Selamın aleyküm hanımlar günün sorusu olabilir gerçekten merak ediyorum 🥳 kafama takılan durumlar
İnsanlar o Gargamel burunlarını her yere sokup neden ters cevap alınca bizler terbiyesiz oluyoruz 🤯
OLAYA GELEYİM
Geçen hafta hastaneye gittik yaşlı bir teyze geliniyle gelmiş yeni doğan muayenesine gelinle sohbet ettik o ara geldi oğlum için ay ne küçük ay minnacık ay çok zayıf filan sürekli üst üste saydı bende o an kendimi tutamadım cevap verdim
TEYZE SEN DAHA BÜYÜK DAHA KİLOLU DOĞURURSUN BEN BUNU YAPABİLDİM DEDİM BANA DÖNDÜ TERBİYESİZ DEDİ
Dün oğlumu göz muayenesine götürdüm bitene yaşlı bi moruk geldi küçücük çocuğun göz muayenesinde ne işi var filan yaptı bende yeni doğdu ilk muayenesi kontrol dedim teraylemek işime gelmedi sonra döndü bana sen ananesi misin babannnesimi dedi ben şok
KAFAMI KALDIRDİM YOK DEDİSİYİM DEDİM BÜYÜĞÜNE NASIL CEVAP VERECEĞİNİDE BİLMİYOR TERBİYESİZ DEDİ 🤯
Oğlum yogunbakim dayken büyükle Bilgi almaya gittik bayanın biri çocuğun var zaten niye baska yaptın diye sorguladı beni
SANANE ABLA SENDEN İZİN KAĞIDI Mİ ALMAM LAZIM Dİ DEDİM SÖYLENE SÖYLENE GİTTİ 🤯
COK MERAK EDİYORUM BUNLAR BANAMİ DENK GELİYOR
BU TARZDA BAŞINA GELEN VARMI
Şöyle kendini ezdirmeyen her halta maydonoz olanlara agzının payını veren insanlara bayiliyorum sanane teyze büyükse küçükse doktora geldiyse kadın 80 yaşında bile doğurmuş olsa sanane sanane sanane seni ne ilgilendiriyor bebek gördün sev oyna ilgilen ama o lanet çeneni kapa
İlk yorum hariç diğerleri cuk oturmuş. İlkine bıraz daha sakin cevap verilebilirdi. Benim kızım da 6 ay kontrolünde ordaki kadın sen ne kadar zayifsin annen bakmıyor mu sana dedi. Ben de hii aç bırakıyorum deyip ufak bı terslendim. İnsan sinir oluyor. Çoğu laf olsun diye konuştuğu için. Saçma sapan yorumlar işte.
Sana denk geliyor galiba çatık kaşlı olmanın faydasını görüyorum nasıl kavga etmeden dayandın canım ben karakolluk olurdum herlade çok sabirlisin
Tek ben değilim yorumlara göz atarsanız
Okumuş insanlar bile aynı ben oğluma hamileyken bizim burada tanımış bir kadın doğum uzmanına gittim daha önce iki düşüğüm ve kimyasal gebelik geçirdim 7 senedir bebek istiyorum diye anlattım sonra muayne sırasında sanki bir şey anlamamış gibi dedıkı doktor bu ikinci evliliğinmi neden bu yaşta hamile kaldın gibi saçma sapan soru sordu tansiyonum 16 oldu sayesinde sana denk gelmiyor maalesef insanların büyük bir kısmı böyle
Ben de ikinci bebemde ilk kontrole gitmiştim büyük oğlum da yanımdaydı zaten sezaryen olmuştum gurbette yalnızım iki bebe kadının teki sıra beklerken başka da çocuk yapma dedi bana tamam dedim ben de 🤣 şaka gibi ülkeyiz gerçekten.
Aman boşver banada çocuk yaşta anne oldun dediler hep çocukta değildim 21 yaşında anne oldum şuan 30 yaşındayım kızım 9 yaşında kızımı kardeşim saniyolar kızım diyorum ay yazık çocuk yaşta anne olmuşsun diyolar. 2 çocuğum var diye sürekli çocuğun olmuyor mu diyolar akrabalar şuan 3 e hamileyim erkek olsaydı yazık kızın yanlız kaldı diyeceklerdi bebek.kiz şimdide diyecekler yazık oğlun yanlız kaldı bitmez bu
Bence bunlar koranın etkisidir Allah kızlarına gelinlerine sabır versin
Bir de yaşlılar bizden büyük oldukları için her halta karışma ve her şeye yorum yapma hakkına sahip olduklarını sanıyorlar. Kimsede özel alan saygısı yok. Cevap verince de yasliyla nasıl konuşulur oluyor, sen başka bir insanlar nasıl konuşuyorsun asıl yaa, hadsizler
1,493,652 soru
24,403,698 cevap
350,338 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın