0 oy
87 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (525 puan) tarafından
kizlar vajina mantari olmuşum acayip kaşıntım var buradan cok kez okumuştum parol hapiyla karisim yapanlari onu nasil yapicam

8 Cevaplar

+1 oy
önce (8,370 puan) tarafından
İlk defa senden duyuyorum valla yapma bence öyle bişey
-Reklam-
0 oy
önce (51,567 puan) tarafından
doktora gidip krem yazdir travazol onun ilacı saglik ocagi da yaziyor
önce (525 puan) tarafından
tamam canim sagol
0 oy
önce (2,826 puan) tarafından
Parolla hic duymadim ama sirkeyle siliyorum ben sabah aksam iyi geliyor 
önce (856 puan) tarafından
neeeeeeeee :(( vajinanin dokusunu ph degerini tamamen mahvetmissin mantarin icin bunun hic bir faydasi olmadigi gibi baska sorunlara da davetiye cikarmissin lutfen bunu kimseye onerme :(
Pardon mantar icin degil.ben enfeksiyon icin kullaniyorum, kucukligumden beri annemin yaptığını uygiluyorum bugine kadar hicbir zararini gormedim, aksine ilaclarin haftalardir geciremedigoni bikac gune halletti hep. Ph konusunda haklisin ama kesinlikle zararini görmedim
canim sen gormemis olabilirsin HENÜZ ama baskasina onerme cok yanlis ve zararli
Dogal tedavilerin hastasiyim kusira bakma :) cidden hakli olabilirsin, flora yapısına zarar verebilor ama surekli kullanimda. 5 yasinda ki kizimin genital bolgesi kipkirmiziydi kasintidan mahvoldu, 1 sabah, 1 aksam sildim organik sirkeyle, eser kalmadi cok sukur. Kendime veya cocuguma uygulamasam, vebali goze alamam. Ben fikrimi verdim, seninkine de saygim var :)
+1
canimsin :)
0 oy
önce (13,206 puan) tarafından
Kız o ağrı kesici ne mana? Travazol kullanman lazım gynolomexin kullan geçer
0 oy
önce (10,257 puan) tarafından

Senin burda çok kez okudum dediğin şeyi, benim bir kere bile okumamış olmam:angel:

Yapma öyle şeyler, doktora gitsen ilaç yazar zaten

0 oy
önce (737 puan) tarafından
Burdan kim yapmış ki? Hiç görmedim öyle bir şey? Zaten çok mantıksız. Daha kötü olursunuz. 
0 oy
LUTFEN GENITAL BOLGENIZE SU VE ICERIGI TEMIZ INTIM JEL.DISINDA (COK ZORDA KALIRSANIZ ) BICBIR SEY KULLANMAYIN EGER ENFEKSIYON MANTAR VS VARSA DOKTOR ZATEN UYGUN ILACLARI RECETE EDECEKTIR KULAKTAN DOLMA TEDAVI TEDAVI DEGILDIR BU GECICI RAHATLAMA SAGLASA DA KALICI BASKA HASARLAR VEREBILIR DUZELTEMEZSINIZ LUTFEN YAPMAYIN !!!
0 oy
önce (3,407 puan) tarafından
Burada çok kez okuman ve kimsenin bilmemesi de tuhafmış. 

Bence bu tarz şeylere başvurma. Tıp gelişmiş her şeyin çaresi var Kendi kendine neden karışım yapıyorsun ki eczanelerde ilaç mı yok. Kadın dediğin açık yara gibi bir şeydir. Bilmediğin şeyleri uygulama ileride daha kötü hastalıkların olur Allah korusun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 58 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 159 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Krk_68-! (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 334 göst.

409,792 soru

12,320,131 cevap

38,937 kullanıcı

Kategoriler