+4 oy
120 göst.
önce Diğer kategorisinde (592 puan) tarafından
Bestlac damla kullanan var mı gerçekten işe yarıyor mu 

8 Cevaplar

+4 oy
önce (2,220 puan) tarafından
Kullandım evet işe yarıyor ama damlaya o kadar para vermektense düzenli beslenip sütümün artması için herşey yedim maşallah 16 aylık sütüm var. Meyvesi sebzesi tatlısı kuruyrmişi düzenli yersen sütun çoğalır kısır bulgur pilavı yersende
önce (592 puan) tarafından
Maalesef yiyorum hepsini düzenli olarak ama bir işe yaramıyor:(
önce (2,220 puan) tarafından
O zaman deneyebilirsin denemekten zarar gelmez.
önce (88 puan) tarafından
Fiyatı ne kadar ki acaba
-Reklam-
+4 oy
önce (1,350 puan) tarafından
2yıl önce kullandım işe yaramadı bende canım maalesef :(
Bende denemek istiyorum ya:(
önce (1,350 puan) tarafından
Dene canım herkesin vücudu farklı bende o zaman ne bulsam denedim olmadı maalesef 4 ayda mamaya başladım.

1 Cennet hurması içine ceviz tahin karıştır ye canım bana biraz etki etmişti
Sebzeni meyveni ye en önemlisi su bol bol  ve uyuma imkanın varsa ayakta durma işler beklesin biraz çünkü uyku feci etkiliyor
+2 oy
önce (1,556 puan) tarafından
Bestlak damla 3 yil once kisa sure kullandim tam fikrim yok ama. E bebekteki malt icecek faydasi var
Teşekkür ederim ❤️
+2 oy
önce (7,812 puan) tarafından

Bende kullandım doğumdan sonra fayda etti . Sonra bıraktım 

Sagol kraliçem bende denicem ❤️
+1 oy
önce (2,015 puan) tarafından
İşe yarıyor ama  braktigin anda gene gidiyor sut
Benim bı ay gidiyordu
Valla bi kutu mama 2 hafta gidiyor mama almaktan daha mantıklı hemde anne sütü vermek istiyorum gelişimi açısından
Bildiginiz başka etkili şeyler varsa açığım :)
Valla canım benim sütüm tamamen stres üzüntü yapitigimda gidiyordu rahat olduğum zamanlarda çok oluyordu bide bol su iç bulgur pilavı ise yariyordu dene

Rabbim cogaltsin inşallah stres yapma
Valla 3 gündür domatesli sade yogurtlu buşgur pilavı yiyorum daha faydasını göremedim
0 oy
önce (3,478 puan) tarafından
Zerre etkisini gormedim valla 

3 at kullandim
Bende bulgur ye ot böcük ye dediler yemedigim içmedigim çay kalmadı bi de omu deneyeyim diyorum da
önce (3,478 puan) tarafından
Ben neler denemedim
Bence birazda piskolojik emin ol
Doktorum iyice dinlen uyu stres yapma dedi
Tabi o da pek mümkün olmadı
Bi de benim kiz uclukla alıyordu sonradan emmedi sütüm iyice azaldı

İlk kızım 2 yaşına yakın emdi iyidi
0 oy
önce (11,932 puan) tarafından
Ben kullandım ve büyük etkisini gördüm.hele ki ilk gece.aman Allah'ım goguslerimin ağrısı ile uyandım dokumsam fiskiracakti.
Ya çok heyecanlandım hemen almak istedim şuan
Her vücut tabi ki farklıdır ama bende çok işe yaradı.hatta bir müddet sonra bıraktım.aylqr sonra çok sıkıntılı bir dönem geçirdim ve sütüm çekildi.bu damla ile bir de çaya başladım hemen gerisi geriye geldi sütüm.masallah maşallah ben 3.5 yaşına kadar da emzirdim
Ya dua edin lütfenn şuan 20 günlük bebemi doyuracak kadar bile yok diger çocuklarımda da hiç yoktu hep mama içtiler İnşaallah bende işe yarar ne çayı içtiniz peki extra
Hiç korkmaaaa olacak.kendini öncelikle strese sokmamalisin.bunu unutma.benimde ilk çocuğumda yoktu.mama verdim.ikincide 3.5 yaşına kadar emzirdim hiç bir doğum bir degil güzelim benim
Çok teşekkür ederim ❤️ inşallah bende öyle olurum hep stres yapıyordum dogumdan önce sütüm olmazsa naparım diye bunda çok kasmadım nasıl olsa yine olmaz mamayla büyütürüm diye allahtan digerlerine göre var yani yok diyemem ama doymuyor pek extra 25 30 ml de mama veriyorum
Hiç korkma.bende ilk ay mama verdim senin gibi destek amaçlı sonra bir daha vermedim :) seninde öyle olacak emin ol.stres yapma.haa olmazsa da sonu değil ya.hangimizin çocuğu mama icti de problemli oldu ? Hiç kimsenin.eskidendi o.mamalr kalitesiz olduğu zamanlar.hem bakmsenin bebeğin o en önemli olan sütü de almış.
0 oy
önce (72 puan) tarafından
Ben kullandım işe yarıyor ilk doğum yaptığım da 4 gün filan sütüm hiç gelmedi hasta neden önerdiler aldım işe yaradı bebeğim 4 aylık yeni bıraktım sayılır damlayı 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 479 göst.
0 oy
6 cevap 162 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Nalan0718 (12 puan) tarafından soruldu

409,469 soru

12,307,722 cevap

38,615 kullanıcı