+3 oy
663 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,663 puan) tarafından

Düşünün ki kendinizin annesi babasısınız, şu anki tipinize ve karakterinize göre doğduğunuz yılların popülaritesini de düşünerek adınızı ne koyardınız?

Ben şu anki tipime göre bana hep Nehir ismini koymak isterdim ama 1990 yılında Nehir pek yaygın olmayacağı için o yıllarda moda olan Melis, Mine, Ceren falan koyardım. Siz ne koyardınız :)

NOT: Karakterime en uygun isim aslan, kaplan, keçi, katır falan olacağı için sadece tipe göre isim seçiyorum ahahhaha :D

34 Cevaplar

+2 oy
önce (938 puan) tarafından
Adımı seviyorum ya 

.meltem koymuşlar üstelik kimsede yokken koy yerinde otuz sene önce bu isim nasıl akla gelir gelmiş seviyorum 
-Reklam-
+2 oy
önce (3,393 puan) tarafından
Eşim yanımdaydı bu soruyu sordum gül aşk falan bekliyodum ne dese begenirsin şirret diyo :)))))
önce (2,663 puan) tarafından
Ahahahha sen ona ne koyardın acaba :D
+1 oy
önce (13,229 puan) tarafından

ben adımdan memnunum valla:D

Türkçe isim koymak istemişler, çok şükür anneanne babaanne adı yok:)

okul hayatımda, iş hayatımda adaşıma pek denk gelmedim. bulunduğum ortamlarda tek oluyordum :)

önce (11,546 puan) tarafından
Benim kızlar benim ismimi daha bilmiyorlar biri 4 öbürü 2 yaşına girecek. Eşim de hiç ismimle seslenmez bana. 4 yaşındakine diyorum benim adım gözde diye hayır sen annesin diyor shsdhd
senin adın anne:) eşimin adını biliyor benim kız ama benimkini bilmiyor :) arada diyorum ismimle seslem öğrensin diye de bakalım ne zaman öğrenecek :)
Zamanla öğrenirler inşallah :))
önce (591 puan) tarafından
Gözde diye bı iş arkadasim vardı. Minicik tatlı şirin bı kızdı. O sen misin yoksaa.
pek minicik biri değilimdir:) orta halli
+1 oy
önce (1,057 puan) tarafından

Ben kendi ismimi çok seviyorum asil geliyor 

AYÇE İDİL (AYÇA DEĞİL BU ARADA GERÇEKTEN “E” İLE) ve çok az kişide var :) ben adımı değiştirmek istemezdim . 

Erkek çocuğa çok yabancıyım bizim sülalede erkek bebek hiç yok umudum da yok :D
önce (8,063 puan) tarafından
Haha evet genetiğe inanıyorum:)))
önce (2,102 puan) tarafından
İdil Ayçami koymak istemişler yanlış yazılmış nüfusta:)) AyÇe Birçe gibi birşey;)
önce (1,057 puan) tarafından
Yok hayır Ayçe yanlış yazılmadı
önce (2,102 puan) tarafından
İlk kez duydum:)
+1 oy
önce (3,751 puan) tarafından
"İnsaf"koymak isterdim ismimi. 
önce (1,060 puan) tarafından
İnsaf mi:)))))) e insaf yani ne insafi:)))
Türkçe insaf ne demek?
önce (2,062 puan) tarafından
Bide tartışma esnasında "el insaf be kadın el insaf":D
önce (2,062 puan) tarafından
acımaya, duyunca ya da mantığa dayalı adalet duygusu.
Azerbaycanda insaf sadece isim .
Birde nazik biri anlaminda .
Mesela  cok insaflisin teşekkürler gibisinden
+1 oy
önce (1,265 puan) tarafından
Ben Dilara gizem melisa merve falan koymak isterdim ama gel gör ki iş karakter kısmına gelince bilmiyorum annem beni sakin uyumlu biri olarak tanımlıyor bide herkesin her dedigine inanıyorum yalan mı diye sorgulamadan sanırım saftirik yada kuzu falan olurdu ahahah
+1 oy
önce (2,168 puan) tarafından
Adim babaannemin adı o olmazdı orası kesin de . Kendi adıma da okadar alışmışım ki başka isim gelmedi aklıma. 
Çok üzgunum anneniz adına babaanne ismi fecaat..
Işin garip tarafı da babaannem hiç istememiş adının koyulmasını. Benden önce 4 tane kız torun var hiç birine koyulmamış. Büyük halam tutturmuş anamın adı olacak diye.
Kusura bakmayın ama büyük halanıza ne? Kendi doğurup koysaymis annesinin adını.
Anneniz keşke sanane ben doğurdum ben koyarım diyebilseydi bazı halalar da susup otursaydi :(
Halamın 3 oğlu var. O zamanlarda anneme söz hakkı tanıyan kim. Elin köyünde 1985 yılında zor dönemler canım
Halanızın söz hakkı karışmaya hakkı olmuş ama ben siz olsam halamın burnundan getirirdim istisnasız her gördüğümde niye karistin beni annem doğurdu isim hakkı onundu ayrıca başka isim mi kalmadı diye:))
+1 oy

