0 oy
674 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,243 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
...........................,.....

9 Cevaplar

+6 oy
(31 puan) tarafından
Benim anlamadığım şey neden bekarken ne yaşadığını bu kadar net biliyor arkadaşın. Yani bu konuşulacak şey değil bence. Baştan bu yanlış. İnsan günahını(hele ki tövbe edip pişman olduysa) anlatmamalı. Özellikle evlenmek istediği kişiye. Kişi düzelmiştir ama karşısındaki bunu kaldıramayabilir. Bunun dışında nişanlılık döneminde kendisini çok net belli etmiş zaten. Aklı fikri sadece bel altında biri olduğunu yani. Kendisinden eş, aile babası olamayacağını çok net göstermiş. Saygı yok ayrıca. Arkadaşınızın aklından da çok kötü şeyler geçebilir. Kabul etse kendisine saygısızlık etmese acaba başka yola sapar mı düşünceleri. Rabbim yardımcısı olsun inşallah. İletişim kurabiliyor ise direkt sorsun neden bu konuda bu kadar ısrarcı olduğunu ve bu durumun kendisine neler hissettirdiğini. İnşallah bir çözüme kavuşur. 
(4,761 puan) tarafından
+1
Buna katılıyorum. Evliliğin iyiliği için anlatılmaz bunlar diye biliyorum senin yaşadığın senin ilgilendirir sonuçta
(2,243 puan) tarafından
Yok kız ne tövbesi adam düğünden sonra bırakmış bu hal harekwtini şehir disina çıkıp döndükten sonra tekrar istemiş acaba başka kadınlarda arkadan yapıyor diye mi adam kopamıyor bu huyundan diye supeleniyir aslinda
(2,243 puan) tarafından
Anlatmasinin sebebi kaç yıl olmuş adam degismwdigi için kızda neden bu kadar bağımlı olduğunu sorgulamis yapmayan biri nadil bilecek diye oda eskiden yaptığını soylemis
(4,761 puan) tarafından
+1
Bence amacı arkadaşına göz dağı vermek. Sen vermezsen ben gider başka karılarla yaparım ruhun duymaz demeye getirmiş
-Reklam-
+2 oy
(756 puan) tarafından
Bekarken yaşadığı şeyi bilip evlenmiş arkadas yanlışı o yapmış kendine kocası değil.... bazıları değişmez kudurur 
(2,243 puan) tarafından
Aynen çok haklison
+1 oy
(3,077 puan) tarafından
Tam bi deyus arkadaşının eşi bence onu zamanında çok go.tunden yapan olmuş zevk almış şeref yoksun adi midesiz ay arkadaşın boşasin şu topu
(2,243 puan) tarafından
İşte kızda çok ayeden supeleniyir
0 oy
(2,682 puan) tarafından
Bekarken nasıl yaşadıysa evlilikte de öyle yaşamak istiyor bariz belli yani arkadaşın kabul etmesin hiç bir şekilde baktı kocası çok üstüne gidiyor arkadaşın alsın başını biraz uzaklaşsın ondan ciddi olduğunu anlasın kocası gözünü korkutsun
(2,243 puan) tarafından
Yok çok üstüne gitmiyirmus ama kiz neden bu kadar bağımlı gibi ,bide o pozisyonda yaptığı için hakret gibi görüyor kendisine
0 oy
(276 puan) tarafından
Erkeklerin g noktası tamda arkadaymis onun için kadında öyle ister diye düşünürler mis öyle duydum bm
(2,243 puan) tarafından
ALLAH im daha neler duyacaz

