0 oy
187 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (349 puan) tarafından
Kızım 32 aylık su an 3 yaşına girecek ama halen konuşmuyor anne baba dede nene hala Abu Ali el diyo başka bir kelimesi yok çocuk doktoruna götürdüm piskologa götür dedi oraya görüştüm baktı etti konuştu çocuk psikiyatrisi yönlendirdi orda 2 tane doktor muayene etti inceledi dikkati çok güzel istediğini anlatıyor algısı çok güzel dedi kulak Burun Boğaz a götürün dedi orda da kaç tane testten geçti çok şükür hiç bir şeyi çıkmadı kreşe verin dedi benim 4 aylık bebeğim var ve kreş buraya çok uzak özel eğitim yerleri varmış orası dahada uzak sürekli konuşuyor um dilime otursun diye ver kızım al kızım söyle böyle konuşuyor um konuşmuyor konusmadikca sinirleniyor kardeşine zarar veriyor istediği şeyi anlayamıyor lütfen kızıma dua eder misiniz  kızımın adı Kübra 

Eden herkese çok teşekkür ederim şimdiden Allah bin kere razı olsun 

"Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli"

MEALİ:

"Ey rabbim.

Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır.

Dilimde bulunan

düğümü çöz de, anlasınlar beni"

14 Cevaplar

+1 oy
önce (36 puan) tarafından
DHA küçük eltimin kızı aynı böyleydi hatta 1 hafta sonra 3 yaşına girecek doktora götürdü hicbisey çıkmadı canım anneye bağlı biraz sürekli konuş şarkı dinlet masal anlat çocuk şarkıları şöyle ona ona söyler sürekli öğün icinde ol ve ona belli etme  yani baskı yaomaeltim böyle yapa yapa çözdü kızının dilini 
-Reklam-
0 oy
önce (51,545 puan) tarafından
konuşur kullandigi kelimeler var çözülür dili 

okul nasil uzak mi oda aliyor sanırım 4 yas devlette
önce (349 puan) tarafından
3 yaş alan yer var uzakta araba ile 15 20 dk eşimde yanımda yok şu an yürüyerek götürme mesafesinde olsa götürürüm her gün de
sen kendin konus vakti zamani gelince birdenn çözülür dili konus diye baski yaptıkça daha cok kasar çocuk kendini rahat birak biraz
Yoo baskı yapmıyor um öyle anlat banna kızım diyorum ne istiyor sun adı ne onu. Vereyim mi almak mı istiyorsun falan
konuşur zamanla
0 oy
önce (2,462 puan) tarafından
Her şey düzelir inşallah ya bak şükür bazı kelimeleri var gerisi de gelir Allah'ın izniyle 
İnşallah çok istiyorum söyledi bülbül gibi konuşsun sürekli kendi kendine zarar veriyor konusmadikca ağlıyor sürekli inşallah bı açılsa dili
0 oy
önce (5,116 puan) tarafından
1 yıldır dil ve konuşma terapisine götürüyorum psikologla beraber ihmal etmeyin bu duayıda günde 21 kere okuyup 7 Fatiha okuyup suyuna içiriyorum rabbim tüm şifa bekleyen herkese şifa versin 
Hiç gelişme varmı peki konuşmasında ilerleme falan
Bizimkinin kelime haznesi 7 yaş bizde takılma var ben ondan ötürü götürüyorum biz konuşmasını basitleştirmeye çalışıyoruz
İnşallah düzelir canım dua ediyorum bol bol
0 oy
önce (483 puan) tarafından
Değişir o konuşur bazı cocuklar cok gec konusur sonrada sussun diye gözünün icine bakarsin endise etme hic saglicakla büyüsün bülbül gibi şakısın insallah 
Amin canım amin inşallah rabbim şifa versin inşallah
önce (483 puan) tarafından
Bi arkadasimin oglu 3bucuk yaşında ve tek kelime daha cikmiyor agzindan herşeyi bağırarak isaretlerle anlatıyor. Doktor bi anormallik gorememis. Sosyallestirin demis biyerlere götürmeye basladilar bakalim. Ama bencede destek sart
Bizede arkadaş çevresi olsun dedi dışarı çıkartıyor um sürekli top oynasın etsin diye inşallah oda konuşur çok kötü bir durum
0 oy
önce (969 puan) tarafından

