+1 oy
492 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (356 puan) tarafından
Kızlar bizim annemle ev arası bi yarım saatlik önce otobüs sonra metro var. Benim de 3 yaş ve 4 aylık çocuklarım var. Annem bana doğru düzgün gelmez her yere gider maşallah . Ben her gittiğimde bi kaç gün kal sonra git diyor (torun için) eşim bi şey demiyor ama bozuluyor çünkü onlar gelmiyor. Lohusa halimle bile tek bıraktı. Ben de kalmak istemiyorum bu yüzden ve alınıyor hep laf söylüyor küçük çocuk gibi azar yiyorum. Ben hiç sevildiğimi hissetmiyorum ne bilim sarılmaz öpmez iki güzel laf söylemez gidesim gelmiyor. Kendimi suçlu gibi hissettiriyor . Annedir bi şey demiyorum ama bi evlat gibi sevilmiyorum yabancıya bile daha çok değer veriyor üzülüyorum siz olsanız naparsınız. 

29 Cevaplar

0 oy
(3,682 puan) tarafından
Kendi arabamızla 15 dk ama ben genelde 1 ayda 3 hafta da anca giderim kalmam dönerim banada gelsinler istemiyorum huzurumu bozuyor herseye karışıyor annemlere giderim sürekli kavga bsgrış çağrış babamla oğlumun da psikolojisi bozulcak ne muhabbet eder ne bişey sürekli yatar benim bişeyler hazırlamamı bekler daha bir diri sey gidesim gram yok işte ayda 1 gidiyom anne bana diyr seve seve gitmiyom millete özeniyorum annesiyle arkadas gibi olanlar var. Ben evlenmeden öncede hapis hayatı yaşattı biyere yollamaz etmezse Di küçüklükten daha zıt kapıyorum anneme cok şükür evlendim rahatım 
-Reklam-
0 oy
(13,876 puan) tarafından
Yarım saatlik yola kalınmaz bence. Ben kalmıyorum açıkçası 
0 oy
(392 puan) tarafından
Yarım saatlik yol sürüyor yakın ama yatılı kalmam daha önce kaldığım oluyordu bazen eşim istiyordu kalalım diye ama anladım ki fazla samimiyet iyi birşey değil bunu anladıktan sonra mecburi bir durum olmadığı sürece kalmıyorum eskisi gibi sık sık da gitmiyorum 
0 oy
tarafından
Şahsen senin yerinde olsam bende senin gibi düşünürdüm . Çok üzülürdüm ama burnumdanda kıl aldırmazdım öyle bir yapım var . Karşımda ki annem babam dahi olsa herkese hakkettiği şekilde yaklaşırım . 

Ben aileme yılda 1 kez gidiyorum o da yazları bazen 3 ay kalıyorum bazen 2 öyle değişiyor . Hala bir odam var oğlumun yatağı da var artı olarak bize göre bir düzenımız var hala orada da. 
0 oy
(3,920 puan) tarafından
Az mesafe varsa kalmam ama benim farklı şehirde biz gidince kalıyoruz 
0 oy
(3,729 puan) tarafından
Benim annemle aramda 10 dakika var 

2 haftadır gitmiyorum 

O da gelmez 

Çünkü benim annemde aynıdır 

Telefonla konuşuyoruz sadece
0 oy
(188 puan) tarafından
Aramız arabayla yaklaşık yarım saat kadar hafta da bir gelirim bazen 2 haftada bir 3 4 gün kalırım bazen 1 hafta bile olur ben seviyorum gelip kalmasını
0 oy
(300 puan) tarafından
Aramkzda bi sokak var kalmiyorum 
0 oy
(1,835 puan) tarafından
Anneme gidipte kalmadan geldiğim gün bir elin 10 parmağını geçmez, eşimde iş çıkışı genellikle gelir, bizimkiler de sevmez gelmeyi genellikle çağırırlar ama bu durum eşimde yada bende sorun oluşturmuyor...

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 842 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 152 göst.
25 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde muallime.hanim (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 550 göst.
8 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 423 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,204 soru

12,408,847 cevap

44,731 kullanıcı

Kategoriler

...