Tesekur ederim❤️
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Doğal yok varken ne gerek var *** yoluna:) adam ters posusyon seviyo demekki öyle zevk aliyo 
(2,243 puan) tarafından
İşte şeytan durduyir dmekki
0 oy
(6,202 puan) tarafından

bence eski hayati gibi arada bir degisiklik istiyor. degisik farkli bir yemegin birseyin tadina baktin mi herzaman olmasa da surekli omur boyunca arada bir bir yemek istwrsin o yiyecegi. hic gormesen tadini bilmesen  yemesen tadini bilmezsin ve yemek istemezsin aklina bile gelmez. cocuk bekarken yasamis demekki farkli bir deneyim farkli birsey gissettiriyirsa arada bir de bunu yasamak istio. papaz hergun ayni pilavi yemek istemez hesaaabi:) 

bence igrenc bikere gunahini dusunmesen bile igrenc  nebilim bazen oluyorki dişkı ucuna kadar geliyor ama cikmio kabizlikta falan .atiyorum arkadan iliskide mantigim almiyir diskiya deger bikere penis yani. hic hijyenik degil nebilim koku olur heralde  cunku surekli arkadan iliski yadayanlarin popo deligi kaslari zamanla gevsiyor ve diski kokusu oluyir kadinlarda diye birsey okumustim o kaslar gevsedigi icin bollastigi icin.  kadin istemiyor ama adamin dusuncesindemekki o yemegi yemek istiyor arada bir de olsa o lezzeti istiyor.

(5,052 puan) tarafından
Canan Allah seni ne yapmasın ya okurken midem ağzıma geldi
(6,202 puan) tarafından
e ole ama
napim bencede igrenc. cok sevap bunu yapan cennetlik deseler bile midem kaldirmaz benim:)
(2,243 puan) tarafından
Her türlüsü igrecn zaten , kiz kendine hakaret olarak görüyor neden oraya odaklanmış falan diye
(5,139 puan) tarafından
Allah seni ne yapmasın örnek verdiğin şeye bak;)(
(6,202 puan) tarafından
napim kiz sey gibi iste dom.uz eti yemedik bilmiyoruz tadini merakda etmiyoruz. ama bi kere yesek begensek belki haram
oldugunu bilsek de canimiz ister . en bastan tadini bilmeyince suan yemiyoruz da istemiyoruzda. adam denemis tadini almis demekki :)
0 oy
(356 puan) tarafından
Ben anlamadım tam olarak affedersiniz arkadan ön bölgeyle mi ilişkiye girmek istiyor yoksa büyük abdestin yapıldığı yerden mi ilişkiye girmek istiyor.
(356 puan) tarafından
Ben post sahibinin  tam olarak neyi kastettiğini anlamadım o yüzden sordum yoksa biliyorum. Ben arkadan ön bölge ile ilişkiye girmek istediğini zannettim. Ters pozisyon gibi .
(2,243 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sadecesen  öyle zaten arkadan ama on bölge ile ilsikiye giriyormuş
(356 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bunda bir sıkıntı yok ki. Allahu Teala kur'an-ı Kerim'de kadınlar sizin tarlanızdır istediğiniz şekilde oraya varın diyor. Vajinal bölge olması şartıyla kişi eşine  arkadan da yaklaşabilir . Dışkı yerinden ilişkiye girmek ve adetken kadınla ilişkiye girmek haram kılınmıştır . Bir de çirkin görülen ve mekruh olan oral ilişki vardır bunların dışındakiler helaldir.
(4,224 puan) tarafından
Analla orali hep karistiriyorum ya ben. Hangisi o
tarafından
oral agiz olan anal da iste oyle bir sey :)))
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Ulooo Aseeel bu nasil baslıkkkk
(2,243 puan) tarafından
Ama öyle şekerimmmm tecrübeyle sabit hahahhaha
(4,224 puan) tarafından
E esimde erkek bak benim zaten psikolojim bozuldu boyle postlardan iyice . Tecrübe falan deme baaaa
(2,243 puan) tarafından
Yok yok senin eşin bunun dışında bıraktım hahahh
(4,224 puan) tarafından
Heh şöyleeeee

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 919 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Allah&buyuk02 (134 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 429 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (5,715 puan) tarafından soruldu
0 oy