+1 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde (2,438 puan) tarafından
Gurbete gelin gidenlere soruyorum bu ara niyeyse ben ölürsem nereye gömüleceğim diye düşünüyorum. Ailemden önce bana bir şey olursa ailemin olduğu şehire mi eşimin çocuklarımın olduğu şehire mi? Kim daha çok mezarımı ziyaret eder? Anam babam mı eşim çocuklarım mı? Sizlerin hiç aklına böyle şeyler takılıyor mu?

27 Cevaplar

0 oy
(9,859 puan) tarafından
Beni şehre gömsünler ya eşimin köyünü istemiyom çocuklarımın büyüdüğünü  görürsem onlara tek isteğim bu olsun istiyecem
-Reklam-
0 oy
(81 puan) tarafından
Eşimle aynı memleket liyiz. Köyümüz farklı. Ama mezarlıklarımız ortada aynı mezarlıgı kullanırız. Oyüzden eşimin yakınlarıda benim yakınlarımda aynı mezarlıkta
0 oy
(2,012 puan) tarafından
Büyüklerimden hep duyduğum söz var öleceğin yerin toprağı seni oraya çeker diye  

Bi tanıdığımız beni memleketime kocamın yanına gömün demiş ama cenazeyi götüremediler İstanbul'a defnetmek zorunda kaldılar 
0 oy
(3,403 puan) tarafından

Ölünce beni kim yıkayacak? :Dgibi oldu bu soru

0 oy
tarafından

Ben öldükten sonra nereye gömüldüğümün hiç bir önemi yok, o esnada Allah'a hesap soruyor olacağım ☺️ onun korkusu daha çok :D

0 oy
(6,309 puan) tarafından
Mezarlık evimin karsinisda burda yer kalmamış yeni mezarlık var blmem tabi belki çok ilerde ölürüm belkide hemen yakın zamda hep gözümün önünde defin yapılıyor gideceğim yer burası dyorum hep doğdum şehire gtmek istemiyorim yaşadığım yerde ailem eşim cocuklarim burda aklima geliyor valaha yalan yok 
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Yani kim eder tabi bilemeyiz çok değişik bir soru bu konuda kendime çok kızıyorum keşke bir arabam olsa sürekli mezarlığa giderdim dedem 2023 de öldü şehrin içinde mezarlık ona rağmen gidemiyorum:( 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 480 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (303 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,056 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Niloyaa12 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 550 göst.
8 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sheyma (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,330 göst.
6 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bir sen bir ben (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,461 soru

24,031,057 cevap

328,693 kullanıcı

...