sevgilisinden ayrıldı kocasının fotoğraflarını geri yükledi;0
Ahahah icardiye de mustehak :D o da kendi arkadasinin karısıyla evlendi :D beklediğini alamayınca geri dönmek istiyor kürkçü dükkanına. Birde icardinin yeni sevgilisi var ya :D kıskandı herhalde

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 639 göst.
6 gün önce Aile & Aşk kategorisinde anne34 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 327 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 857 göst.