Kendi adım yaa . Başka biseyi yakistiramadim. 

Ama en çok senin adını merak ediyorum. Özelden yazsana bana :woot::silly::kissing:

Hahahaha no name kuşum, adını sen koy :D
Buket diyesim geliyor sana :D
O da giderdi bence :D Haydi Buket olsun madem buradaki takma adım ahahah :D
Hahha :D
+1 oy
önce (41 puan) tarafından
Elif ismimi çok seviyorum annenannemin ismi
+1 oy
önce (580 puan) tarafından
Babaannemin adını koymuşlar. Ayşe, zeynep gibi isimler tercih ederdim. İsmimin görünüşümden çok farklı olduğunu söylüyorlar, görünüşüme gören Ceren gibi isimler daha uygunmuş
Koyana deseydin ki başka isim mi yoktu
önce (580 puan) tarafından
+1
Babam koymuş, bir ara değiştirmeyi düşünüyordum
+1 oy
önce (3,181 puan) tarafından

Sendemi 90 lısın <3 90 lı olmak ayrıcalık bence hem 90 lı yıllar hem 2000 in başlarını yaşamak

90 Ekim doğumluyum ben doğduğumda hastanede hemşireler çok sevmiş gamzelerim çok belirgin miş Gamze koy demişler anneme

Ama anneme bırakılmamış tabi babannem sağolsun yıllar önce öldüğü annesinin ismini koymuş bana . Sevmiyorum desem olmaz alıştım artık çevredede çok olmayınca herkese değişik geliyor Miyase ismim bu arada 

90 ve 91 doğumlular bana da özel geliyor :) Miyase ne demek anlamı güzelse bence söylenişi hoş geliyor kulağa
önce (3,181 puan) tarafından
Osmanlı'da bahar anlamına geliyor die okumuştum başka bir yerde de değerli taşlarla süslü taç anlamı yazıyor. Tam hangisi bilmiyorum bende :)
+1 oy
önce (5,038 puan) tarafından
Adım sadece konya ya özgü çok duyulmamış bı isim ismimi çok seviyorum 
önce (415 puan) tarafından
Oyy allah bağışlasın. Benimde 2 tane cennet kuşum var
Rabbim şefaatlarina nail eylesin bizleri kuzum
önce (415 puan) tarafından
İnşallah abla❤
Farklıymış evet, cennet kuşunuz size cennette eşlik eder inşallah
Amin inşallah canım benim
+1 oy
önce (1,465 puan) tarafından
Tipime bakarak koysam Ümmühan koyardım :D 