İnşallah tez zamanda konuşur canım 

Canım benim eski görümceninde oğlu 4 yaşına kadar konuşamıyordu bunlar bi tavuk alıp bi türbeye gittiler dua falan  edip namaz kıldılar o tavuğu da orda durumu olmayan birine verip geldiler sonra da oğlan bi konuştu susturamadılar şimdi çocuk çok zeki şehir birincisi bile oldu
Nerde o türbe
Gerçekten mi yaa konusmazsa deniycem yaa gerçekten artık ne yapacağımı bilmiyorum teşekkür ederim canım çok sağol
Canım kırıkkale bu türbe buralarda ( ocakta derler yaşlılar) belki her şehirde vardiır bilmiyorum ama bende kızımı yazın götürcem allah nasip ederse kızım daha 1 buçuk yaşında
İnşallah sifa bulurlar yaa çok istiyorum konuşmasını
Gerçekten mi Kırıkkale’de mi çok sevindim tam bana isim verir misin bende kalecikliyim Ankara’da oturuyorum ama
Canım pazarcık köyü ve çullu köyünde var oraya gittiğinde zaten kimlere sorsan söylerler sana
2 tane ayrı mı
Evet canım ama pazarcık köyündeki ne gidebilirsiniz
Canım ne ocağı olarak geçiyor tam olarak ne için geliyorlar
Seyid şeyh Mustafa ve ballı baba türbelerinden mi bahsediyorsun canım
Dediğim yer seyid şeyh türbesi
Ballı baba türbeside ayrı var ona ben küçükken annem götürmüstü kardeşim konuşmuyor diye gitmiştik
Canım bana tam isim verebilir misin sana zahmet yarın gideyim
Allah razı olsun canım
Canım inşallah şifa bulursun bende yazın gıtcem ballı baba türbesi zaten eşimin köyüne giderken yolun üzerinde niyetimi bozmayıp kızıma gideceğim
Peki ne ocağı olarak geçiyor canım genelde ne için geliyorlar
0 oy
önce (18 puan) tarafından
Allah kübra'nın bu sıkıntısını tez zamanda gidersin ona af afiyet versin ekrandan uzak mı büyüyor ekran da çok etkiliyor konuşmalarını 
0 oy
önce (1,911 puan) tarafından
Benim oglumda 4 yaşında yakin konustu okul cok etkili oldu bizde kesinlikle krese gitmeli
0 oy
önce (1,252 puan) tarafından
Benım oglım 34aylık aynı konuşmuyor ıkılı cumlesı yok hep tek kelıme kullanıyor  doktor normal dedi
0 oy
önce (952 puan) tarafından
Rabbim Kübraya tez zamanda şifa versin dili açılsın konuşsun inşallah
0 oy
önce (36 puan) tarafından
Bazı çocuklar geç konuşur bu bir sıkıntı olduğu için değil ki kardeşi biraz büyüdüğünde ondan sonra gör hiç susmaz canını sıkma arkadaşları olsun onlarla açılır diye önermiş gerçekten de işe yarıyor 
0 oy
önce (1,299 puan) tarafından
Allah şifalar versin, dilindeki düğümü çözsün şakır şakır konuşsun  Kübracık❤️ 
0 oy
önce (787 puan) tarafından
Allahım şifa versin inşAllah canım Kübra konuşur Amin :)) 
0 oy
önce (351 puan) tarafından
Umtsuz olma kuzum bu da bı imtihandir belki meyvesi geç gelir ama mutlaka gelir yazdığın duayı okudum inşallah Rabbim hüznünü gidersin hiç ummadığın anda muradını nasib eder belki eski devirde olsa kork derdim ama şimdi tıp ileri boyutta illaki çaresi tedavisi vardır Rabbim yollarinizi açsın anne olark yüreğin kordur şimdi anlıyorum Rabbim yüreğindeki koru söndürsün hayırla sevinçle en güzel çözümlerle sevinçle sonuçlandırsin 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 678 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Muzeyyen14 (29 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,089 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yusuf & Zehra & Emir (6,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 308 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Annelik cennettir (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
5 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmatuncer (68 puan) tarafından soruldu

409,438 soru

12,305,720 cevap

38,566 kullanıcı

Kategoriler

...