0 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (906 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kekejdjdjddjdjdjdjdjxjxmcmcmcmccmckdldlsşsşsşcç ç övşvlvlvlvlvvlvövövövövögög

3 Cevaplar

0 oy
(27 puan) tarafından
Canım takati kalmıyor ugraşası gelmiyor kavgayla gürültüyle insanın bi zamandan sonra bizde büyük kavgalar ederdik şimdi inan birbirimizle ugraşmak bile bizi üşendiriyor :d
(906 puan) tarafından
Ay tam tersi oldu eşim sakin ben sinirliyim bu aralar ama ne dersem diyim asla ciddi karşılık vermiyor akşam çocukların birini sen birini ben uyutalım dedim geldi biraz uyutmaya çalıştı sonra uyumuyor bu diyip balkona çıktı kızdım baya hiç bi işe yardım etme zaten falan diye gelip şaka yaptı ben somurttukçs daha çok şaka yaptı her şeye böyle yapıyor ama artık bazen tahammül edemiyorum iki çocuk çok yoruluyorum belki onun farkında olduğu için bölgedir diye de düşünüyorum :)
(27 puan) tarafından
Ay erkeklerde yardımın z si yok eşime diyorumki en azından yedigin tabagı kaldır hep tamam diyor gece yine yemis tabagı oldugu gibi bırakmıs cekirdek citlet cat cat cat bırakır ay gene sinirlerim tepeme cıktı bosver sinirlenmedigi daha iyi birde omun car car sesini cekme :d
-Reklam-
0 oy
(5,215 puan) tarafından

Dertli gibi çek pampaaaaa:D

(906 puan) tarafından
Anlamadım desem :)
(5,215 puan) tarafından
Kız çok şükür halletmişsiniz onu diyorum erkekler belli bir süreden sonra tabularını yıkıp orta yolu buluyorlar eşinde öyle olmuş kıymetini anlamış diyorum
(906 puan) tarafından
Ha anladım canım şimdi ya önceden çok sert bi insandı benim dediğim olacak tarzda bi insandı gezmemizi yiyip içmemizi eksik etmezdi ama iyilik yaptığı kadar da kötülük yapardı yani lohusalığımds özellikle neler neler yaptı neler duydum hala aklımdan çıkmaz hepsi tamam ama o zaman benim çok desteğe ihtiyaçım vardı ve eşimden bekliyordum eşimde destek yerine köstek oluyordu geçen dedim hatta lohusayken yaptıklarını bende o zaman yeni düzene girmiştim ilk defa böyle bi durum gelmiş başımıza bende afalladım o dönem dedi
0 oy
(311 puan) tarafından
Keşke böyle dertlerim olsa keşke eşimde böyle bana kıyamasa 
(906 puan) tarafından
Dert demedim canım çok şükür dertli günlerim bitti inan bende çok çektim geçen seneye kadar hele lohusalıkts herkes el bebek gül bebekken ben bir sürü laf duydum küs kaldım zehir gibi geçti o günlerim ama bir senedir rahatım şükür dediği şey aklıma takıldı sadece uğraşmak istemediği bıktığı için mi yoksa kıyamadığı için mi diye aklıma düştü
(311 puan) tarafından
Sana kıyamıyorum demesi bile yeterli yüzüne bakınca diyor ben neler çektim bacım roman olur yazsam bende beklıyorum cicek bahçeleri sükür diceğim günleri

İlgili bir soru bulunamadı

411,224 soru

12,378,250 cevap

42,991 kullanıcı

Kategoriler

...