Ama adımdan memnunum tipime göre adım güzel:D
+1 oy
Kendime bi isim koysaydım gamze Merve falan olurdu heralde 
+1 oy
önce (1,637 puan) tarafından
Annem ve babam normalde adımı Zühre koyacaklarmış annem öyle istemiş diye ama ben doğduğumda 6 ayda ölen ilk ablama o kadar benziyormuşum ki 6 ay beklemişler isim koymak için bakmışlar ki hala yaşıyorum ve tıpkı ona benziyorum ablamın adını vermişler o yüzden ismimi hiçbir şartta değiştirmek istemem bazen annem yılın belli dönemlerinde adımdan bir harf değiştirir onu da ablamın ölüm yıldönümüne geliyor diye düşünüyorum ama ismimi seviyorum 
Hikayesi olan isimler de güzel, adınızla yaşayın
önce (1,637 puan) tarafından
Teşekkür ederim sizde :)
+1 oy
önce (131 puan) tarafından
ismimi seviyorum ya Kuran'da geçiyor mu bilmiyorum geçmiyorsa keşke Kuran'da geçen bir isim koysalar derdim
Şimdi daha çok merak ettim valla peki nerelisnz
Alanyalıyım ben. Kimlik bilgisi paylaşmamaya dikkat ediyorum, sadece yaş bilgisi veriyorum ehehe :)
Gizemli kadin diyelim biz size
Aşk olsun sadece adım gizli :D Dün hatta fotoğraf bile koydum, yüzüm kapalı ama olsun :D
Çok güzel paylasmissn yüz yok ama ::))
+1 oy
önce (2,693 puan) tarafından
Babannemin adını koynazdım, babannemi seviyorum ama ikinci adım Nur'u kullanmak zorunda kalıyorum
+1 oy
önce (253 puan) tarafından
Gözler yüzünden Ceylan
Sen bana kıvırcık saçlı, beyaza yakın buğday tenli ve açık kahverengi gözleri olan ipince bir kadın gibi geliyorsun. Hani şu cam gibi porselenden yapılmış bebekler olur ya Almanya’dan gelirdi, elinde şemsiyesi rönesans kıyafetiyle orada süs gibi dururdu. Onlar gibi.
Ayyy yok artık telepati kesinlikle devrede :D %99 tuttu :D
Kıvırcık değilsem de yakınım, çok isterdim ama. Buğday beyaz arasıyım. Yeşil gözlüyüm. İnceyim, 52 kiloyum ama 55 olmak  isterdim. Böyle biraz, nasıl desem çocuk gibi duruyorum zayıf geliyorum kendime :D Boyum çok yok, 1.58 ayak numaram 35-36 :D
Kız ne 99u yeşil gözlüymüşsün tutturamadık :D
Ama var ya maşallah filinta gibi kadınmışsın. Ben kendi kilolardan vereyim istersen :D
Temizinden 5 kilonu alırım :) Göz rengi dışında tuttu işte ondan da 1 puan kıralım :P
Hocadan dualı kuranlı 9 ay hariç hiç kullanılmamış gibi tertemiz 5 kg. Daha ucuzunu bulamazsın. Almak için bir ton para döküp yemek yemen gerek. Hayrını gör. :D
+1 oy
Buse, yağmur,Feyza,Beyza olabilirdi ama benim ismimde çok güzel ifşa etmemek için kendimi yazmıyorum ama isim benim için aşırı önemli ismimden memnunum su an adımı Ancak Elizya esmira ya da Parla' ya uyarlamak isterdim:)))
Oyum Yağmur'a :D
:)) güzel seçim oldu
+1 oy
önce (863 puan) tarafından
Benim tam da doğru olanı koymuşlar ismim hem güzel hemde taşıyorum yani 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 626 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kertmeyenkele (1,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 678 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 587 göst.
10 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nur.nurr (37 puan) tarafından soruldu
+2 oy
32 cevap 566 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,340 soru

12,340,419 cevap

39,628 kullanıcı