0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (218 puan) tarafından
Kızlar 16 sında adet olmam gerekıyordu olmadım hâlâ grıpım pazar günü çok kötüydüm acıle gıttık kan verdım negatıf iğne yapacaktı Dr dedımkı bi hafta gecıkıyo o sekılde pozıtıf çıkıyo benım gebelıklerım dedım Dr olsa cıkardj kanda deyıp iğne yaptırdı hap felan vardı şuan kullanıyorum ama adet olmadım hâlâ gebelık varsa nolcak yaaa napmam lazım nolur bır akıl verın  ilk kez böyle gecıkıyoo geç döllenme oluyır bütün gebelıklerımde napmalıyım yaaa

4 Cevaplar

0 oy
(10,834 puan) tarafından
Bi hafta ilaçlarını kullanma 2 gün arayla sağlıkocağına git betana boktur varsa çıkar 
(218 puan) tarafından
Ama 1 gün kullandım varsa zararı olmamıştır demı
(10,834 puan) tarafından
Yani eğer geç döllenmeyse olmaz inşaallah
(218 puan) tarafından
Dün kullandım bırde pazar aksamı ara vercem bı kaç gün olana kadar beklicem bakalım
(10,834 puan) tarafından
RABBİM gönlüne göre versin canım ben cuma günü düşük yaptım çokta ağrılarım var bana dua edermisin şimdi sağlıkocağına gidip betama baktırıcam
(218 puan) tarafından
+1
Rabbim dayanma gücü versın canım o acıyı biliyorum Rabbim sabır versin agrılarını dindirsın inşallah canım:(
-Reklam-
0 oy
(276 puan) tarafından
 Kaç gün oldu günün geçeli 
(218 puan) tarafından
16 sında olmam lazımdı cnm bugün 6. Günüm  kanda 4. Gunumdu
(218 puan) tarafından
Bundan oncekınde 1 hafta geçince pozitif çıkmaya baslamıstı ondan şüphe duyuyorum eğer geç döllenme olmuştu bebek zarar gormemıstır demı ıcmıcem bugün hap filan
(276 puan) tarafından
Kolay kolay zarar gormez eğer varsa ilk gebeligimde hamile olduğumu bilmeden bı kutu antibiyotik içmiştim elhamdülillah şimdi 9 yaşına girecek :)
(218 puan) tarafından
Of off umarım rabbım
(276 puan) tarafından
Korunuyormuydunuz
(218 puan) tarafından
Hayır canm
0 oy
(639 puan) tarafından
Ah canım ben hamile olduğumu bilmiyordum bronşit olmuşum röntgen çekildim üzerine antibiyotik bir sürü ilaç kullandım bir hafta kadar adetim 2 gün gecikti ilaçlardan diye düşündüm sonra da içime kurt düştü test yaptım hamileyim şimdi oglum kucağımda iki buçuk aylık olduk bile içini ferah tut
(218 puan) tarafından
Allah razı olsun canm yaa
0 oy
(823 puan) tarafından
Nasibi varsa yiyecek ekmeği varsa sen ne kullanırsan kullan yine de sağlıkla gelir canım Rabbım gönlüne göre versin çok geçmiş olsun sen yine de ne olur ne olmaz kullanma ilaçları 
(218 puan) tarafından
Yok canm içmedım bugün. dursun bakalım bekleyım bıraz daha olursa olur adet .olmazsa test yaparım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 149 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 203 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde Silvias (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 590 göst.