0 oy
442 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,501 puan) tarafından

Yeni okudum haberlerde, 2025 Aile Yılı olarak tanımlanmış. Doğuma teşvik için çeşitli destek paketleri açıklanmış. Annenin kapitalist düzendeki yeriyle ilgili günlerce gecelerce konuşur acımam herkesi de ağlatırım ama konuşmayacağım :D Paket şöyle;

"Yeni doğacak ilk çocuk için verdiğimiz tek seferlik doğum yardımını 5 bin TL ye yükseltiyoruz. İkinci çocuk için her ay 1500 TL. Üçüncü ve sonraki çocuklar için her ay 5 bin TL olacak şekilde çocuk yardımlarını devreye alıyoruz."

Siz ne düşünüyorsunuz?

26 Cevaplar

0 oy
önce (82 puan) tarafından
Para için çocuk yapmam bu rakam aylık gelir ihtiyacı değil mi çocuğa yetermi bir baza olmuş 18 milyar bir beşik 10 bin eee gani diger ihtiyaçları 
-Reklam-
0 oy
önce (352 puan) tarafından
Ne demek aylık ya biz şimdi bedava mı doğduk bizi bir kere 300 bir kere 400 bir kere 600 TL verdiler Şimdi ilk sefer 1500 TL sonra aylık 5000 TL Ay yoksa Ben sinirden yanlış mı okudum ya
önce (2,501 puan) tarafından
Doğru okudun :(
önce (352 puan) tarafından
Bizim kıymetimizi bilen olmadı yani
0 oy
önce (972 puan) tarafından
ben anlamadım şimdi 2. doğum - 3. çocuk olunca tek seferlik kaç bin verecekmiş
bir şarkı var bilir misin? şehirlere bombalar yağardı her gece biz durmadan .... aklıma o geldi...
ben milletine takılmıyorum. çok nezih suriyeli tanıdıklarım da oldu. ama bazılarının milletinden bağımsız, düşünmeden üremesine ben de gıcık oluyorum. çocuklara yazık
Bilmem mi, bombalar yağarken sevişmek de bir yerde kabul edilir ama korunmamak nooo :D Ben hiç iyisine denk gelmedim maalesef...
Bu arada senin bebişkon nasıl, 3. yoldaydı değil mi
ahahhahah ay hiç güleceğim yoktu yaa :) benim sınıf arkadaşım vardı kocası doktormuş suriyede türkiyeye gelince kaçak klinikte çalışmaya başlamış ;) iki kızları vardı onları da kaçak anaokuluna vermişler. arkadaşım da benimle üni okuyordu o dönem işte. çok iyi kızdı..
bebişten de haber yok daha inşallah hala ordadır. 8 hafta oldu. yarın gideceğim kontrole
Oradadır tabii, sağlıkla gelsin inşallah. İlgiyle takip ediyorum seni de, aklımda 2+1 çocuk ve Moana analisti olarak kaldın :D
yaa ahahah ev gibi oluyor öyle deyince de herkes öyle demeye başladı :) 2+1 diye...
0 oy
önce (51,545 puan) tarafından
suriyeliler alir durur iste bana bir cocuk yetiyor çok şükür 
Kuruşunu da helal etmiyorum Suriyelilere.
0 oy
önce (4,193 puan) tarafından

Tuzağa düşecekler vardır yaparlar 5 bin için üçüncü çocuğu :D 

Mesela Suriyeliler?
önce (4,193 puan) tarafından
Onlar hep ürüyor zaten bir onlar bir sosyal medya fenomenleri:D
0 oy
önce (844 puan) tarafından
bu para boş ne geliri olacak .

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 448 göst.
0 oy
14 cevap 408 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,097 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 692 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 164 göst.

409,511 soru

12,308,907 cevap

38,644 kullanıcı

Kategoriler

...