+3 oy
1,074 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,637 puan) tarafından
Kızlar doğumdan çıkarken sizi kapıda bekleyen kişi kimdi

İlk ben cevap vereyim beni bekleyen hiçkimse yoktu herkes evladımın peşinde gitti ben tek kaldım sizi kim veya kimler bekledi cevaplarınızı bekliyorum 

77 Cevaplar

0 oy
önce (702 puan) tarafından
Eşim vardı bebeği hemşireler götürdü ben üç saat Ameliyatta kaldım bide belden aşağı uyuşturdular 
önce (1,637 puan) tarafından
Bende sezeryan oldum çok uzun kalmadım ama tansiyonum çok yükseldi herkes odada çocuğumu beklemiş sadece tek çıktım odaya bende
Benim mesanem zarar gördü sezeryan sırasında onun için uzun sürdü
Anladım çok çok geçmiş olsun umarım şuan daha iyisinizdir
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok şükür iyiz kızım 15 aylık oldu.
-Reklam-
0 oy
önce (126 puan) tarafından
Annem ve eşim tabiki
Ne güzel
0 oy
önce (816 puan) tarafından
Eşim ve ablam
Ne güzel
0 oy
önce (4,895 puan) tarafından

Eşim ve ablam. Beni biraz geç çıkardılar ikiside ameliyathaneye kadar gelmişlerdi :'( ben çıktığım zaman baktım kapıda hemşire ile kavga ediyorlar hastamız nerde diye 

Ne güzel insanın Bi bekleyeni olması
önce (4,895 puan) tarafından
Evet gerçekten öyle ☺️ Rabbim herkese nasip etsin
Amin inşallah :)
0 oy
önce (79 puan) tarafından
Ben doğumdan sonra yoğun bakımda kaldım  ama eşim annesi bi'de teyze leri bekliyor du 
Çok geçmiş olsun
önce (79 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
önce (13,742 puan) tarafından
Benim normaldi. Doğum başlayana kadar annem yanimdaydi doğum sonrası annemi ve kaynanami hemen aldılar eşimi beni bezleyip giyindikten sonra aldılar. Normal odaya hepimiz bir geçtik bebegimizle
Ne kadar güzel
0 oy
önce (4,276 puan) tarafından
İlk doğumda eşim ve halasının oğlu vardı oda bebeğin kıyafetlerini getirmişti 

İkinci doğumda eşim ve büyük oğlum vardı 

Her iki doğumda da bebekle birlikte odama çıktığım için sıkıntı yoktu 
Ne güzel
0 oy
önce (4,158 puan) tarafından

Korona zamanıydı benim doğum yaptığım zaman . Annem korona oldu teyzem oldu . Beni kapıda bekleyen ise eşimdi.  Hiç unutmuyorum çok ağrım vardı onu görmek dünyanın en güzel hissiydi. <3

Ne güzel rabbim aranızdaki bağı asla bozmasın hep daim olsun inşallah ❤️
önce (4,158 puan) tarafından
Amin canım inşallah ♡
0 oy
önce (18,260 puan) tarafından
Kapıdalar mıydı bilmiyorum ama ben zaten çocuğun peşinden gidin derdim hem merak hem de güvenlik için. Biz hep beraber çıktık yukarıya eşim görümcem kayinvalidem vardı sonra eşim otogara gidip annemi getirdi annem kaldı yanımda 
Ben ablam kızımın başında eşim yanımda olsun isterdim ama herkes kızıma koştu zaten
0 oy
önce (563 puan) tarafından
İlk doğumda eşim kaynanam ikincide eşim kaynanam oğlum hatta oğlum yanıma hemen koşup anne kardesım geldi mi demiştim ama ben nedense oğluma çok üzülmüştüm 
İkinci doğum hem hüzünlü hem mutlu olmuş :)
önce (563 puan) tarafından
Aynen  çok şükür geçti
+1
Şükür cidden
0 oy
önce (1,166 puan) tarafından
Eşim, Annem, kardeşim, abim, eltim ve kaynım vardı. Erkekleri içeri almamışlardi disarda beklemişler. Çıkar çıkmaz annemi ve eltimi gördüm. Doğum cok uzun sürdüğü için annem cok korkmuştu 
Anneler hep korkar kızlarına bişey olacak diye rabbim başımızdan eksik etmesin :)
0 oy
önce (2,222 puan) tarafından
Eşim annem kaynanam kız kardeşim abim babam kayınpederim herkes kapidaydi ama covid olduğu için yaklastirmadi hemşireler sonra annem refakatçi kaldı eşimi 10 dk içeriye alıp çıkardılar hemen
Baya kalabalıkmış:)
önce (2,222 puan) tarafından
Ben bilmiyodum o kadar kalabalık olduklarını çıkınca bı baktım bir öbek insan bana koşuyor
Ahaha nasıl bir şok yaşadığını tahmin edebiliyorum abimin eşinin doğumu da kalabalıktı ben eşim annem 3 ablam ablası abim hep oradaydık :)
0 oy
önce (2,576 puan) tarafından
Annem kaynanam eşim görümcem 
Ne güzel
0 oy
önce (4,832 puan) tarafından
İlk doğumum çok kötüydü annem 20nisana bilet kesmişti benimde 1nisanda suyum geldi kaynim eltim eşim gittik 6gun yatırdılar aç susuz açılma olmadı evede gondermediler neyse annemi aramışlar haberim yok 6gun oğlumun kalbi durmuş apartopar sezeryan dediler hazırlandım gidiyorum bı baktım annem arkamdan seslendi hiç unutmam o günü.....ikincisinde gün aldık ennemi aradım bu gün olacak diye sağ olsun yine o geldi 
Ne güzel rabbim aneninizi başınızdan eksik etmesin
0 oy
önce (1,547 puan) tarafından
Dogumda esim yanımdaydı zaten hastaneye kimseyi de çağırmadık biz duşumuzu aldık bebeğimi emzirdim toparlandık vs. 4 5 saat sonra kaynanamlar geldiler ailemden zaten uzaktayız onlar yanımda olamadılar onları da görüntülü aradık:)
Ne güzel en güzeli bu olmuş
0 oy
önce (382 puan) tarafından
İki görümcem eşleri çocukları eltim kaynım çocukları eşim diğer üç cocugum hepsi bekliyordu diğer dogumlarimda rahmetli kaynanam beklerdi smeliyathane kapısında 
Ne güzel Allah rahmet eylesin kaynananıza
önce (382 puan) tarafından
Saol canım benim
Rica ederim :))
0 oy
önce (1 puan) tarafından
Eşim ve kayinvalidem
Güzelmiş
0 oy
önce (2,708 puan) tarafından
Ablam ve esim
Ne güzel
0 oy
önce (10 puan) tarafından
Eşim ablam teyzem yengem kız kardeşlerim bebekle gitmişti eşime hemşire gel demişti ama beni bırakmak istememişti 
Ne güzel vefalı Bi eşiniz varmış
0 oy
önce (4,457 puan) tarafından
Babam beklemişti ablam sanırım koridordaydı annemde odada bekliyordu :) diğer şahıslar oğlumu görmeye gitmişti

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 139 göst.
17 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmagokhan (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
17 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Minik kiralicemm (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 113 göst.

410,439 soru

12,344,958 cevap

39,982 kullanıcı

Kategoriler

...