Hepiniz çok değerlisiniz❤️ nickleri aklımızda tutup tek tek sayamasakta herkesi seviyoruz öyle değil mi.❤️❤️❤️❤️ Eglenmek için açtım lütfen ne işsizsiniz, aman çokta önemli demeyin yada diyin ben her fikirden insanlara açığım, Nasılsınız, neler yapıyorsunuz 😁
😁kimseye gonderme değil😁
Hangi listeymis o 🧐🧐🧐🧐🧐
Senin açtığın posta gönderme yaptım 😁
Emin olmak için sordum.
Şunu belirteyim daha 3 4 kez yazistigim birini seviyorum dersem yalaka derler bana 🤔🤔🤔🤔🫣🫣
Ciddiye alma canım konunun senin listende niye yokuz la alakası yok ben eglence postu açtım 😉 ben herkesi seviyorum ❤️❤️
İyi bari bende seni seviyorum
Hangi liste bu ha posttan bahsediyorsun..canı sağolsun ya 🥰
Iyiki tanımışım portu vardı ya dün orda ismi olmayan bacılarıma seslendim 😁
Sonradan düzelttim yorumumu 🙂 o olduğunu anlayınca. Herkesi seviyoruz ya , sevmemek için bir sebep yok kendi açımdan 🩵 bu arada canı sağolsun kendine daha yakın buldukları olabilir tabi ki bunda bir sorun yok 🥰
Biz herkesi seviyoruz 🤗
Aynen öyle 🙂
Hani liste 🙂🙃
Dünkü iyiki tanımışım diye post vardı orda ki belirli isimler dışındakilere seslendim 😁
Anladım canım görmemiştim postu @Memur anneee 🙂 🥰
Ne listesi, bir şey mi yayınlandı?
Yok kız dünkü posta gönderme yaptım gerçek anlayanlar oldu sadece eglence postu 😁
Bir arkadaş iyiki tanıdığım kişiler dediğim diye bir post açmış isim vermiş. Bu arkadaşımızda ona gönderme yapmış 😂😁
Ne diyon kız sen ne listesi bu arada günoooooooo
Günaydın canım ❤️
Listede ismim olsa ne olur olmasa ne olur hiç takmam öyle şeyleri 😂😂 erken uyanmalar dışında iyiyim. Fikri olan varsa yazsın ya kızım 32 aylık sabah 6 dedin mi kalkıyor bu nedir arkadaş 🥱
Bizde yatak döşek ağlamıyoruz ki eğlence postu açtım 😁 valla benimkide öyle erken yatsa erken kalkıyo, geç yatsa erken kalkıyo
Biliyorum neden ağlayasın böyle bir ihtimali düşünmedim bile. Söylediğin için cevap verdim bu şekilde kendi adıma. Eğlence adına olduğunun bilincindeyim...
Cansu07 kızınızın uyku rutini nasıl?
Öğlen uykusu yapıyor mu?
Akşam kaçta uyuyor?
Akşam 9 buçuk en erken yatırırım bazen 10 buçukta oluyor. Öğlen de 12 buçuk gibi yatırırım 1 saat olmadan uyanır. Uyku düzeni yok tabi ben zorla yatırıyorum. Ona kalsa uyumuyor. Misal dün sabah 6 gibi uyandı öğlen uyumadı hiç akşam 10 buçuk gibi yine zorla yatırdım ona kalsa uyumayacakti ama artık benimde uykum vardı
2 çocuğum var uyku düzenleri çok farklı birini saatlerce sallardım 2 dakika uyur uyanırdı diğeri ise kendi dalıyor. Her çocuk farklıdır. Şuan oğlum 3 yaşında ve 32 aylık iken sizinle benzer bir rutine dönüşünce öğlen uykusunu kestim 9 - 10 arası uyutuyorum rahat uyuyor sabahları 7, 8 gibi uyanıyor eğer o gün yorulmuşsa gün içerisinde yatırıyorum bunu zaten belli ediyor. Sizin de öğle uykusunu bırakmanız lazım gece güzel uyuması daha önemli. Öğlen uykusu için de dert etmeyin kimi çocuk daha erken bırakıyor ihtiyacına göre hareket etmeliyiz.
İyiz canım çok sağol sen nasılsın.
İyiyim çok enerjiğim her zamanki gibi, pozitifim ❤️
Allah daim etsin inşallah 🌺🤍
@Memur anneee
İlk burda deniyim😂 ismin farklı olsa seni daha çok severdim kız 😂😂 şaka🙃
Kahvaltı hazırlıycam ya üşeniyorum keşke hazır bişeyler alsaydım dışardayken🥲 sen nasılsın napıyorsun
Özlem yazdım o oldu sevmedim düşündüm bulamadım buni yazdım valla olmamış mı 🤭
Bi tost yap en hazırından
Ben hastanede yaptım kahvaltı yerime gectim sıkıldım öyle nasılsınz postu ilgi çekmiyo bende ilgi çekecek post açtım 😁
Kız yok gerçek isminden bahsediyorum. Direkt aklıma birini getiriyor da ondan 😂 nick gayet güsel
İyi yapmışsın ya güzel olmuş
Yoksa sevmediğin birinin adımı 😁
İvitt😂
Neriman bak beni unutuyorsun alınırım
Kimseyi saymadım ki kız etiketlemeyi denedim seni de yazim @Divayorgun 💕
Yok canım takılıyorum ya
Bir sürü insan var herksiy tanıyıp sevmeyiz zaten saçma olurdur
Eğlence postu açtım canım sadece başlık ilgi çeksin diye yoksa nasılsınz postu es geçiriyodu bilirsin 😁
😂😂😂 güleyim azcıkk geceden beri gülüyorum az daha güleyim
Gül kız yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın 😁
Canım istedi gülmek yasak mı ?
