+1 oy
694 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
İhanete uğrayıp affeden varmı gerçekten çaresizlik ne kadar götürür insanı ben kendime gelemiyorum artık  ne için affettiniz pişmanlık yeterlimiydi 

25 Cevaplar

0 oy
(474 puan) tarafından
Ben tek affetmicem şey ihanettir yapan yine yapar yine aldatır utanmaz sende affetme 
(2 puan) tarafından
Başına gelmeden bilemezsin belki hayat seni ne hallere koyar affetmek zorunda kalirsin
-Reklam-
0 oy
(3,374 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canim gercekten bi kadın icin en en en zor durum Allah eşine hidayet nasip etsin sanada dayanma gücü 
(2 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(1,810 puan) tarafından
Affetmem demek kolay cnm birkez yapan bidaha yapar lafına da cok takilmiyorum .

Arkadaşımın başına gelmeden önce asla kabul etmem bosarim derdi başına geldi çok zor süreçlerden geçti şimdi ise nedense güveniyorum diyo çünkü adam çok degismis
0 oy
(4,221 puan) tarafından
Eşini değil kendini affetmelisin 

Onu merkeze koyup kendini yok sayıp geçirdiğin yıllara

Verdiğin kararların olumsuz sonuçlarının bedenine ve ruhuna verdiği acılara

Bu çaresizlik sebebinin kocan olmadığını anlamalısın zamanında kendine yatırım yapmamış olmana..

Yaptiginntum fedakarlıkların ruhuna yani sana verdiği cezaları herseyi affetmelisin.

Affetmek karşı taraf için değil kişi kendini sorgular ve kendini affeder işte o zaman ancak yoluna devam edebilir.

Sen kocanı değil kendini affedemediğin için bu haldesin unutma..
(2 puan) tarafından
Evet aslında tam olarak bu ve onunlayken kendime saygısızlık yaptığımı düşünüyorum
(4,221 puan) tarafından
Zaten sorunda burasi, gece herkes yatinca otur geçmişten itibaren kendinden ödün verdiğin ama içine dert olanları bir değerlendir hepsi tekrar su yüzüne çıkar en baştan çökeceksin onu baştan söyleyeyim kimle geçmişte ne sorunun varsa kendi kendine yaptığın yada başkalarına bilmiyorum bütün defterleri kapat bilerek kendine yaptığın şeyler için adım adım özür dile kendinden cevap veremediklerin yada cozmediklerin için, anlamak adına Kolaylık iste ( yalnız anlaman için benzer olaylar tekrar önüne gelebilir haberin olsun bazen deriz ya niye hep beni buluyor ,aslında cevap geliyor da yine anlamıyor oluşumuzdan rabbimden kolaylıkla ve güzellikle olmasını dile ) hayat cevapları versin sana bak nasıl bir hafifleme gelecek sana.Buna ciddi anlamda içsel muhasebe deniyor.Korkma bak hissettiğin tüm çaresizlik gidecek.O evde kalmak zorunda olsan bile hafaifleyeceksin.
0 oy
(9,639 puan) tarafından
Rabbim kimseyi çaresizlikle sınamasın imtihanınızı kolay eylesin inşallah
(2 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 198 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylulannesi. (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
0 oy