+3 oy
636 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,540 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar günün sorusu olabilir gerçekten merak ediyorum 🥳 kafama takılan durumlar 

İnsanlar o Gargamel burunlarını her yere sokup neden ters cevap alınca bizler terbiyesiz oluyoruz 🤯

OLAYA GELEYİM 

Geçen  hafta hastaneye gittik yaşlı bir teyze geliniyle gelmiş yeni doğan muayenesine gelinle sohbet ettik o ara geldi oğlum için ay ne küçük ay minnacık ay çok zayıf filan sürekli üst üste saydı bende o an kendimi tutamadım cevap verdim 

TEYZE SEN DAHA BÜYÜK DAHA KİLOLU DOĞURURSUN BEN BUNU YAPABİLDİM DEDİM BANA DÖNDÜ TERBİYESİZ DEDİ 

Dün oğlumu göz muayenesine götürdüm bitene yaşlı bi moruk geldi küçücük çocuğun göz muayenesinde ne işi var filan yaptı bende yeni doğdu ilk muayenesi kontrol dedim teraylemek işime gelmedi sonra döndü bana sen ananesi misin babannnesimi dedi ben şok 

KAFAMI KALDIRDİM YOK DEDİSİYİM DEDİM BÜYÜĞÜNE NASIL CEVAP VERECEĞİNİDE BİLMİYOR TERBİYESİZ DEDİ 🤯  

Oğlum yogunbakim dayken büyükle Bilgi almaya gittik bayanın biri çocuğun var zaten niye baska yaptın diye sorguladı beni 

SANANE ABLA SENDEN İZİN KAĞIDI Mİ ALMAM LAZIM Dİ DEDİM SÖYLENE SÖYLENE GİTTİ 🤯

COK MERAK EDİYORUM BUNLAR BANAMİ DENK GELİYOR 

BU TARZDA BAŞINA GELEN VARMI 

29 Cevaplar

0 oy
önce (410 puan) tarafından

Okurken olaylara sinir oldum ama senin cevaplarda süper canım haketmisler valla😂 hadi yaşlılara saygı gösterelim diyoruz ama onlarinda çeneleri durmuyor ya bizden peygamber sabrı bekliyorlar. Ama bizde insanız yani bi susun bizimde yaşadığımız şeyler var duygularımız var tam tersi destek olun güzel şeyler diyin 😒

Gecen gun benimde oğlum dışarda arabasında oturuyordu bı tane kedi geldi kedileri çok seviyor bizim oğlanin etrafında dolaşırken arabasının üstünden geçti bizimkide dokundu ama zaten kedi de orda bı dükkanda duruyor biliyoruz. Ordan bir  teyze geçiyordu bize ağzını burarak iyyy yaptı 😂 pis damgası yedik😂 eşimde bişey dicekti ama biz şoku atlatana kadar teyze gitti 😂😂 malesef çok var bunlardan  😒
-Reklam-
0 oy
önce (4,951 puan) tarafından

Ayy ablam sen yine iyi dayanmışsin boşver öyle insanları vallahi altın kaplama olsan yine konuşurlar boşver ne derse desinler yaw he he de sen o tatlı canını sıkma, benim kızımın yüzünde hemanjoin var gelen giden yok onu yememişsin bunu yememişsin ondan çıkmıştır gitmez bu kanser bu saçma sapan yorumlar yapıyorlar ben tedavisini yapıyorum gerisini yine Allah'a bıraktım dediğim gibi Ağzı olan konuşuyor boş ver

0 oy
önce (1,963 puan) tarafından

Şöyle kendini ezdirmeyen her halta maydonoz olanlara agzının payını veren insanlara bayiliyorum sanane  teyze büyükse küçükse doktora geldiyse kadın 80 yaşında bile doğurmuş olsa sanane sanane sanane seni ne ilgilendiriyor bebek gördün sev oyna ilgilen ama o lanet çeneni kapa 

0 oy
önce (20,038 puan) tarafından

İlk yorum hariç diğerleri cuk oturmuş. İlkine bıraz daha sakin cevap verilebilirdi. Benim kızım da 6 ay kontrolünde ordaki kadın sen ne kadar zayifsin annen bakmıyor mu sana dedi. Ben de hii aç bırakıyorum deyip ufak bı terslendim. İnsan sinir oluyor. Çoğu laf olsun diye konuştuğu için. Saçma sapan yorumlar işte.

0 oy
önce (848 puan) tarafından

Sana denk geliyor galiba çatık kaşlı olmanın faydasını görüyorum nasıl kavga etmeden dayandın canım ben karakolluk olurdum herlade çok sabirlisin

önce (4,540 puan) tarafından

Tek ben değilim yorumlara göz atarsanız

0 oy
önce (3,588 puan) tarafından

Okumuş insanlar bile aynı ben oğluma hamileyken bizim burada tanımış bir kadın doğum uzmanına gittim daha önce iki düşüğüm ve kimyasal gebelik geçirdim 7 senedir bebek istiyorum diye anlattım sonra muayne sırasında sanki bir şey anlamamış gibi dedıkı doktor bu ikinci evliliğinmi neden bu yaşta hamile kaldın gibi saçma sapan soru sordu tansiyonum 16 oldu sayesinde sana denk gelmiyor maalesef insanların büyük bir kısmı böyle 

0 oy
önce (304 puan) tarafından

Ben de ikinci bebemde ilk kontrole gitmiştim büyük oğlum da yanımdaydı zaten sezaryen olmuştum gurbette yalnızım iki bebe kadının teki sıra beklerken başka da çocuk yapma dedi bana tamam dedim ben de 🤣 şaka gibi ülkeyiz gerçekten.

0 oy
önce (3,500 puan) tarafından

Bence bunlar koranın etkisidir Allah kızlarına gelinlerine sabır versin

0 oy
önce (2,087 puan) tarafından

Bir de yaşlılar bizden büyük oldukları için her halta karışma ve her şeye yorum yapma hakkına sahip olduklarını sanıyorlar. Kimsede özel alan saygısı yok. Cevap verince de yasliyla nasıl konuşulur oluyor, sen başka bir insanlar nasıl konuşuyorsun asıl yaa, hadsizler

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 659 göst.
30 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 127 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Simsek21 (1,669 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 257 göst.
+2 oy
13 cevap 283 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Akss (864 puan) tarafından soruldu