@Memur anneee tabi kişi 😁
Hayırlı sabahlar sende değerlisin benim de ismin yok du çokda dert değil takmam böyle şeyleri ben benim sevenim çok çünkü burda kimse tanımayınca yazmamış
Sakinim gülüm neyse bosver. Eee daha daha nasılsın kaynanan nasıl 😜🤪🤪🤪🤪🤪
Ben iyiyim de kaynanamla annemin iyi olduğunu düşünmüyorum kesin oğlum darlıyodur 😁
Aaa oğluna mi bakıyorlar. Ne hayırlı kadin 😝😝😝
Evet oğlum ve kızım zaten tek yaşıyo onada uğraş işte halinden memnun 😁
Yok canım niye ciddiye alayım sen fikirler ne diye sormuşsun cvp yazdım
Sende çok değerlisin canısı ❤️
Yaaa gönlü güzel, naif, kaliteli insan teşekkür ederim ❤️
Estağfurullah kardeşim ve rica ederim 💝🩵💖💙🩵🩷💜
Günaydın bacım ❤️ bu aralar çok kötü uyanıyorum (uyanamıyorum) yani yorgun halsiz bitkin iş yapılacak yapasım yok camlar kapılar perdeler tamamlandı ama mutfak dolapları ve etraftaki dolap çekmece vs temizlenmesi lazım oğlumla yapamıyorum izin vermiyor gündüz uykularını bıraktı gibi kocam varsa yapabilirim anca o da çocuğa bakmamak için hep bir bahanesi var ben zaten hamileyim yorulmadan yapayım diyorum ama bitmiyor bunalımdayım kaç gündür yapmayı bıraktım patlayacam bir yerde
Ya öyle durumdayım ki artık uyusa zaten bütün enerjimi sömürüp uyuyor 😂sendromlu 😂 elimi bişiye atasım gelmiyor bazen gündüz eşim evdeyken uyuyor bu sefer ses çıkacak çocuğa bakacak diye ses çıkartma deyip duruyor mutfak dolapları nasıl ses çıkartmadan silinir 😂 bitecek biliyorum ama çok uzadı moralim ona bozuk
Ahahah sen baya dertlisin anlaşılan haklısında😁 kac Aylık
Ev böyle olunca işin içinden çıkamıyorum o beni çok yoruyor yapmak değilde yapamamak 😂 oğlum 28 aylık bende 18 haftalık hamileyim çok değil ama hormonlardan heralde halsizlik çok var
Düzensiz ev gercekten insanın ruhunu daraltıyo hem bitsin istiyosun hem derman yok valla işin var, diger bebişin cinsiyeti ne
Öyle ya Allah kolaylık versin bitsin biran önce 🙏🏻 doktor kız diyor bakalım 😇
Yok yok ben herkesi sevmiyorum 😂hiç sevmediğim insanlar çok var burda 😏ama sevdiklerim daha çok 😇
Sen öyle diyosan öyledir hafsam ❤️
Yaaa teşekkür ederim🥹 tanışıyor muyuz nick mi değiştin
Önce tarihliydi ordan da konuşuyoduk o zaman nickin hafsaydı, sonra kızım doğdu iki bebekle girmedim buraya sonra işe göndüm, hem ev hem iki çocuk adapte olmaya çalıştık son 2 aydır sadece işteyken burada takılıyorum adım Özlem
Memnun oldum o zaman tekrar 🥰🥰Allah yardımcın olsun inşallah
Sağol cümlemizin ❤️
Valla kızımı iluyuttum islerim bitti makyajimi yaptim suslendim oturuyom 🤭🌷
Simdi ogle yemegine ne pisirsem diye dusunuyorum.
Vaaaay bakımlı kadın, makyajdan kastın ne gibi seyler hani evde sadece göz makyajı mi fondöten düşünemiyorum
Fondoten evde surmuyorum yoruyor beni .
Aylaynir far ruj kiepiklere vuranin ismini unuttum . Bu kadar😁
Kalkıp yemek yapacam ama bir de üşeniyorum hastayım çünkü rahatsızım ama mecbur
Ah biz anneler öleceğimizi bilsek kalkıp iki kap yemek yaparız
Kızımı doyirdum eşimi ise yollayacam ona özel yemek yapacam her şeyi yemiyorda beyfendi
Kız bende hergun çocuklara ayrı yapıyorum yemek seçiyolar valla zorlanıyorum ne yapsam diye, herseyi yiyen çocuklara denk gelmedik 😁
Benimde hem eşim hem kızım seçiyor biri birini yemez biri diğerini yemez ne yapacağımı da şaşırıyorum artık hergun netten bakıp yemekler yapıyorum
Bı günde şey postu açılsın. Hiç sevmediklerinizi yazın diye sjsjajsj
İyiyiz canım sen nasılsın?
Kız açmaya açılır da sonra ismini goren uyarıya basar admin de engeller mutlu son 😁 bende iyiyim canım yemek yicem şimdi eşimin işi bitti geldi, gidiyoruz
Azıcık kaos iyidir jsjsj bide sevdiklerimizi özgürce soyleyebiliyorsak sevmediklerimizide soylememiz lazım 😅
Sen aç bende destek kuvvet olacam 😁
😅😅 ben pek post açmayı sevmiyorum jsjsj
Yatacağım bacım sabah 5.25 ❤️🦋
Nerde yaşıyosun canım
Amerika
410,998 soru
12,368,774 cevap
42,229 kullanıcı