0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (130 puan) tarafından

Sorum yukarda 

30 Cevaplar

0 oy
(399 puan) tarafından

Ben asla doğru bulmuyorum karalayacak başka bişi mi kalmadı. Bir ara arkadaşımın evine gittim bşr odasının duvarı komple çizilmiş o kadar iğrenç bir görüntüydü ki anlatamam çocuğum özgür olsun yapsın alt tarafı bir duvar boyanır gider dedi bişi demedim kendi evi kendi duvarı bana laf etmek düşmez diye düşündüm. sonraki süreçte bana geldiler çocuklarıyla beraber çocuğu oğlumun odasının duvarını boyamış kriz geçirdim geçireceğim oğlumda onu görüp aynısını yapıyordu duvarlar boyanmak için değil dedim sildim duvarı komple arkadaşıma sen duvarını çizdirebilirsin ama evde ne öğretirsen çocuğa onu aşılarsın bak benim evde de yaptı bunu ve benim çocuğum da ondan görerek ayısını yapmış yapmakta isteyecek üstelik evim kiraydı yeni duvarlar boyanmıştı ha evim kira olmasa yine izin verir miydim asla. Kısassa kısas ağaç yaş iken eğilir....

-Reklam-
0 oy
(5,511 puan) tarafından

Ben basinda duruyorum kalem verdigimde deftere yapiyoruz ama arada gozumden kacirirsa yaramazlik yapiyor koltugu cizmis yazdan bulaşik makinesi parlaticisiyla temizlemistim gecen kardesim bana birsey atti onu duvari yapistirip kursun kalemle boyatabilirim belki 

0 oy
(2,850 puan) tarafından

Ben böyle konularda "kesinlikle hayır" demiyorum. Çünkü böyle desem ilk arkamı dönmemde oğlum meraktan eline kalem alır ressamlığı tutar 😂 Merakı gidecek kadar tecrübe etmesine izin veriyorum ve başka hakkın yok diyorum öyle anlaşıyoruz. 

0 oy
(181 puan) tarafından

Benim kızım 2 yaşında kaleme heves etti. O zaman duvarlar kirliydi çizdiği yerlere de kızmadım konuşmaya çalıştım. Ama alışkanlık oldu her yeri çizmeye başladı kalemleri bir müddet ortadan kaldırdım. Sonra isteyince duvarları çizmek yok dedim tamam dedi ve bir çizgi bile çizmedi duvarlara. Ama duvar yasakladım ya yerler yasak demedim çocuk bu sefer parkelere çizdi orası da olmaz dedim. Ogün bugündür ne duvar ne parke çizik bile vurmadı. Ablam uyardı beni. Çocuk bu evde yalan başka yerde de yapar. Bu konuda uyar çocuğunu yapmasın. Başta ablamı yargıladım. Yok abla yapmaz ya sonuçta kendi evi olamadığını bilir dedim dinlemedim. Annemlerin duvarını ve parkelerini çizdi. Sonra kesin bir dille uyardım daha da yapmadı 

0 oy
(967 puan) tarafından

Kendi odasını, eline boyayı verip ben boyattırdım. Kendisi tek başına yapamıyordu 😄 Mutfak yerini de birlikte boyadık ☺️

0 oy
(8,049 puan) tarafından

Kağıt varken hiç gerek yok öyle maceralara bence.

Bide hadi ben evde izin verdim engellemedim yaptı. Gidip başkasının evindede yaparsa napacam

0 oy
(5,281 puan) tarafından

Oğlumun öyle bir hevesi yok ama eğer olsaydı bir duvar belirlerim ona sadece orayı çizsin 

0 oy
(2,245 puan) tarafından

Tabiki hayır çocuk dedik de evin içine edemez 🤨🤨

0 oy
(6,878 puan) tarafından

Tüm duvarlarım çizilmiş 😂 büyümelerini bekliyorum😄

0 oy
(998 puan) tarafından

Valla çocuğun yapısı gereği yasağa uyar uymaz bilemem   biz oğluma kendi odasındaki duvarı boyaması izin verdik  oda kurala uyuyor arada minik kaçamaklar yapmış ama boyucagi zaman ben odama gidiyim.diyo  kağıt kalem versem bu kadar zevkli yapmaz heralde kalem tutma ve ilerleyen zamanlarda okul için gelişimi olumlu etkiliyormus   :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde LEMAN339 (210 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 454 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,574 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kimsiz457 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Muallimekisisi (2,039 puan) tarafından soruldu

411,505 soru

12,387,374 cevap

43,588 kullanıcı

Kategoriler

...